Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 976
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
имам едно питане-преди няколко дни купих 6 макс пака от пакбаре,изписа ми,че ще ги получа след 4 дни,сега като си вляза в акаунта под My codes пише Pack+ : 6 изписва ми това-

Suite à une rupture de stock, les Pack+ commandés ne seront livrés que mercredi 3 septembre. Merci de votre compréhension.
и как точно става прехвьрлянето на макс паците от пакбаре кьм призе?

# 151
  • в реалността
имам едно питане-преди няколко дни купих 6 макс пака от пакбаре,изписа ми,че ще ги получа след 4 дни,сега като си вляза в акаунта под My codes пише Pack+ : 6 изписва ми това-

Suite à une rupture de stock, les Pack+ commandés ne seront livrés que mercredi 3 septembre. Merci de votre compréhension.
и как точно става прехвьрлянето на макс паците от пакбаре кьм призе?

пише ти че макс паковете ще ти бъдат доставени в сряда 03 септември
значи днес по някое време, според мен.А колкото до прехвърлянето копираш един по един кодовете и ги зареждаш на прайзето според мен

# 152
  • София
Angel_Dust и аз все още си чакам раничката от08.08 и вече си мисля че няма да я получа. Пръвата раничка също не я получих и започвам да си мисля дали просто някои подаръци ги има само на картинка и въобще не ги изпращат. Дано греша! Нека се похвали някой ако наскоро е получил раничка!

Абе има не малко хора получили раниците, така че не ми се вярва това да е проблема...., а че БГ пощи често си позволяват ако не е препоръчана пратка да я тарашат и да си харесват по нещо - факт и то не от скоро....
Ама ако не си я получа ще пиша гневно писмо на призе и ще досаждам докато ми пратят ....

# 153
По повод неполучените подаръци- и аз имах спечелена раничка през ноември миналата година, която така и не дойде. На друг акаунт се наредих отново и през април  ми излезе реда и я получих след 17 дена. А друга награда- ключодържателя дяволче я получих 2 пъти в един и същи ден- 2 плика на едно и също име (и не съм го връщала единият подарък, а го подарих на племенницата  Joy). Така, че според мен проблема е комплексен - и при тях има неразбории и при нас изчезват пратки (прави ми впечатление, че много ранички изчезват, може би плика е по-голям и изкушава, но честно казано не помня)  newsm78

# 154
  • София
а като препоръчани ли пътуват пратките, някой знае ли?

# 155
  • Плевен
Не са препоръчани, мисля. Защото никъде няма нещо като обратна разписка, което да им се връща при получаването им. Аз за мойто судоку и плажна чанта 2 пъти им писах и двата пъти ми изпращат един и същ отговор, явно само го пействат на всички в такъв проблем. Общо взето пише да изчакам около 3 месеца, че понякога има забавяне, но са го изпратили от там, и ако въобще не го получа да ги информирам. Сякаш ще направят нещо, ама хайде... Crossing Arms

# 156
  • Плевен
Някой може ли да каже как да махна хора от клана си,че имам такива които явно вече не играят.
В четвъртък след 10 ч. отиваш в страницата на клана си, на който си лидер и отбелязваш с отметка хората, които искаш да махнеш и натискаш бутончето отдолу под тях, но внимавай да не натиснеш "експел фром дъ клан" да не излезещ ти, че аз веднъж така направих  Crazy

# 157
  • София
това,че няма обратна разсписка нищо не значи, пак може да е препоръчано...въпроса е , че препоръчаните пратки евентуално мгат да се проследяват...май обаче само то подателя....но като цяло по-рядко ги отварят и крадат заради това...

Въобще - много са зле пощите ни...вчера получих пък 4 съобщения за записи, които съм си взела преди 2 седмици още...а ти ми пращат сега бележки...луди хора....че даже едното беше късано и лепено със скоч. та доверие хич им нямам...

marina7510 и аз съм Марина Simple Smile))

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 18:35 от Angel_Dust

# 158
  • София
Днес уж са ми пратили и бонбонките...да видим те кога и дали ще дойдат Simple Smile)) за сега се движат по бързо - вчера се доребих, днес са ги пратили...

# 159
Някой може ли да каже как да махна хора от клана си,че имам такива които явно вече не играят.
В четвъртък след 10 ч. отиваш в страницата на клана си, на който си лидер и отбелязваш с отметка хората, които искаш да махнеш и натискаш бутончето отдолу под тях, но внимавай да не натиснеш "експел фром дъ клан" да не излезещ ти, че аз веднъж така направих  Crazy
Точно "експел фром дъ клан" трябва да натиснеш  - с малък син шрифт е, а НЕ големия бутон "уитдроул фром дъ клан"

# 160
получила сьм 6-те кодчета от пакбарето,но не знам как да ги прехвьрля в призето,моля ви кажете,че нямам тьрпение да вляза в клуба.

# 161
копираш - в призето влизаш в Пакс + - избираш която и да е игра - след това натискаш РЕЧАРДЖЕР............. - после избираш коде пакс + - копираш кода в полето  Simple Smile и после май беше валидер и воала готово

# 162
  • София
Maxpack, Choose your game, Reload your account, MaxPack Code, въвеждаш кода и натискаш ок. Не го активираш, бутона Maxpack на индекса започва да мига Simple Smile, оставаш си кода така. Като напишеш и 6те кода отиваш на Prizee-Club, "I subscribe".

# 163
  bouquet  bouquet  bouquet много ви благодаря!

# 164
най-накрая направих жабата и спечелих 1 бубс  newsm35

Общи условия

Активация на акаунт