Ваксини Дискусия

• 93 778
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 945
Извинете ме въпроса беше дискутиран, става въпрос за тетанус при травма...ако има нараняване дълбоко примерно с нож или стъкло или каквото ще да е, обикновено после се прави ваксина. Ако не сложим такава ваксина какво трябва да направим, как да третираме раната или какво се прави?

# 946
Ако раната е много дьлбока (до кост например) така или иначе се ходи на лекар.Деzинфекцията и обработка на раната става от лекар.
Повьрхностни рани не са повод zа притеснение zа тетанус.

# 947
Оставя се да изтече замърсената кръв. И след това се измива с вода.
Един мой приятел преди половин година си наряза крака със стъкла. Дадох му този съвет. Стъкло нямаше вътре и не си е слагал ваксина. Сега всичко е наред с него.

# 948
В момента чета книгата на д-р Коток. Наиситна е много полезна. Благодаря на multimodal, че ми я прати.  Hug

Интересуваме един ден като малкия трябва да тръгне на ясла, градина и училище какво ще правим след като няма ваксините? Вие как постъпвате? Как се процедира в тези ситуации? Предполагам, че тук има родители, които са се сблъскали с тези проблеми.
Сигурна съм даже , че преди време бях чела коментари по въпроса, но в момента не ги намирам.  newsm78
И аз чета Коток, благодаря, Мултимодал!
И мен ме интересува същото, което е питала Теди. На мен утре ми предстои да кажа на педиатъра, че не искам повече ваксини и не съм сигурна, че ще ми предложи такава леко "нелегална" схема Simple Smile
Да ви кажа, говорихме с таткото за ваксините, спорихме и той засега се съгласи с мен да не слагаме, макар че изобщо не е убеден в правилността на такова решение. Ще му дам и на него да чете Коток Wink

# 949
Eurydice, ето този филм http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en промени мнението и на моите родители към ваксините, а мъжа ми е лесен - той веднага се съгласи с мен

# 950
teddy, благодаря за филма! Много ценен линк.
  bouquet

# 951
Може да гледате и "Ваксините-скритата истина"... Линк има в началото на заключената тема, която може да намерите в подписа ми или в първия пост на Кристиян в тази тема...

# 952
В ´´Часът на мама´´ днес гледах централно-африканчетата и как ги представят по търсения начин-като крайно нуждаещи се от ваксина!
В новините наобяд по БТВ ,съобщиха,че има драстично увеличение на случаите на разболели се жени От рак на шийката на матката в Бг!
А само 10 минути по-късно гледах по една от местните телевизии,колко страшен е папилома вирусът.....бла-бла...и най-важното-как скоро ще се ваксинират и момченца!

абе много пари за рекламааа...само ако ги дадяха за превенция и осведомяване ....

# 953
   И най-тъпото е, че повечето хора отказват дори да прочетат някаква
по-различна информация от това, което се говори по медиите или казват
лекарите. Когато споделих на нашия педиатър, че изборът ни да не
ваксинираме детето е напълно съзнателен и в резултат на много мислене
и четене, той ми каза, че това, което съм чела е дезинформация...
И ми даде друга книга... Пълна наистина с дезинформация.

И аз благодаря за руското филмче, него не го бях гледала!

# 954
stelt77, сега ще тегля и този филм да гледам.

Аз за сега не смятам да споделям с личния какво съм решила. Като ни се наложи да отидем при него и ако повдигне въпроса (а то няма как, понеже 3 ваксини сме изпуснали), тогава ще спорим.  Crossing Arms

П.П. Нещо не ми се отварят старите теми. Исках да погледна тази "Без ваксини как" и не става?!? newsm78

# 955
П.П. Нещо не ми се отварят старите теми. Исках да погледна тази "Без ваксини как" и не става?!? newsm78

Те са архивирани, предполагам че има малко проблем с архива в момента, опитай по-късно...

П.С. Току що успях да ги отворя...

# 956
Teddy, моля те, дай линка към "Без ваксини как?", да видяб дали при мен се отваря...Че аз търсих, ама нещо не я намерих тази тема newsm78

# 957
# 958
Да, сега и аз я отворих и я прочетох. Но там нищо не пише , което да отговори на въпросите ми как малкия ще бъде приет в ясла, детска градина и училище. Направо не ми се мисли като дойде това време. Айде на ясла мога и да не го пусна, но за детската градина и училището... newsm78 Ако все пак си платя глобите, пак ли няма да го приемат?  Rolling Eyes

# 959
Мерси за линка, Стелт  bouquet
Уф, сега гледах филма, дето Теди е дала линк към него Confused
Много ми стана тъпо и отивам да си нагушкам детето! Cry

Общи условия

Активация на акаунт