Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 342
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
получих 2 пакетчета от призе,изпратени са на 2.10.
новите лепенки
лампичката
плюшката

# 706
  • На края на света !
silvi@ честити ти пакетчета от прайз ,да получиш още много такива   bouquet
много е приятно ,ккогато човек спечели нещо ,а пък когато го получи още повече  Hug
(момичета , при мен тая бета версия е много влегматична ,а подаръците не се отварят ,някой ,може ли да ми пусне линк дирекно към подаръците ,да пробвам да ги отворя дирекно ,а иначе  дъщеря ми изяви търпение  за игрите и има 12 перлички  Simple Smile

# 707
Не ти се отваря бутика, защото няма още подаръци  Wink

silvi@ честито  Hug

# 708
  • София
Аз до колкото схванах трябва да имаш 315 перли(или нещо такова) за да ти се отвори бутика.

Печатите нещо не ги виждамв аукциона....

Аз пък продължавам нищо да не получавам от призе...а вече имам спечелени и изпратени "уж" 4 подаръка...

# 709
  • На края на света !
Мда пишеше нещо такова за 315 перли ама кой ли е обърнал внимание ,а игрите при вас колко са на брой  newsm78

# 710
# 711
  • Бургас
Шест са.
Получих си Landyard Watch-а.И бъбсовете,които взех на основния акаунт ги профуках на платените Crazy. Яд ме е,но ми беше готино

# 712
  • На края на света !
Благодаря ви за светкавичните отговори  bouquet ,помислих си че при мен се отварят само 6  Mr. Green

# 713
  • Плевен
Здравейте, и аз да се похваля, че днес получих 2 пакета от Призето - големия пъзел и раничката.  newsm44
Много им се радвам и много си ги харесвам. А явно днес е ден за получаване на подаръци, защото мои приятелки днес и те си получиха раничка, пъзела и плюшеното дяволче.

# 714
И аз днес си получих раничката.Това е първия ми подарък от Прайзе.Много си ми харесва!!!!!!!!1

# 715
след толкова получени ранички, няма начин да не ми отговорите... само на гръб ли се носи или може и през рамо?

# 716
  • София
Да са ви честити Simple Smile))
Явно аз съм най-големия карък тук Simple Smile))

# 717
Не си сама и аз още си чакам от август светещото топче и свирката  Cry

# 718
  • София
Да, точно от август са ми първите две....чакам 8 ноември да станат 3 месеца и пак ще им пиша....

# 719
  • София
след толкова получени ранички, няма начин да не ми отговорите... само на гръб ли се носи или може и през рамо?
Според мен е само за гръб. Има 2 презрамки за гърба. Има и каишка за носене в ръка, не е много дълга.

Общи условия

Активация на акаунт