Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 335
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Взима ти ги!Иска ти 6 макспак-а да имаш,които няма да си ги изиграеш,а ти ги взима  Peace

# 76
  • Berlin
мерси. ми това са ми 1вите макспаци, които купувам.. мисля да ги проиграя, пък после - въФ к'убЪ Simple Smile

# 77
на новата версия ще отвори ли другите игри?
и кога стартира новия сайт?

# 78
ааа... обаче тези макспак за клуба ще ми останат ли или ги взима? защото не пише точно. Simple Smile
ако ги взима и не мога да си ги ползвам предпочитам да си платя 6.90 за клуба.
Абе я ме светнете 6,90 какво?     

# 79
ааа... обаче тези макспак за клуба ще ми останат ли или ги взима? защото не пише точно. Simple Smile
Абе я ме светнете 6,90 какво?     

Евро.

# 80
Има нов подарък в магазина.Някаква лампичка.Май някой от клуба я беше печелил с диаманти.  newsm78

# 81
Има нов подарък в магазина.Някаква лампичка.Май някой от клуба я беше печелил с диаманти.  newsm78
Даааа, аз, но още не съм я пробвала. Не ми останало време за smile3529

Обаче плащането с евро мисля, че е само за франсетата.

И някой пита за Блейзинга какви били тези елементи. Ми и там има джакпот. Може да провериш колко се е натрупал до момента и какви елементи си събрала като кликнеш в началото на Missions(или нещо такова беше)

# 82
  • Berlin
вчера изиграх 5 макспака на заека и събирах зеленчуци. оставаха ми най-малко 2 зеленчука за джакпота.. и после почнаха да намаляват събраните зеленчуци.. много тъпо.
ее и това е тъпо. аз предпочитам да платя 6.90, защото 6 макспака ми излизат повече..

# 83
  • София
Джап и цоп и аз в новата тема.  Crazy По-обре късно, отколкото никога.
Днес Призе-то ме зарадваха с 10 безплатни игри, след като им отговорих на колко съм годинки и какъв ми е пола. СмЕтам да ги оползотворя на супата, защото откакто всичкото домашен компютър е ъпгрейднато, любимата ми Вег Атак е невъзможна за превъртане.
По повод бета-призето, някой знае ли где да кликна за да се регистрирам?

# 84
Джап и цоп и аз в новата тема.  Crazy По-обре късно, отколкото никога.
Днес Призе-то ме зарадваха с 10 безплатни игри, след като им отговорих на колко съм годинки и какъв ми е пола. СмЕтам да ги оползотворя на супата, защото откакто всичкото домашен компютър е ъпгрейднато, любимата ми Вег Атак е невъзможна за превъртане.
По повод бета-призето, някой знае ли где да кликна за да се регистрирам?

А това рандъм ли го дава като въпросник или трябва да вляза някъде и да го напиша?

# 85
  • София
Преди малко и благоверния се оплака, че не му е дало въпроси.
Аз ги получих като отворих линк оттук някъде. Сега ще се върна назад по страниците да видя кой е поствал линк за нещо.
Иначе чрез тукашен линк отворих и бета-та, та затуй не ми е дал начин за регистрация.

Ето от този пост от предната тема цъкнах на линка да видя играчката, и тогава ми се отвори въпроса.
Може ли един съвет искам да взема нещо на дъщеря ми и понеже харесва топки кое е по походящо
това: http://en.prizee.com/giftshop.php?objet=1
или нещо като зарче доколкото разбирам с моя развален английски
от линка се зарежда първата страница,ами пържото пак е като топка но с рибката вътре,ох как го обясних и аз  ooooh!

Така че предполагам го дават рандом.

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 14:57 от babaToHka

# 86
          Запис!

# 87
Запис
Аз вчера спечелих Свирка  Mr. Green
Днес ми дава, че с я пратили, много експедитивни този път.
Някой има ли отзиви за нея?
Имаме я, готина, прозрачна и свети в синьо. Щерката й се радва точно 2 дни.

Мерси за инфото, моята дъщеря още е много малка, но предполагам интереса и ще е същия  Simple Smile
Поздрави на моя роден град  Wink

Така че предполагам го дават рандом.

Рандом е, да. На мен ми даде на 3 от акаунтите, но в различни дни, на 4-я още ги чакам Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 17:53 от clara

# 88
  • Русе
Бързам и аз да се запиша в новата тема.
Много bubz и подаръци за всички Laughing!
И да се похваля вече съм на 44 място за landyard watch. Надявам се да не ме отрежат Mr. Green. Някои от вас получавал ли го е?
И аз го имам. Дияна го харесва. Закачила си е ключа от входа на него. За деца не става. Лентата е много дълга. Аз мисля да я намаля малко, за да може Дияна да го носи спокойно, сега й виси доста.
А може ли някой, който го е спечелил да пусне снимков материал  Laughing

# 89
  • София

Ключът съм го закачила по-нагоре, и пак виси доста. Лентата от бяла... вече е сива.

Общи условия

Активация на акаунт