Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 976
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
ооо аз там вече 4 чокота съм печелила....но цъкам от доста месеци Simple Smile))

сега се приготви за няколко седмици чакане докато ти пратят кода.
Те вече ми го пратиха, даже го и продадох Laughing Може пък да съм го спечелила отдавна:))) Ама цъкам само от 3 месеца, така че едва ли.

# 676
  • София
Ами може, то си пише кога си го спечелила в Mes gains. А може и да си оцелила някакъв момент да ти го пратят веднага....
Помня, че първия си код го чаках повече от месец....

# 677
  • Плевен
Някой има ли информация за куестовете в Намухон?Ако някой има нека пише може и на лични.

# 678
  • Пловдив

Благодаря lullaby за предложението. Много се замислих дали да не се възползвам, но noraa ми помогна да реша Laughing. Вчера по пощата получих редовното известие от ДСК и вътре имаше въпросната виртуална кредитна карта, която се чудех за какво да използвам.....намерих и приложение вече Mr. Green

# 679
Със смс от България мисля, че не може.

А от испанско знаеш ли как става ?

# 680
  • E-CLM & CH-VD

Дааа Mr. Green, пробвала съм го Rolling Eyes. Пращаш 2 смс-а на номер 5959, без значение към кой оператор си. Цената на смс е 1,04 ? + цената на нормален смс според тарифния ти план. Аз съм с Водафон и един макспак ми излезе 2,40 ?. То и повече не съм купувала де, исках само да пробвам.

# 681
Имам проблем с новото призе. Ползвам друг компютър с по-малък монитор и когато искам да стартирам някоя игра немога да стигна до бутона долу в дясно... та има ли друг начин да ги пускам? С двойно кликане върху тях нестава.

# 682
  • E-CLM & CH-VD
Имам проблем с новото призе. Ползвам друг компютър с по-малък монитор и когато искам да стартирам някоя игра немога да стигна до бутона долу в дясно... та има ли друг начин да ги пускам? С двойно кликане върху тях нестава.

От настройките на самия монитор можеш да си движиш видимата част на десктопа  Peace, нагласи си я така, че да ти се виждат бутоните.

# 683
  • София
А мен вчера не ме пусна бетата с моята си парола и на имейла ми пратиха някаква друга.....има ли някъде как да си сменя паролата сега...че нещо не ме разват тези цифрички и буквички дето са ми ги пратили....?

# 684
Някой може ли да ми обясни как се играе на Гратман в граткадо?
edit:оправих се Peace

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 14:13 от lullaby

# 685

Дааа Mr. Green, пробвала съм го Rolling Eyes. Пращаш 2 смс-а на номер 5959, без значение към кой оператор си. Цената на смс е 1,04 ? + цената на нормален смс според тарифния ти план. Аз съм с Водафон и един макспак ми излезе 2,40 ?. То и повече не съм купувала де, исках само да пробвам.

Мерси  Hug Hug Hug

# 686
  • София
Как ви е днес бета призето - мен не ми даде игрички днес, само при мен ли е така???

# 687
Kолко перли имаш?
Аз съм още със същите, не мие отворило нови! Crossing Arms

# 688
  • София
нямам предвид да ми отвори нови, а за тези, които дава да се играят по принцип, просто днес не ми даде да ги играя, все едно вече съм ги изиграла, а не съм....
иначе имам 171 перли...но надали има общо....

# 689
Аз помислих, че е отворило новите. Аз моите току що ги изиграх. А ако снощи си играла след 24.00 часа си изтървала 1 ден... тогава го подновяват.

Общи условия

Активация на акаунт