Кали,дано ръцете ти се оправят по-бързо,че представам си не е никак приятно

Дани,браво на Маринка

Много хубави покани.Аз поканих гостите по телефона,и аз мислих да правя покани,но не ми остана време, и реших за другата година,когато е и по-голяма. Нашият рожден ден ще се състои от 20 човека.10 от тях са майки с деца,които все още не ходят,значи ще има и 10 колички

Много ме е яд,че няма да мога да дойда на рожденния ден на Едуард на Лилито на 26 август в София. Така щях да се запозная и с някои от вас.Все още се чудя дали има начин да го измисля,но май няма как.Аз тогава имам рожден ден и може би ще се съберем и ние да го отбележим.Но ще видим,може и да ми хрумне нещо

Тортата съм я поръчала преди няколко дни,имаме тук едно цехче за торти,правят ги невероятни,страшно хубави торти,по-хубави не съм яла никога.Толкова леки и приятни.Анито много мрънкаше ,и нямах много време да разглеждам,че имаше доста голям избор на детски торти.Избрах набързо 1 с Мечо Пух и така

Ние снощи бяхме на гости у кумувете и си изкарахме много хубаво,дойдохме си късничко,Анито е у баба си, и затова днес ще се стегна да си изчистя и подредя и изпера