Ваксини Дискусия

• 93 821
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 840
  • Sofia
MaryAnn  за постваксинални реакции почти никой лекар не е съгласен да поставя диагнози а и подобна статистика в БГ няма все едно не съществуват, иначе сме сигурни че е от ваксината поради две причини първо залитането и паданията започват някъде един час след поставянето на ваксината и отшумяват след 2-3 дена и също така ако потърсиш в гоогъл ще попаднеш и на други такива случаи точно със същите симптоми след тази ваксина  Peace на педиатърката й казах просто че не искам да се слага тази ваксина на детето ми обясних й причините и тя каза че ме разбира и ще отбележи че е сложена ваксината за да нямам проблеми.
А на мен въпроса ми за пентаксима беше дали след трите ваксинации  детето ми все пак ще има имунитет и не е толкова належащо да слагам последната или ако не сложа последната другите три ще бъдат безмислени  Rolling Eyes

# 841
MaryAnn, на втора страничка на тази тема сложих два линка към други две теми, в които майки описват случаи на нежелани реакции след ваксини... Ако имаш желание може да ги погледнеш и да разбереш защо сме против ваксините... Тук ще сложа още една тема...

Нежелани реакции след ваксини  

Веднъж вече ме пращаха на сафари в Африка, но и тогава ще откажа ваксините, защото те не помагат и вредят, дори и на Луната да тръгна, нищо не променя този факт...  Peace

# 842
ХПВ Ваксината е генетично модифицирана,пьлна с плаzмиди,които променят митохондриите и цялото ДНК.
СьЩите частици са приложени в генно манипулираните хранителни продукти.
Няколко иzследвания вече сочат,че приемането им води до промяна в ДНК,аборти,аномалии и тежки патологични иzменения на ембрионите,както и до стерилност.
Както писах и преди,ХПВ ваксината води до стерилност (обобЩено).Слага се точно вьв вьzраст,в която да е сигурно,че няма да има сексуален контакт и да се роди zдраво дете преди да е нанесена вредата.

Ваксината ХПВ в Англия не е zадьлжителна.Кампанията е zадьлжителна (по zаповед на Мерк).

За Мариан
Мариан,ти в zатворено обЩество ли живееШ? Не те ли е страх от жьлта треска,тиф,бяс,малария,сарс,ебола,чума? Има африканци,индйици,китайци и всякакви други националности в БГ,които всеки ден могат да ти ги донесат да ги "лепнеШ".Ваксинирай се среЩу всичко,zа да си спокойна. Peace

# 843
За хепатитната ваксина моят хомеопат каза следното: Слагането на хепатитна ваксина на бебе е безумно. Ако приемем, че има смисъл да се слага такава, то е към 12-13 години. Но пък тогава е доказано, че отключва автоимунни заболявания. Затова най-добре е да не се слага такава.
Аз лично мисля да се съобразя с това виждане Wink

# 844
Поставянето на ХПВ ваксина е един от начините за намаляване населението на земята....  уж за доброто на човечеството...

И понеже не е задължителна в повечето държави, както и ваксините по принцип, то, за да печели компанията производител искат да я направят задължителна в останалите държави, в които и без това ваксинирането е законово.

Изходът е да се борим срещу това задължително ваксиниране...

# 845
  • в матрицата
MaryAnn, за ваксините и Африка, искам да ти дам един пример: Моя приятелка живее и работи в Австрия вече 10 год, шефа и е Англичанин, който 12 години е работел в Африка и никога, ама никога не е бил ваксиниран, човекът си е жив и здрав, въпреки, че е работел в Африка, нещо да отговориш??? И защо в Европа никой не го интересува дали си се ваксинирал или не?? ако беше толкова страшно, защо хилядите българи, които живеят и работят в Европа не са преминали през разни реимунизации и проверки дали са ваксинирани??? Пак казвам, това с ваксините, трябва, ама на 100% трябва да е ПО Желание на всеки човек, а не някой да ме преследва като престъпник и дори да ме наказва, за това, че не искам да спонсорирам на печелившата индустрия в света-  фармацевтичната!!!

# 846
  • в матрицата
Изходът е да се борим срещу това задължително ваксиниране...
[/quote]
nenaatoa, аз съм с 2 ръце да се борим, трябва обаче сериозно да се заемем, според мен съда в Страсбург е варианта, но ако има мами адвокати или съпрузи адвокати, мисля, че те може по- добре да ни кажат и насочат, такаче, адвокати, чакаме съдействие от вас!!  Grinning Hug

# 847
Здравейте! Отдавна ви чета, доста се наплаших....досега са сложени бебешките ваксини на моите, но за шарките  и за следващите съм почти сигурна ,че няма да слагам....Само че ,това почти....
Как се  убедихте себе си,че взимате правилното решение?
всичко ,което прочетох ми е ясно, но явно е много успешна пропагандата,защото още не мога да изтрия съмненията си и остава едно въпросче -ами ако...?

