Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 976
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
  • На морето!
Menina блокировката ти трябва да е унблок. А върти ли ти се планетката когато влизаш в сайтове?
Не се върти, а  къде се настройваше блокировката- в програмата или в настройките на мозила?

# 661
От един сайт по грешка без да искам си купих един код Zeepri, но сега няма какво да го правя. В кодес дискаунт няма такъв код и не мога там да го продам. Няма ли някакъв начин да го продам там?

# 662
  • Варна
момичета, проработи ли пак бара при някоя от вас? Пише, че времето, което ще отнеме за смяната на сървъра е от половин час до 24 часа, и зависи от нашата връзката, но мина доста повече.....
А няма връзка и със сайта на Кдо бара ......
има ли бар, който да работи  Laughing

# 663
При мен пак бара работи  Peace

# 664
  • Пловдив
Много теми сте изписали и не мога да смогна да изчета цялата информация, но искам да ми обясните, ако може едно нещо. Имам желание да си купя Макспак и някъде четох че става с изпращане на СМС-си, но след това не открих нищо по темата. Това ми е единствения за този момент начин да мога да си купя- нямам кредитна карта и затова не мога чрез Пейпал.....
Ако някой може да помогне с информация за начин, телефон....нещо за получаване на макспак чрез заплащане с СМС.....Моля.... Hug Praynig

# 665
предполагам,че си с изтрьпнала дясна рька  Mr. Green ...освен,ако не си левичарка  Wink
Дясна. Ама не беше такъв проблем. Благодарение на средния бутон.. Пък и на почивки цъках, че се занимавах с малкия. Mr. Green

Много теми сте изписали и не мога да смогна да изчета цялата информация, но искам да ми обясните, ако може едно нещо. Имам желание да си купя Макспак и някъде четох че става с изпращане на СМС-си, но след това не открих нищо по темата. Това ми е единствения за този момент начин да мога да си купя- нямам кредитна карта и затова не мога чрез Пейпал.....
Ако някой може да помогне с информация за начин, телефон....нещо за получаване на макспак чрез заплащане с СМС.....Моля.... Hug Praynig
До колкото знам, за съжаление, трябва да си с ORANGE, за да купиш макспак чрез смс. Ако искаш мога да ти купя с моя пейпал, а ти да ми пратиш парите с пощенски запис или с банков превод. Peace

# 666
  • E-CLM & CH-VD
Със смс от България мисля, че не може.

# 667

Можеш да купиш пакове с дебитна карта ако е със чип. А можеш да си направиш и виртуала кредитна карта на ДСК. За нея не се плащат такси и не се изискват доходи . С кредитната ти дават и дебитна карта.  От дебитната си карта , прехвърляш във виртуалната кредитна пари и пазариш.

# 668
noraa: ще обясниш ли като за по бавни (за мене), че аз имам Евролайн кредитна карта, ама никъде не мога да пазарувам с нея.. пък вчера ми отказаха втора кредитна.. щото съм нямала доходи ( нали като сме майчинство нищо не ни се полага, ни лизинг, ни карти, ни нищо)

# 669
  • в реалността
Здравейте момичета някой вземал ли е макс пак от Namuhon.com.До два дни ще имам точки,но се чудя зареждат ли въобще макс пакове там

# 670
Можете да си купите макспакове с дебитна карта с чип , която отзад има три цифри. Но ако се притеснявате да пазарите с дебитната си карта понеже ще трябва да пишете номера на картата и въпросните три цифри по интернет можете да отидете в ДСК и там да поискате дебитна карта + виртуална кредитна карта. Не се изискват доходи и не те питат какво работиш или дали си по майчински. Имат някаква такса за обслужване на картата от 1,25 на месец,  които ви ги удържат автоматично /ако има пари в нея де/  Виртуалната кредитна карта не е точно кредитна , защото не ви отпускат пари от банката по нея, а вие си прехвърляте пари от дебитната карта в кредитната карта. Прехвърлянето става по интернет в сайта на ДСК. Удобното е ,че в нея можете да си прехвърлите само толкова пари , колкото ви трябват. После си правите профил в Пей пал и там  си регистрирате виртуалната кредитна карта. Не знам дали обясних добре ама да речем това е кредитна карта ама не съвсем. По важното е , че номера става. Ако се затруднявате ми пишете на лични.

# 671
Спечелих чоко+ от le8gagnant най-накрая Mr. Green
ако някой не го знае сайтът, обяснявам: в clic gagnant си избирате код и цъкате на банера, който ще се появи, излиза зелен екран и трябва да изчакате цифричката отдясно да стане от 0 на 1.
А на loterie wity избирате codes audiotel, отттам код, като цъкнете отдолу на кръгчето и после на банера под кодовете. Изчаквате цифричката да стане от 1 на 0.
Надявам се добре обясних. Успех!
Отнема около минута на ден Peace

# 672
Айде честито да си го ползваш със здраве. Вече 3 месеца цъкам н тоя сайт и нищо.

# 673
Айде честито да си го ползваш със здраве. Вече 3 месеца цъкам н тоя сайт и нищо.
И аз цъках, цъках, и се отказах. И аз не съм печелила нищо до сега.

lullaby, честито  Hug

# 674
  • София
ооо аз там вече 4 чокота съм печелила....но цъкам от доста месеци Simple Smile))

сега се приготви за няколко седмици чакане докато ти пратят кода.

Общи условия

Активация на акаунт