Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 312
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, от толкова народ дето сме тук, никой ли не го е печелил този Stamp pen, че да ми отговори на въпроса и ако не си струва да не вися като прани гащи по опашки.

# 91
a за какво служи точно този химикал?

# 92
Добре де, от толкова народ дето сме тук, никой ли не го е печелил този Stamp pen, че да ми отговори на въпроса и ако не си струва да не вися като прани гащи по опашки.
Joy Joy Joy
Извинявай ама много смешно ми стана!
Явно няма такъв, който да го е печелил Confused

# 93
Еххх, добре.... Ще си остана - все някой трябва да се набута първи  Mr. Green

# 94
Тъъъй, да си кажа. Писах любовно писмо на Прайзи и чакам отговор. Така поне ще се реши въпросът кардинално, като/ако отговорят.

# 95
  • Плевен
Да се похваля докопах се до макс пак от misteuro,на аукциона разбира се- ooooh!струваше ми цели 42 евро.Изиграх си го и съм страшно доволна на градината ми даде близо 2 буби,всяка игра от 0,8 до 0,18 буби,направо не можах да повярвам.

# 96
  • София
Имам въпрос за играещите в Граткадо. Скоро ще си събера достатъчно за МП. Но започнах да се чудя, дали да не си инвестирам точките в граткодове, за да придобия  ВИП ранг, който впоследствие ще ми даде много по-ниски цени за МП.  newsm78
И да си кажа - тази новата клип-он лампа ми легна много на сърцето. Почвам да играя томболно за нея.

# 97
Има я вече и на опашката, но има "само" 870 човека на нея... Как става така, чак не ми е ясно. Ако са я пуснали тази сутрин, как е индикирало, че има толкова народ, при положение, че се обновява сутрин в 4 часа newsm78

# 98
  • София
Бре, аз защо си мисля, че я имаше от по-отдавна???? Или е била само в томболата?
Наредих се де....
А за бонбонките вече съм на 12 място Simple Smile)) Някой печелил ли ги е вече?

# 99
Аз вчера се наредих за томболата, тази сутрин констатирах, че не печеля (много ясно). От днес вече е и на опашката...

# 100
  • Русе
  AnMary  bouquet , благодаря много за отзивчивостта.

# 101
  • София
Имам въпрос за играещите в Граткадо. Скоро ще си събера достатъчно за МП. Но започнах да се чудя, дали да не си инвестирам точките в граткодове, за да придобия  ВИП ранг, който впоследствие ще ми даде много по-ниски цени за МП.  newsm78

Вместо макс пак си купи чоко+ той е с около 40000 по-евтин а в кодес ще си го продадеш за 0,98 Е, в момента от там ще купиш макс пак за 0,95Е. Така в грат каду ще ти останат  точки, с който също може да си купиш по-дребни кодове и да ги  продадеш и ако играеш и по други сайтоме, от още такива по-евтини, кодове да натрупаш за втори макс пак....или просто да имаш стартови около 40000 точки за следващото голямо събиране в граткаду (в случай, че само там играеш.)

# 102
В събота сутринта коя мама беше с раничка на призето в копирния център зад стария свободен,бързо да си признае.  Hug
На мен напоследък доста неща не ми пристигат и взех да се отказвам да играя.Последно чаках судокуто,но...Като направих скандал в пощата няколко месеца проблеми с доставките нямах,явно е време пак да ходя да се карам  Crazy

# 103
  • София
Angel_Dust, благодаря за съвета  Hug
След като се опитах неуспешно да си продам един Якаду код в кодес-дискаунт, избягвам да го ползвам, но ще направя нов юзър и оттам ще продавам.

# 104
  • София
Аз постоянно го ползвам, продавам и купувам без проблеми...а якаду-то ако е от след промените с кодовете, те хората си обявиха, че не може да се продават и преотстъпват, а важат само за спечелилия ги....така че сигурно това е бил проблема....
а чоко кодовете ги купуват сравнително бързо....

Общи условия

Активация на акаунт