Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 845
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ,ДАМЯН,ПЕПИ, МАРТИ, ИВЕТА И КОНСТАНТИН!!!

Кали,дано ръцете ти се оправят по-бързо,че представам си не е никак приятно Hug
Дани,браво на Маринка  Flutter

Много хубави покани.Аз поканих гостите по телефона,и аз мислих да правя покани,но не ми остана време, и реших за другата година,когато е и по-голяма. Нашият рожден ден ще се състои от 20 човека.10 от тях са майки  с деца,които все още не ходят,значи ще има и 10 колички  Crazy Имаме си оператор,този,който ни снима на сватбата,той ще снима и кръщенката и този който снима изписването  Crazy каза,че ще измисли нещо да направи нещо интересно,може би да свърже част от изписването,момента в който подават бебето на таткото и даден момент от рожденния ден,но това ще го мислим допълнително,може и по-добра идея да ни дойде.

Много ме е яд,че няма да мога да дойда на рожденния ден на Едуард на Лилито на 26 август в София. Така щях да се запозная и с някои от вас.Все още се чудя дали има начин да го измисля,но май няма как.Аз тогава имам рожден ден и може би ще се съберем и ние да го отбележим.Но ще видим,може и да ми хрумне нещо  newsm78

Тортата съм я поръчала преди няколко дни,имаме тук едно цехче за торти,правят ги невероятни,страшно хубави торти,по-хубави не съм яла никога.Толкова леки и приятни.Анито много мрънкаше ,и нямах много време да разглеждам,че имаше доста голям избор на детски торти.Избрах набързо 1 с Мечо Пух и така  Hug
Ние снощи бяхме на гости у кумувете и си изкарахме много хубаво,дойдохме си късничко,Анито е у баба си, и затова днес ще се стегна да си изчистя и подредя и изпера ooooh!

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 12:32 от Красииии

# 16
Здравейте.
Честито на днешните ни рожденници Влади, Пепи, Мартин, Дамян, Ивета и Константин
Весел празник и чакаме снимкииииииии

Хекси и ти пусни някоя, да го видим този хубавец  Wink

Аз пък вчера реших да направя за детския рожден тортата- бисквитена, та да може всички дечица да си хапнат. Спретнах една набързо, с украсата, с надписите, да оттренирам, че да няма изненади в последния момент  Simple Smile

Беринка, какво става бе мила, пиеш ли нещо?

Краси, много лош ден си имала вчера..... Хайде това да ти е вече и само хубави неща да ви се случват  Hug

Ескаринка
, мъжа ти се е представил страхотно   bouquet

# 17
Здравейте  Hug

Вчера ме нямаше затова със закъснение

Честит рожден ден на Вики, Радост и Алекс  smile3525

Честит рожден ден на Пепи, Влади, Марти, Дамян, Ивета и Константин
smile3525

да са живи и здрави. Много щастие да носят на мама и тати.

Ще чакаме снимки от рождените дни.

Весело изкарване на празника  Hug

# 18
  • София
Много ме е яд,че няма да мога да дойда на рожденния ден на Едуард на Лилито на 26 август в София. Така щях да се запозная и с някои от вас.Все още се чудя дали има начин да го измисля,но май няма как.Аз тогава имам рожден ден и може би ще се съберем и ние да го отбележим.Но ще видим,може и да ми хрумне нещо  newsm78

Моля те, моля те да измислиш нещо, за да се видим най-накрая  Praynig Praynig Praynig ! Дано да стане, ще съм много щастлива  Hug !

Вече 1-ва стр. се зарежда, на мен ми излиза  Peace !

# 19
Цоп и аз в новата темичка
Здравейте мацки
Честит Рожден Ден на Влади,Марти,Пепи,Ивета,Константин и Дамян
Честит Рожден Ден и на всички които съм пропуснала да честитя
Честити месечинки днес
Видях страхотни снимки на страхотни дечица
Ние сме добре вече,вчера ходихме да разгледаме торти за рождения ден ,след това ходихме на църква да попитаме за кръщенето,какво се изисква.Ще го правим на 26.10 - Димитровден.
Вчера се запознахме с Камито и Косето,Много лъчезарна и усмихната жена, побъбрихме на бързо,пийнахме кафенце ,а другият път като се видим за повече време ще излезнем - задължително Peace.Много приятно ми беше Hug
Ето  снимчица от вчера ,а другите после ще ги кача в снимка.бг

# 20
Честит рожден ден на Влади, Пепи, Марти, Дамян, Ивета и Константин!  newsm59  ura

Честито на днешните месечинки!  newsm51

# 21

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ,ДАМЯН,ПЕПИ И МАРТИ!!!

# 22
Честит рожден ден на Влади, Пепи, Марти, Дамян, Ивета и Константин! Бъдете винаги здрави, весели, щастливи и умни деца за радост на мама и тати!

hahaha newsm59  bigdance2 Tada  ura  Gift

Много се радвам се, че ви е харесала поканата ни  Grinning

# 23

Честит рожден ден на Влади, Пепи, Марти, Дамян, Ивета и Константин!
Пожелаваме на всички да са много здрави и щастливи!

