Уест мийтс Иийст на Олимпиадата или как 70 здрави BG тела в САЩ си търсят духа!

• 16 636
  • 304
  •   1
Отговори
# 195

Хиър не ги кара никой да се събуват - просто аз бих се събула , още повече ако в къщата живеят хора .
Я си представи че отвън вaли и някой е решил да разгледа къщата - хоп с калните обувки на килима , мокета Sick

Двойна изтривалка е номерът. И от двете страни на вратата. Даже си имам специална зимна, за разкарване на пясък и като дойде някой, инструктирам да си избърше краката, ако обича. Ама не мога да ги карам хората да се дупят, да си показват чорапите и пр.  Peace

Няма да гледам Обама. Да идва по-скоро Денят и да приключваме.

# 196
Ще гледате ли Барак довечера?

Има си хас да пропуснем Wink от 6 месеца мин карам на диета от популистки превземки и политически оправдано оплюване на другарчето... даже забелязах моменти в които мъжО се разчуства от политреч  Crazy
Дали да не почна да му шепна Мистър Президент, захапала пура  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 197
Хора, при нас стана страшно. Следващата седмица е републиканската конвенция и народа е луднал - всички пътища са чистак нови, тревата по зелена от всякога, а баровете ще работят извънредно до 4 сутринта.  bowuu  На 5 мин от нас ще е цялата дандания и направо не ми се мисли.
Всеки съвестен съсед съответно е извадил табела с Обама и Ал Франкен. Joy  Май ще се опитат да ни конвъртнат.  Laughing

# 198
Идеи за подаръци за много обичани госпожици, които навършват 6 и 8 години? Grinning Мерси.

# 199
Агент, добра идея с пурата, кажи дали проработи  Mr. Green Haappy Birthday Mr. Preeesident.....

Много ме разсмя Атти, жалко, че не се местите преди конвенцията  Laughing. Аз гледах откъси от речта по СНН сега, ами говори добре човека, 'а дано' е моето мнение. Някой чете ли статията за него в Ню Йоркър? Мнoooого интересна, отне ми цяла седмица да я чета покрай детето, ама си струва, далеч не е наивникът, случайно попаднал в политиката, за който го представят, а в цялата му кариера всичко е много добре премислено и пресметнато. А пак го харесвам де, ама не ми харесва да ме вземат за будала  Grinning
–––––––––
Хич даже и нямам проблем да карам хората да се събуват, като ми влизат в къщата, когато търсехме къща навсякъде се събувахме.

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 14:45 от Biz

# 200
Zora,погледни липфрог продукти , диг.камери, мп3плайърс и подобни ако искаш,за почти 5 год ния липстера е все още интересен , но като гледам му поминава времето. Иначе с кукли не играе,обича дрес ъп неща и арт заниманимавки (в к връзка препоръчвам http://www.buy.com/prod/50-rainy-day-activities/q/loc/106/31308328.html ). За нашите плем,.аз избирам грубо,пращам линкове и те стесняват избора,за жалост освен за бебе за друг вече не мога адекватно да избирам подаръци..

# 201
Агентката, направо ю мейд май дей с голото дупе в подписа! Много готино! Още се подхилквам.  Laughing

Трогвате ме с вниманието си към шантавите ми идеи Wink ама как да не го нацелуваш това дупе!

Уинкс - период е... след това друг период, и пак и пак... ако/когато стане президент можеш вече да си кажеш, че почти сигурно си успяла като родител Wink

БИЗ - ще ми докараш удар Grinning За момент помислих, че говориш че те кефи МакКейн... в което май няма нищо лошо, но определено не ми се вписва в твоя образ, а нали аз съм надуФка, дето си мисли, че има усет за хората и интересите им Wink

Атттиииии - предавам ви провокаторската щафета GrinningVery Happy Тормоз за всички, които не знаят каква кола и колко къщи имат Wink Уф, не може ли да дойда на гости за данданията, много обичам!

Зора - пристигна! Благодарна! Задължена!
Камери за децата!!!

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 16:20 от Agent Provocateur

# 202
БИЗ - ще ми докараш удар Grinning За момент помислих, че говориш че те кефи МакКейн... в което май няма нищо лошо, но определено не ми се вписва в твоя образ, а нали аз съм надуФка, дето си мисли, че има усет за хората и интересите им Wink
Невър, хич, ама хич не ми е по сърце, както и цялата му партия. Само, като му чета изказванията за имиграцията и ми призлява. Хилари ми беше, ама на... добре че реши да не става вице, щото в сената ще е много по влиятелна, ама и тя е умница и знае, какво да прави. Барак-чо е симпатяга, ама не може така хич без критика пък. Whistling

# 203
Хилари и на мен ми беше в началото...ама много мръсно заигра въпреки неоспоримият и интелектуален потенциал, без да споменаваме и другите асети, които има Wink

Много тежко го преживаха и двамата, въпреки перфектните им речи... а зад бай Обама стои мноооо силна и мнооооо умна съпруга /без да го подценявам за мен тя е силата/...

# 204
  • Boston, MA
Мен пък много ме дразни как сега изведнъж Бил и Хилари са най-голямото зло на света. Оня ден слушах Морийн Дауд по едно радио, е такова плюене не бях очаквала.

На мен ми харесва МакКейн, харесва ми и Обама. Мисля, имам време до изборите.  Mr. Green

# 205
Мисля, имам време до изборите.  Mr. Green

Бубка, какво пиеш?   Wink Упс забравих - вино. Laughing
Съгласна, за Клинтонови, изведнъж ужасни ги изкараха. А Бил е един от най-популярните президенти, след Линкън и Кенеди. Спирам да пиша за политика  Mr. Green и спирам да пиша пириъд.

# 206
Леко ме дразни Маккейн с това си коцкарско намигване понякога. Обърнали ли сте внимание, как го прави, докато му ръкопляскат? Сега, докато говори, го направи поне два пъти.
Иначе, браво. Майка на 5 деца. най малкото, всяка жена може да си мечтае да изглежда така...

# 207
  • usa
Хилари ми беше, ама на... добре че реши да не става вице, щото в сената ще е много по влиятелна, ама и тя е умница и знае, какво да прави.

а и ако стане сега вице, след четири години губи последния си шанс да се кандидатира за президент. много добре знае какво прави наистина.

# 208
Сега се сещам, че за Сара Палин съм чела статия какво мъжко момиче е, как ловува, как била кралица на красотата. Не ме впечатли (републиканците не могат да ме впечатлят с тия глупости), докато не разбрах, че като е разбрала, че детето й има синдрома на Даун, не е абортирала. Адмирации.

# 209
  • usa
Сега се сещам, че за Сара Палин съм чела статия какво мъжко момиче е, как ловува, как била кралица на красотата. Не ме впечатли (републиканците не могат да ме впечатлят с тия глупости), докато не разбрах, че като е разбрала, че детето й има синдрома на Даун, не е абортирала. Адмирации.

палин може да е много мъжко момиче и прочие, но ме дистанцира чисто първично с името си - има ли тук други достатъчно стари, за да си спомнят кой е велко палин?

Общи условия

Активация на акаунт