Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 876
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Бенс...Елла ми правеше такива номера  с #1 слава богу ...само 2 пъти обаче , изхитрих се аз  и я слагах  само с цяла пижама в кревата  за да не може да стигне до памперса.Дано да му хванеш цаката Simple Smile

Тандури ....как е Ели ?

Забелязвам че Мрс Г и Пумпал не са давали отчет ,дано да са добре!

# 106
Забелязвам че Мрс Г и Пумпал не са давали отчет ,дано да са добре!

MrsG е все още в Бг или на път за УСА, а аз имам да докладвам от срещата с нея на Стар'Загорската гара Simple Smile

# 107
Juturna, права си! Браво, че нищо ви няма от онзи случай.

Докато чаках да ми сменят гумата, с мен седеше и дядото индиец от долния апартамент, с внучката си на 9-10 месеца. Забелязах, че я перва през устата всеки път като си покаже езичето. Стана ми мъчно за детето. Още няма годинка, а те го мъчат да изглежда добре.

# 108
Аз много не участвам напоследък, но да се запиша да ви държа под око  Mr. Green  Laughing

Вики, благодаря за загрижеността  Heart Eyes Аз съм добре, ами не ми остава време. Уча се да снимам  Joy Да ви се похваля сега с една снимка:

# 109
Чудна снимка на малък природолюбител, Пумпал  Heart Eyes!!!

# 110
Пумпалеееееееее, прекрасна снимка!

А Иван как е, да не го изтормозиш от позиране Grinning

# 111
  • USA
Пингвинче, честито ходещо човече!  Laughing

Пумпал, страшна снимка на хубав Иван! Браво!  bouquet

# 112
Сега ще псувам. Прегазих някаква парчетия на изхода на магистралата. Нямаше абсолютно как да го избегна, имах 1 секунда да я видя. И одрах колата и ми се спихна едната гума и така ми отиде целия ден в чакане на някой да ми сложи резервна, за да ида аз да ми сложат нормална. Ъргххххххххх! Добре поне, че успях да я добутам до вкъщи. Що все в моя гъз?

Радвай се, че си жива и здрава.

3 дни след като купихме колата, на път за Тахо ни се спраска предния джам. В седмицата след това - предна лява гума. Две седмици по-късно - предна дясна гума. Има и по-лошо, плащаш, радваш се, че си се разминал с малкия дявол и това е. Не че не се нервираш зверски.

# 113
На рожденниците и проходилите дребос4ета 4естито!

Хеар агейн -майната и на колата и на гумата важното е 4е ти си ок и 4е ни6то сериозно не е станало.Ама да направим оналайн курс как се сменя гума....аз нали съм ве4е специалист с мойте гуми дет все о6те не съм намерила откаде да ги поръ4ам,та мога да споделя опит

А новата питанка дето я имам е: откъде да си намеря ХУБАВИ ,ЦВЕТНИ ,ФИГУРАЛНИ 4орапога6ници???
При нас по4на да захладнява и мисля 4е е време да си вадя дънковите поли и да си ги нося с затворени обувки ама имам само един останал 4орапога6ник...

# 114
http://www.multilingualchildren.org/
Много интересен сайт.

# 115
Зора-да много добър!!! bowuu

# 116
Аз отдавна чета и пиша там Simple Smile

# 117
Фук-фук  newsm68 А пък аз си имам нова (бъдеща) кръщелница  newsm44. Роди се преди около час и половина и се казва София  Heart Eyes  newsm44

# 118
Честито малко ходещо пингвинче, хубаво изфоткано пумпалче, честито на кръстницата и да не се ядосва Хиър - може много по-лошо да е! Всички да са здрави и усмихнати.  Grinning

Ще следя отговорите за чорапогащниците.

# 119
Juturna, да ти е честита! Прекрасно име!

Прави сте, че няма какво да се ядосвам толкова. Дойдоха от Гайко за един час, безплатно сложиха резервната, след това чаках един час при мехника и вече е оправена колата.

Захладнява вече при вас, а? И при нас се усеща, че иде есента. Хич не искам, хич.

Да се похваля, слоу кукър и аз си купих, втори ден експериментирам. Пилето вчера не ми хареса, но днес правя телешко с картофи.

Общи условия

Активация на акаунт