Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 643
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Оо, Атти, супер история   bouquet. Аз имам един такъв пра-чичо (брат на прабаба ми), но той първо се нагурбетчийствал, после се върнал в БГ да прави семейство. Покрай събитията 1944 забегнал с жена си и децата обратно в САЩ. 1990 като се върнаха братовчедите (те братовчеди на дядо ми, де  Laughing) в България беше такава емоция за всички  Grinning. Майка им, 'вуйчината' и тя е още жива, бяхме с мъжа ми на гости във Вирджиния по-миналата година, тя като почна да ми обяснява как приличам на прабаба ми, като извади едни повехтели снимки. Изобщо, да се събереш с отдавна изгубени роднини си е вълнение  Laughing

# 91
Хах и баща ми има някакъв чичо тук, сега ме мотивирахте да го разпитам, може да се окаже че имам американски роднини  Thinking

# 92
Ани, да ти е жива и здрава щерката!
Вчера за първи път видях на "живо" торнадо. До сега само минавах с торандо предупрежденията или както миналата седмица, заета с поредната доставка пропуснах "атракцията". Голямо шоу беше. Клентите зарязаха покупките и количките и се втурнаха да снимат. На мене даже ми се скараха, защо не излизам да .... снимам  Crazy. Както и да е, "удари" сртавнително далече и без щети. Само дето в продължение на около час ми звъняха колеги от целия дистрикт да питат как сме. И пак за пуст карък... винаги когато има екстремна ситуация, аз съм manager on duty Crazy

# 93
Честит рожден ден на Ели, нека бъде здрава, много много здрава!

# 94
CHESTIT ROJDEN DEN NA ELI!!!!! POJELAVAM I DAE VINAGI USMIHNATO I SHTASTLIVO DETE, I NE NA POSLEDNO MQSTO MNOG ZDRAVE!

DNES SUM IZKLUCHITELNO SHTASTLIVA.... DUSHTERQ MI PROHODI!!!!! V4ERA NAPRAVI NQKOLKO PLAHI STUPKI, DNES KOGATO I DA Q POGLEDNA VSE TRENIRA  Grinning 6TE VI PUSNA VIDEO PO-KUSNO
IZVINQVAITE ZA LATINICATA, NE SUM SI VKU6TI, A TRQBVA6E DA SPODELQ GOLQMATA RAGOST  Mr. Green

# 95
Мария, честито ти проходило момиченце.  bouquet

# 96
Пингвинче, браво на детето!!! И тренира, а?  Heart Eyes
Да раздуеш после и за прощъпулника, ако ще правиш такъв... Wink

# 97
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Ели на патерица! Да е здрава, весела и умна!

Пингвин, честита ходеща щерка!

На Уинкс честита радост!

Клеърет, на теб успех с училище и имиграция!

Отказахме се от вайама, нямаше всъщност толкова евтини предложения. Най-добрите цени ни дадоха Малинчо и една друга травъл агентка (много мила), която Зора препоръча. Обаче тя не взима Дискавър и купихме от Малинчо (любимата на всички Луфтханза  Laughing). Дани и мъжът ми ще пътуват първи, аз две седмици след тях.

Срещата с приятели беше супер, не че видяхме нещо извън къщата. Имаше басейн, та пак големе забавления. Дано се преборя с качването на снимки и клипове.

Агентче, спечели бре, браво: http://alphabeticaprime.files.wordpress.com/2007/12/100_dollar_bill.jpg

# 98
Пингвинче  Hug честити ви топуркащи крачета. Да нагушиш Изабел!  Hug

# 99
Честит Рожден ден на Ели! Много, много здраве и пожелавам! Тандури честито и на теб!

Пингвинче, Честити ходещи крачета на Изи! Hug
Колко бързо минава времето! Д.. да ти е яко от сега нататък Simple Smile шегувам се Hug

Вики, и на мен ми е тъпо, че свърши Олимпиадата Sad

ЕйДж е без спирачки тези дни- първо си нахлупи купата с ориз на главата по време на обяд, а онзи ден в криб си  махнал памперса и направил #2 на чаршафите....

# 100
  • Чикаго / София
penguin , честито прохождане на малката. Безаварийно, и все напред! Simple Smile

# 101
  • Добрич
Пингвинче, честито припкащи крачета и от мен! Да е жива и здрава малката принцеска!   bouquet

# 102
Пинвин, ама много рано това момиче тръгва!? Браво!

Бенсън, нямаш си представа, колко съм доволна, че този период за нас приключи, че ми омръзна да чистя и пера л...а  Sick

Бубка, ама вие верно не се спряхте да ходите това лято  Grinning. Кажи кои са ви датите за Бг Simple Smile

# 103
Пингвин, честити крачка!

Сега ще псувам. Прегазих някаква парчетия на изхода на магистралата. Нямаше абсолютно как да го избегна, имах 1 секунда да я видя. И одрах колата и ми се спихна едната гума и така ми отиде целия ден в чакане на някой да ми сложи резервна, за да ида аз да ми сложат нормална. Ъргххххххххх! Добре поне, че успях да я добутам до вкъщи. Що все в моя гъз?

# 104
Сега ще псувам. Прегазих някаква парчетия на изхода на магистралата. Нямаше абсолютно как да го избегна, имах 1 секунда да я видя. И одрах колата и ми се спихна едната гума и така ми отиде целия ден в чакане на някой да ми сложи резервна, за да ида аз да ми сложат нормална. Ъргххххххххх! Добре поне, че успях да я добутам до вкъщи. Що все в моя гъз?

Пак малкия дявол  Hug. Ние така от настъпване на нещо си и спукване на гума  (но баш на магистралата със 75 м/ч) сме се въртяли с колата  Tired, още ми настръхва косата като се сетя.

пингвинче, честити ви ходещи крачета.

Общи условия

Активация на акаунт