Ваксини Дискусия

• 93 845
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 585
   Както и предишната паника около птичия грип? А как ще ми сложат ваксина насилствено?

Дано повече птички се съберат, че да направят пролетта - това за Залцбург. А всъщност паниката за какво е? Има "епидемия" или просто са решили с морбили да плашат този път? А иначе и аз съм питала защо трябва да се притесняват родителите на ваксинираните приятелчета на детето ми, след като са направили нужното според тях, за да ги предпазят от болестите? Отговорът винаги "Е, да, така е но..." и дотук...

# 586
Има план и zа това,не се тревожи.

# 587
   Има "епидемия" или просто са решили с морбили да плашат този път?

Директорката на сина ми запла6ила мъжа ми,4е ваксината сре6ту морбили 6тяла да става задължителна и ние сме 6тели да имаме проблеми и по-нататък за у4или6те.При нас има голям проблем за сега,директорката не се явява на о4на ставка ве4е и кара под4инените си да ни притискат.Мъжа ми се крие зад мен.То и аз станах институция.

# 588
  • на плажа
 Боже,колко съм отвеяна! Чак сега ви открих  Crazy. Реших, че всички сте се покрили до отключване на старата тема. Връщам се да чета.

# 589
Тези насилствени ваксинации дано не се състоят. Защото и мъжът ми е от търчащите по Дунав  Mr. Green, но има правилна нагласа за ваксините. Стелт, с какво се занимава твоят колега?
Вчера посетихме педиатър и влезе една сестра, която се консултира нещо за ваксина. Като излезе докторката ми обясни, че ставало дума за ваксина с менингитна съставка- нещо, което децата и нямат. Попитах я защо и ми каза, че тя лично не вярва, че има ефективна защита от менингит. Сърбеше ме езика да питам имат ли други ваксини  Grinning.
В момента гледам ЧНМ- тези хора наистина много на сериозно взеха въпроса с ваксините против тетанус  Rolling Eyes.

# 590
В момента гледам ЧНМ- тези хора наистина много на сериозно взеха въпроса с ваксините против тетанус  Rolling Eyes.

Ау как ме издразниха тия... Изключително непрофесионално предаване... А казаха как се заразяват бебетата, ама как пък никой не попита защо не се направи нещо по въпроса в друга посока... Ще се оглеждам за памперсите с логото на Уницеф, за да НЕ ги купувам случайно...

# 591
Цитат
Директорката на сина ми запла6ила мъжа ми,4е ваксината сре6ту морбили 6тяла да става задължителна и ние сме 6тели да имаме проблеми и по-нататък за у4или6те
Спокойно,няма да стане zадьлжителна.Иска й се може би Mr. Green
Не се врьzвайте на провокации и zаплахи..Имат и по силни "иzраzи"от теzи , не се поддавайте...
Епидемията от морбили е от ваксинирани деца.Данните са в PEI und RKI.Иzполzват я, zа да плаШат неваксинираните.
Скоро Ще има много често реклами zа ваксини.Не както преди.Не се впечатлявайте. Peace

Омега,вие zаЩо иzобЩо коментирате с директорката сьстоянието на сина ви?Не се вьвличайте в обяснения.
Кажете само...личният лекар не дава да даваме таzи секретна информация тук в градината.Ако има директорката вьпроси,може да му пиШе.(тя няма да му пиШе zаЩото zнае,че инфо няма да получи).Закон е.
Може би сте били грубички в началото...

# 592
Цитат
Може би сте били грубички в началото...
Ни6то подобно,аз наро4но не ходих,мъжа ми все се прави на вежлив и гре6ката му е,4е много се обяснява.Днес се появих аз,оба4е никой не за4еса темата.6те ти пи6а по-късно подробности.

# 593
Гледайте на каква статия от 2004  попаднах:
http://www.slkbg.com/serv/Document?Action=show&OrderBy=Creat … ;DocID=1608478384

# 594
В4ера бях в поликлиниката.Беше задръстено от възрастни хора,искащи 4ас за ваксинации.
Тъжно е,4е хората гледат,а не виждат и не мислят какво става около и с тях.
И на друга наглост не мога да се на4удя,преди време имаше масова пропаганда по вси4ки медии в полза на Силгард.След това нещата се скапаха заради последващи усложнения и смъртни слу4аи.Мина време и сега ве4е я въвеждат като задължителна при 14 годишните!!!
Е добре,толкова ли е къса паметта на пове4ето хора или не мислят въобще?

# 595
ДОбра статийка Simple Smile Прочетете я непременно.

Цитат:

"Фармецевтичната индустрия още в началото на XX век започна да взима фактическия контрол над здравните заведения и институции. Ханс Ройш в книгата си “Голата императрица или голямата медицинска измама" е разкрил с множество факти и убедителни аргументи колосалната корупция и
мошеничества в тази индустрия и въобще наличието им сред свързаните със здравеопазването различни организации и институции. Също така потресаваща и извънредно убедителна е книгата на Морис Бийл “Династията Рокфелер".

На някой попадаи ли са му цитираните книги, че се заинтригувах?

Още един готин цитат:

"Още едно заглавие в столичен вестник: “Коклюш и менингити плъзнаха из страната", е съпроводено от красноречиво подзаглавие: “За нови изследвания и ваксини настоява ХЕИ". Но каква е ползата за хората от тези ваксини? Защо последно във Враца са се разболели 13 имунизирани срещу коклюш деца? Значи няма гаранция, че ваксинираните няма да се разболеят. В същото време при едно от 3 хиляди ваксинирани деца настъпват тежки мозъчни увреждания или дори внезапна смърт. Като вземем предвид и трите реимунизации, рискът слиза на едно на хиляда и многократно надхвърля процента на евентуалната полза."

# 596
   Интересна статия, наистина, че и във в. Монитор е публикувана, а дружеството е Столична лекарска колегия...
Но, Omega, как стигна до нея? Като напиша в тръсачката им "ваксини", излизат статии само ЗА ваксините.

# 597
Ами някак "слу4айно" изко4и. Grinning Не вярвам с слу4айни не6та оба4е.

# 598
Не вярвам в слу4айни не6та оба4е.
Peace

# 599
Ето малко за ваксината против  коклюш: http://dar-center.dir.bg/current/Dar21.pdf

Общи условия

Активация на акаунт