Ния, страхотна почерпка!
Ескарина, поканата изглежда страхотно!
Ваня, хубава снимка, ама Косето май нещо недоволства Simple Smile Ще чакаме и другите!
Хекси, как мина РД? Пусни някоя снимка да видим порасналия сладур  Hug
Берина, как сте днес? Дано се подобрявате  Praynig

# 24
Привет мили момичета,благодаря от името на Радостинка и от свое име,за вниманието и хубавите пожелания.в момента тя ви праща целувки,като целува мама навсякъде,където може.

Честит рожден ден на всички досегашни пораснали бонбони,на нашите връстници Вики и Али!!!За всички мнооого целувки,а най-много за днешните рожденничета Пепи,Дамян,Влади,Марти,Ивета и Коцето!!!! Всички да са много здрави,послушни и щастливи за радост на нас и всички,които ги обичат!!!

А ето почерпка и от нас с Радостинчето, ние вчера се и кръстихме освен ,че бяхме рожденници,така,че,който желае да влезе и да разгледа още снимки.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=29658&AlbumId=121951

# 25
  • Варна
 newsm59 baloniВлади baloni    Ивета   baloni   Пепи  baloniДамян   baloni Марти  baloniКоцето

Да са живи и здрави да радват тати и мама  newsm38

# 26
  • Бургас
Привет,
Ескаринче, страхотна покана!
Честити месечинки!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ, ПЕПИ, ДАМЯН, МАРТИ, ИВЕТА И КОНСТАНТИН!!! Весело и безгрижно детсво!

# 27
Здравейте момичета,
довечера ще чета,че 10 дена не съм влизала.
Нашата така дългоочаквана почивка беше кошмар!
Не стига,че супер много съм изнервена в рабоата,тази седмица ще местим и офиса и надеждата ми беше в тези 10 дни на релакс,макар ,че сме с дете.
На отиване за Пловдив минахме през Враца,София и Перник,Косето не нзам къде пипна вируса,но започна с фонтаните още в колата,последваха 2 дни на яко повръщане и акане на вода+температура.Милото и въздух да хапнеше и него повръщаше.Та ваканцията ни започна под карантина у дома,за 2 дена бебчо се оправи,ама ние с татко му се тръшнахме.От тогава Косе е на диета и свали към 600-700гр.Освен това само мрънка,иска да го нося,пищи яко от зъби и е нон стоп на панадол.На Пампорово луди ни направи-и там повръща,ака по килимите,в 5 сутринта пищеше от зъби.
За капак заседнахме в тесен асаниор 3мата+още 2ма души.Едва вчера поизлязохме като хората из Пловдив,но Косето мрънка и пищя по времне на разходката,че не му се стоеше в количката.
Запознах се с Ваня и Митето и спретнахме мини пловдивска среща,жалко,че не успяхме да се видим с Илиянка и Бебето.
Вече сме си във ВТ,ама нервите ми са опънати до скъсване.

# 28
newsm59 на Пепи, Влади, Дамян и Марти!  Hug  Hug  Hug  Нека бъдат най-вече здравички, за да са спокойни майките им, а останалото само ще си дойде, защото всички си знаем, че септемврийчетата са най-умнички и най-хубави!  Peace  Mr. Green

Аз не съм писала вчера, защото ми беше много, много криво заради рождения ден на Алекс.  Sad  Sad  Sad Много от гостите не дойдоха и клубът беше направо празен. На всичкото отгоре аз научих за липсите в деня преди празненството, а някои даже не се обадиха, че няма да дойдат, което за мен е много некоректно. За болните дечица или майки не се ядосвам, те милите не са виновни, но ми стана много криво заради някои други елементи (примерно имаше едни забравили, които се чухме предишния ден и те мислели, че е другата събота и вече били заети. Нищо, че имаха покана с точен ден и час). Много ме заболя, защото планирах хубаво празненство за детенцето си и исках да е забавно и весело. Освен това бях леко ограничила броя гости според заведението и ме е яд, че не поканих всички други хора, които исках и които със сигурност щяха да дойдат.
На всичкото отгоре в клуба им беше изгоряла и тонколоната в залата за гости и нямаше и музика, а само много леко се чуваше музиката от зад бара. И като прибавим жегата и липсата на климатик, аз отчитам събитието като пълен провал. Снимки имаме чат-пат, но никоя кой знае какво. После ще ги кача онлайн и ще дам линк към албума.

Ками, дано бързо се оправи Косето, че този вирус е направо отврат!  Praynig Милата, като четох какви няколко дни си прекарала, ми стана много мъчно.  Cry Дано повече нямаш такива изживявания.  Hug
Надявам се и Пепи на kali да оздравява и температурата му да е била само от зъби.  Praynig

bravy, честито ви християнче!  Hug Виждам, че сте били с нашия поп и церемонията сигурно е била много хубава.  Peace А от снимките на тези вкуснотии в началото направо ми потекоха лигите - без майтап!  Mr. Green  Shocked

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 16:06 от Hexina

# 29
  • Асеновград
Влизам да кажа,че на 26 сме в София  Flutter  и аз ще празнувам моя рожден ден в детския център  Mr. Green нищо,че ще стана на 26  Sick Решихме го много набързо и ако всичко е ок идваме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт