Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 886
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Виж я ти, тази Изабела! Grinning Браво на нея, да ти е жива и здрава, penguin, и далеч да стига с тези крачета!

Иван е безобразно сладък! Още, още! Simple Smile

О, и да е здрава и спокойна новородената София!

# 121
Честито проходило детенце, Пингвин!
Честит рожден ден със закъснение, много здраве и усмивки!
Честито рождение на София, Juturna!

Пумпал, разкошна снимка! Много обичам фотографията, но си играя на отмък-примък в темата на майсторките, че ме е срам да се включа, а и съм само с гол ентусиазъм.. Знам, че някои от вас пишат там и ми се ще да ви питам с какво снимате, че моят стар Другон (другаря Канон  Laughing) взе да сдава багажа и си търся полупрофесионален и не много труден за ползване апарат. Мерси!   bouquet

Хиър, не се ядосвай, ти да си добре!  Hug

Аз нямам нищо за казване, че като се  зарадвам за нещо и то се обърква. Пратих примерен SWOT анализ на програм координатора, а той излязал в отпуска точно преди крайния срок. Междувременно прогрмата е затворена.  Cry Сега се разправям с тел. секретари и не му се вижда края, а така исках да правя нещо..  Confused

# 122
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания!!! Трогната съм! Hug Heart Eyes
Ели продължава да не е съвсем наред, дано само притесненията са ни напразни! Благодаря ви за позитивните мисли, наистина го оценявам!  bouquet
Който иска може да види снимките от РД тук:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157606969179306/
И снимките на тортата тук:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157605087938484/

Малко по-късно ще заключа албума с РД. Не можах да направя много хубави снимки, но просто имах 25 човека на главата + такива с преспиване и нямах време да дишам Simple Smile

Пингвин
, честито прохождане на детенцето!

Хиър, малката беля ти е загубения ден! Peace

Извинявам се, че не мога да се включа адекватно по другите въпроси, но просто не съм чела от известно време темата.  Peace

# 123
Тандури, снимките са много хубави. рожденичката много сериозна. Нека да оздравява бързо / какво и има, за какво се съмняват/ Praynig
Пингвин, честито . Само напред  да я водят тези краченца, а на теб здрави крака да тичаш след нея
Иван е страхотен
хиър, чукай на дърво и се радвай че е само това
Ние утре ще летим и така съм се спекла както преди всеки полет. Отиваме си за около 1 месец в БГ , почти няма нито да мога да пиша, нито да чета. Такава програма пак са направили, че ще си почивам като се приберем тук Wink

# 124
Присъединявам се към всички честитки за проходили крачета, новородени кръщелници и дано не пропускам нещо.
Влизам само да се похваля, че днес минах кормуването и взех книжката юхууууууууууу  newsm44 и с това приключих всички предизвикателства ( надявам се), че направо съм на абсолютния край на силите си, след всички разправии с колежи, емиграционни, тестове, изпити и всякакви гадости от които истеризирах тотално  Tired . Сега в петък като приключа и с работата и се отдавам на пълен рилакс ( дано не ме чуе дявола  Rage )

# 125
Кларет, честито!!!  bouquet

Петък идва. Simple Smile

# 126
Чета назад, ако изпусна някой не е нарочно  Peace

Ели да е здрава!

Бенс, разби ме  Joy Добре, че не е мяткал по стаята  hahaha

Хиър, по-добе спукана гума... Веднъж на магистралата, на тъмно място /връщахме се от Лас Вегас/ точно след един завой пред нас на пътя имаше МАТРАК. Кофи са падали от на работници бричките, какво ли не... Как я перва през устата?!  Shocked А като си яде пръстите и камъните от земята какво я правят  ooooh!

Уинкс, честита племеница! Да се виждате по-често  Peace

Ева, зависи колко пари искаш да похарчиш за апарат. Погледни в сайта на Костко, там имат добри цени и камери.

Агентката е тънка като брезичка  Grinning Вики и аз си мислех, че си по-висока, знам ли защо. Мога ли да ти пиша въпросец на лични  Mr. Green А нещо снимки да не съм изпуснала??. Харесвам фитнес и различните аеробни класове. Йогата нещо не ми върви, мразая тичането /но ще трябва/ На мен нормалните ми кг са 60 при височина 175.Сега имам да свалям още 6  Tired Обувки 9. Добре че не ми порастна крака от бремеността. Отчетох се сега мога да спя спокойно  Laughing

Благодаря за хубавите комплименти! По-късно ще се включа с едни форумски бебета  Wink

# 127
Ей, не мина ли темата с кг/ръст newsm78.
А с моите 172 см .... 52 кг и #6 обувки ooooh!....и 4 (четири) деца

# 128
Деси, мина, ама аз като наминавам чак сега  Whistling... Ти как пазиш равновесие с #6  Laughing

# 129
Деси, мина, ама аз като наминавам чак сега  Whistling... Ти как пазиш равновесие с #6  Laughing
На нисък ток  bouquet
Поне съм ДОВОЛНА, че никой от бандата (женската) не може да ми обуе обувките

# 130
Иванчо, красавчо и майка му добрата фотографка.  photo
Олеле, Тандури, ама то много пораснало малкото тандурче и много сериозна на снимките. Дано да се оправя скоро.
Клеър, много се радвам за теб и за това, че успя да останеш, дано всичко ти върви добре от сега нататък.
Хиър, и на мен ми е много гадно, че свършва лятото, единственото, което ме крепи е че идва сезонът на ГРОЗДЕТО, мммммм, любимия ми плод, в твърдо и течно състояние. Но все пак, тук е още лято, ще ходим поне още 2-3 седмици на плаж  Stuck Out Tongue Winking Eye
Ютурна - честита кръщелничка.

Чорапогащи - Sox Appeal, Target.

Ако ви се гледа интересен испански филм, дето много ще ви накара да мислите - Concursante

# 131
Как я перва през устата?!  Shocked А като си яде пръстите и камъните от земята какво я правят  ooooh!

С един пръст по устната я перва, достатъчно леко да я заболи. Не съм го виждала това дете по земята, вечно е в ръцете на дядо си. И вече има златни обици, гривна, точка в средата на челото. Много рано си сексуализират момиченцата индийците.  Tired

Кларет, ей го петък къде! Какво си си наумила за релаксация?

Аз не се усетих, че идва дълъг уикенд и никакви планове нямаме.

# 132
Тина вече липсва  Cry

# 133
Спешен въпрос
Пухкавелко е под 2 години, и когато летим има ли право на поне една чанта ръчен багаж / става дума за шишета, мляко, памперси/ или ще трябва да се опитаме да го сместим към нашия
ще летим с юнайтед

# 134
Мария, имаш право на една допълнителна чанта ръчен багаж за него. За този багаж също не следят много размерите, нашият си беше направо сак...
Имай предвид, че Юнайтед много следят тежестта на багажите, така че не надвишавайте 23 кг на куфар, ние плащахме защото е над това..

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 18:13 от Зора

Общи условия

Активация на акаунт