Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 886
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
И аз вече не съм ваканционна, та ви приветствам обратно от Лондон  Sad

Влизам специално да ви дам репортаж от стар'загорската гара дето се видяхме с МрсГ  Simple Smile Потайната дама е с пленяващо зелен поглед, а Мариана викаше на малката "Фея" вместо София - съвсем оправдано според мен  Laughing Снимки от мястото на събитието - ако Мисис се смили по-късно, защото само тя снима  Mr. Green Не посмях в нейно присъствие да извадя фотоапарат  Simple Smile Видяхме се доста набързо, аз бях с антураж от роднини, а и на кифличките им се приспа.

Иначе свърших всичките си ваканционни задачки: две сватби и кръщене  Sunglasses Сега ми е студено, сиво и тихо.

Отчетох се  Mr. Green

# 136
Момичета, някой поръчвал ли е от този сайт:
http://www.music-bulgaria.com
Преди 1 месец поръчах 2 диска, нищо не е пристигнало, платени са.  newsm78 Писах им, никой не ми отговори.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 137

Влизам специално да ви дам репортаж от стар'загорската гара дето се видяхме с МрсГ  Simple Smile Потайната дама е с пленяващо зелен поглед...

Леле - мале, Скорпион със зелени очи!  Shocked

Родната ми майка е същата убийствена комбинация, а съм жива само щот не иска толкоз неин труд да иде зян  Crazy

МрсГ - ако някога нещо или изобщо - прости ми!  Flutter

ПП Снимки! Снимки!!! Давайте снимки! Мишолина! Пумпал! Дженаааааа! МрсГ, моляGrinning

# 138
Пумпалче браво че се индентифицира,снимката на Иван сладуран изглежда супер ...не мога да коментирам подробности щото е малка но добре правиш че я пускаш така.Забравих да ти кажа че имаш супер креативни снимки във фликър,кефиш ме колко бързо напредна.  Simple Smile
Пускай въпроса...за тебе винаги   Simple Smile
Сега чакаме Мрс Г да ни тръшне в земята със снимков материал  Peace

Тандури...не ми се отварят снимките на рожденничката(нямам разрешение пише) ,само 2рия линк с тортата....която е супер направо ,и Елла е на вълна Дора Диего и аз трябва да мисля подобно за Декември,но може и нещо с Мики Маус защото и това се тачи страшно много.

Биз...този филм ми изглежда много обещаващ ,задължително ще го забележа.
Клеърет...браво,айде безаварийно.

Да ви се оплача колко е изтощително да си продаваш къщата Tired,всеки ден идват хора и онзи ден 3 семейства-всичко трябва да е изрядно а аз трябва да се шляя 1 час със дете и куче.Хората влизат с обувки естествено и после чистене след тях.И не само това ами чувството че ми влизат толкова народ и пипат отварят...отиде ми девствената къщичка  Sad.Дано скоро да има край че още сме само месец след като я пуснахме и вече  Sick

# 139
Айде аз да пусна двечки снимки първа, че после да не се срамувам много професионалистката, като (ако) пусне истински снимки Simple Smile
Синът ми прегръща на раздяла София Мрсг-ова.... и тя е леко стеснена от този изблик на чувства

Мила среща, много мила и приятна беше. Grinning

# 140
Ой, бонбончетата на кака! Марти много е пораснал, направо си е малък мъж вече.  Grinning

# 141
victoria, мога бегло да предположа. Къща не сме продавали, но апартамент сме давали под наем.  Чисто ново ремонтиран и празен и като направят едни ти ми стъпки по лъснатия паркет  Sick се виждаха със затворени очи даже.  ooooh!
А представям си какво е, ако живееш там и всичко ти е вътре...

Tandoori, голямо цъкане цъкам всеки път на тия торти.   chef Просто не е за вярване, че го правиш в домашни условия. Мисля си колко ли търпелив човек си... Нервак като мен няма да устиска на такъв напън.

Agent Provocateur, 7 години събирах стаж със скорпион със зелени очи. Всичко е въпрос на дресировка, смятам.  Wink Не издържа!  Mr. Green

# 142
Еха, и госпожица София не е бебе вече. Браво.

# 143
мамини сладки бебешори бивши Grinning
Атти, каква кака...това е минало Simple Smile)))

Дами - един стилистичен въпрос... купих си карго панталон, много изчистен, Levi's, прав, дълъг, бежов... ама ми се ще да го дресна ъп и да му сложа нещо по шантаво като обувка, а не само равни чехли. Предложения?

Кюбит - и моята не издържа Wink

# 144
Атти, каква кака...това е минало Simple Smile)))

Ми аз моя го какосвам, още не съм свикнала, не мъ бийте моля  Embarassed

Вики, наистина е много неприятно това. Аз преди два месеца бях така, за да дадем апартамента под наем. Всеки ден чистене, лъскане, подреждане, мойта къща толкова чистене не беше видяла от миналата есен. Дано скоро някой да купи къщата ви.

# 145
Снимки! Снимки!

# 146
  • USA
Много сладки Марти и Софи!  Heart Eyes Биз, той много хубаво се е научил да си изразява чувствата. И аз ще се радвам на още снимки, плс.!

Вики, дано скоро да продадете. Съчувствам много. Хич не обичам чужди хора да ми шляпат из къщи, да чистя - още по-малко.

Пумпал, пусни още снимки! Много са ти хубави кадрите. Айде да те цаня да снимаш Кристиан в някой хубав ден като се видим.  Laughing

Тандури, ох, текат лиги тука... Така ми се дояде торта за рожден ден...

# 147
  • У дома
Марти и Софи са страхотни!!! Пу-пу Simple Smile

Тандури, къде го твойто мишле? Нищо не видях Sad

# 148
Щом има такъв голям интерес отключвам ги пак албумите Wink , обаче до утре сутринта.  Peace
http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/sets/

# 149
  • У дома
И на Ели пу-пу, голям сладур!!! Само да те радва занапред!!! Баткото е голям симпатяга!

Ако знаете какъв удар направих вчера, трябва да се похваля. След голямо мятане на крачоли по магазините намерих официални обувки на Страйд райт за 13, а по-късно, след като си зарязах спящото дете в колата, грабнах 2 чифта, пак техни от Колс за 4.56 - голяма радост. Верно, хвърлих им купонче за 5, но пак супер сделка. Мая не се заяде, че не са розови, та стана двойна радост.

Общи условия

Активация на акаунт