# 848
ХПВ Ваксината е генетично модифицирана,пьлна с плаzмиди,които променят митохондриите и цялото ДНК.
СьЩите частици са приложени в генно манипулираните хранителни продукти.
Няколко иzследвания вече сочат,че приемането им води до промяна в ДНК,аборти,аномалии и тежки патологични иzменения на ембрионите,както и до стерилност.
Както писах и преди,ХПВ ваксината води до стерилност (обобЩено).Слага се точно вьв вьzраст,в която да е сигурно,че няма да има сексуален контакт и да се роди zдраво дете преди да е нанесена вредата.
Ваксината ХПВ в Англия не е zадьлжителна.Кампанията е zадьлжителна (по zаповед на Мерк).

Т.е. вредата се очаква в напреднала възраст, така ли?....

# 849
Mamagemelar и мен също ме хващат съмненията на онова "ами ако"  от време на време...но ще ти кажа какво мен ме убеждава да не слагам ваксини.
Смятам, че за да отречеш ваксините ти трябва да друга концепция за здраве и болест - различна от тази, която ни е набивана в главите откакто сме се родили. Не може да вярваш в правилността на конвенционалната медицина като цяло и да отречеш само ваксините. Поне според мен. Аз смятам, че изначалната постановка за болест и здраве в съвременната западна медицина е грешна. И това много улеснява решението ми за ваксините.

# 850
Мамиблю,
Да.При някои има реакции и веднага.Има и смьртни случаи.
Целта е да се иzменят до такава степен днк и др.,че жените да станат стерилни и да не могат да раждат.Или ако раждат,да са само увредени деца.Които предполагам,че след време (по нов zакон) Ще биват отсявани от обЩеството в специални среди (иzолати) както е било 1944 година.Хигиена на расите,евгеника.

# 851
а защо не мога да нямеря нито един лекар който да каже не на ваксините?

И аз съм в голяма чуденка, ама някак си не мога да повярвам че всички са в заблуда които слагат ваксини.

А всички ли са опасни?

# 852
Колко и какви лекари познаваш?
Щото аз познавам повече такива, дето са против, отколкото от другите..  Grinning

# 853
Здравейте! Отдавна ви чета, доста се наплаших....досега са сложени бебешките ваксини на моите, но за шарките  и за следващите съм почти сигурна ,че няма да слагам....Само че ,това почти....
Как се  убедихте себе си,че взимате правилното решение?
всичко ,което прочетох ми е ясно, но явно е много успешна пропагандата,защото още не мога да изтрия съмненията си и остава едно въпросче -ами ако...?
Ей тъй се чувствам и аз.... И още не смея да сложа полиото, въпреки, че хомеопатката ми каза да го сложа... А пък вчера прочатох, че ако се забави приема на втората доза, трябва да се започне отначало... Ох, не знам... Кажете ми за детския паралич, от какво се причинява, до кога детето е уязвимо към това заболяване. Моля  Praynig

Сузи, съдът в Страсбург е компетентен да се произнася по казуси само когато са изчерпани вътрешноправните способи за защита. Т.е. завеждаш си дело у нас, обжалваш на всички инстанции, и ако го загубиш несправедливо, тогава си търсиш правата в Страсбург, за да бъде наказана държавата, а не конкретния виновник. Най-общо е това. За да стигнем до Страсбург, трабва да обжалваме Наредбата за ваксинирането пред Върховен Административен Съд, и да искаме отмяната и. Всеки има право да обжалва наредбата. Нужен е адвокат в София. С беба на 4 месеца няма да се хвана да бия път до София.

# 854
temida, прочете ли книжката на Коток? А на Гълъбов? Трябва да осъзнаеш какво пише там и да си убедена, че постъпваш правилно. Друг начин няма.

Но ще ти споделя аз как се пречупих. От доста време бях сигурна, че ваксините не са това, за което ги представят и не исках да слагам. Обаче имах проблеми с личната. Отлагах колкото имам възможност, но накрая все пак слагах.. Успокоявах съвестта си, че хомеопатията ще оправя лошите последици. Докато след едно тежко постваксинално боледуванв на детето реших, че няма да позволявам повече да навреждат на детето ми, а после да търся начини това да се оправи..

Не можех повече да си затварям очите и да залъгвам съвестта си.
Това е все едно съзнателно да нараняваш/нанасяш вреда на собственото си дете.
Коя майка би го направила?

Цитат
А пък вчера прочатох, че ако се забави приема на втората доза, трябва да се започне отначало...
Това пък къде го прочете, няма такова нещо, даже Бърди ще ти го каже.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт