Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 883
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
... а по-късно, след като си зарязах спящото дете в колата...
Ке???!

# 151
Ке???!

Сигурно му е метнала небрежно нещо отгоре, за да не го види нечия будна съвест.  Mr. Green

Колежката на мойта приятелка, дето ме изостави и отиде в БГ, скоро имаше проблеми точно заради оставено за 30 сек. дете в колата.  Sick
Това докато стане детето на 12 все такъв гърч ли е?  newsm78

# 152
Ке???!

Сигурно му е метнала небрежно нещо отгоре, за да не го види нечия будна съвест.  Mr. Green

Колежката на мойта приятелка, дето ме изостави и отиде в БГ, скоро имаше проблеми точно заради оставено за 30 сек. дете в колата.  Sick
Това докато стане детето на 12 все такъв гърч ли е?  newsm78

Има си причини, и от малко става беля.

# 153
Законът забранява да се оставят деца под 16г. без надзор при работещ двигател. Мен питайте за правила..  Mr. Green

Ели е сладуранка.  С какъв апарат снимаш?  Embarassed За цената нямам претенции, стига да е добър и лесен полупро.

Къде ви беше срещата в Ст. Загора? Завиждам малко..

# 154
  • Boston, MA
Абе сто пъти се опитвам да публикувам и не става... само аз ли съм?

Разгеле, видях хубавата Ели, Иван го изпуснах. Сладки мишки, и Марти, и София.

Вики, успех с къщата! Ние не успяхме да продадем апартамента ни, пазарът и при нас много се е оакал, дадохме под наем (мъжът ми го е яд за ремонта, който прави, но здраве да е).

Аз съм супер крива тия дни, работно ли, сатурново-дупково ли, ПМС ли, или злостна комбинация от трите. Няма и вас да кривя...

# 155
Леле "Фея" колко е порастнала и Марти също. Радвам ви се, че сте се срещнали  Grinning

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 06:08 от Пумпал

# 156
Тандури...мерси миличка за линка ,Елито е много порастнала  малка госпожичка -а и ти ли фотографстваш вече -май си ъпгрейднала фотото .

Марти и София са бонбони....щом и прегръдки е имало ..мале...мале... Wink

Пумпал....тази с чантата е наистина супер,я гледай на Иван колко коса му порастнала Simple Smile

Предполагам Аталанта се е изказала погрешно ,наистина и 30 сек са много да оставиш дете  в кола без надзор,най вече в малка възраст.Такива трагедии стават................

За къщата....мерси за съчувствието,радвам се че не сме притиснати до стената,когато стане..стане ,ясно е че много хора са на лов за супер диъл...ма при нас няма да огрее...   Naughty

# 157
Има си причини, и от малко става беля.

Съгласна съм!  Peace Не исках да прозвуча безотговорно. Някак си обаче прекалено експонирани ми се струват някои неща във връзка с децата тук. Приятели в бостънска събърбия бяха задължени да водят и взимат децата от училище, което се намира буквално на 3 минути, докато по-голямото не стана на 12.

Все едно де, да не задълбавам. По-добре така, отколкото като в България - някой скоро беше пуснал линк с някаква ужасна статистика.

г-жо Пумпал, Изи и Иван са неотразими в този сешън! Влюбена съм!  Crazy

# 158

Тиней...
36D нося. Ела си!

Чуждите деца растат бързо, мда.
Иван направил перчем. Само аз ли подстригвам бретон на всеки 2-3 седмици...

# 159
  • Boston, MA
Оле, тия деца ще проходят! Изи съвсем различна вече, Иван все така бузанчо, целувки за двамата!

# 160
Бубс, 'що продавате? Я вдигни нос и си намери жертва Simple Smile

Пумпал и Пингвин - е, вие убихте детското в мен! С бръмбазъците, на тиферич, сега след малко небрежно ще споменете, че и Уинкс и Зора ще се присъединят - завижжжжжждаммммммм!
Много са ми хубави и Изи и Иван... Ивам ми се вижда отслабнал - не държиш гладно детето, нали  Mr. Green Изи такивеа премрежени погледи мята вече, че не ми се мисли след год-две какво ще става  Grinning

Кейси - немой така! 36 D!!! Ще получа удар!

А, Бубс - казвала ли съм ти моята интерпретация на ПМС - тва е предменс...лен синдром, постменс...лен синдром и през-менс....лен синдром едновременно... та като не съм на кеф все съм си в ПМС, независимо от датата на месеца  Mr. Green

# 161
  • Boston, MA
...
Чуждите деца растат бързо, мда.
Иван направил перчем. Само аз ли подстригвам бретон на всеки 2-3 седмици...

Ъхъ, и аз. Я как го бях орезилила нашия герой:
http://good-times.webshots.com/photo/2481535920011233688gNTitA

# 162
  • Boston, MA
Продавахме старият ни апартамент по данъчни причини, но няма да успеем да вземем далаверата (ако от 5 години 2 си живял, не плащаш данък на печалбата за primary residence).

Така нареченият Все Менструален Период, нали, поне 3 седмици в месеца.  Laughing
Не знам, госпойци и гуспожи, може и криза на сердната възраст да го наречем май...

# 163
Като всяко хубаво нещо и кърменето има край. Но, Тина сега попита за номера на сутиена. Другата седмица, вече не казвам.

Бубка, много си е модерен Дани, да не ти пука. Аз подстригвам в стил "паница"  Laughing
Добре че Самуил вече е на ти с фризьорските услуги.

# 164
  • USA
Аа, Изи и Иван са направо страхотни сладури!  Heart Eyes Много са сладки заедно.  Laughing

Бубка, Дани е много еджи с този бретон.  Sunglasses Аз съм рязала преди, но не особено сполучливо, скоро пак ще трябва ама цялата коса и се чудя къде да го заведа. Иначе, първата му подстрижка беше на 3 месеца.  Crazy

Моят младеж днес ми беше изтарашил чантата и се оказах без портмоне за деня.

Общи условия

Активация на акаунт