Ваксини Дискусия

• 93 819
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 855
Само да ви предупредя, да не се връзвате на журналистически измислици, че вече гледам, дело в Страсбург спрятате.  Много ми е интересно, по силата на кой закон ще наложат тази задължителна ваксинация..Защото всички знаем, какво е положението с ХПВ..Че и с другите! ooooh! Какви аргументи ще си изсмучат от пръстите?! Outta Joint

Помните ли случая с въвеждането на училищно обучение на 6-годишна възраст? Някакъв министър го казал, журналистите го раздухали, тук петиции, подписки правихме и изведнъж: ААааа, няма такова нещо? Кой ви каза?  Crossing Arms
Сами се врем между шамарите.
За мен решението е в ИНФОРМИРАНОСТТА на хората!! Другото е ограбване на енергията ни. Просто ни разиграват. Подхвърлят ни кукички, да лапнем стръвта. Така ще сме заети с тази кауза, докато надробят "нова супа". Защото все пак сме шепа хора..

Но ако бяхме много ..И всички знаеха за това...Или поне повечето Wink

# 856
Цитат на: .............
................................
Но ако бяхме много ..И всички знаеха за това...Или поне повечето Wink
[/quote
aз точно това се чудя- защо няма гласност? ако не бяха раздули по тукашната телевизия,че вадят менингита от националния план заради ХПВ, изобщо нямаше да се сетя да търся инфо за ваксините Embarassed

# 857
... ако не бяха раздули по тукашната телевизия,че вадят менингита от националния план заради ХПВ, изобщо нямаше да се сетя да търся инфо за ваксините Embarassed
Би ли казала малко повече за това?

# 858
ами , тук в националния пшлан за ваксиниране са доста ваксини...ако искаш повече подробности,трябва да търся имунизационния календар. А за случая- миналия месец здравното министерство извади пт безплатните ваксини тази за менингит  С , ЗАРАДИ ПАПИЛОМА ВИРУСА! Сега имунизират безплатно девойките,защото било по-важно да се спаси страната от рака на шийката на матката,а менингококовите инфекции са намалели до минимум и можели да си го позволят.
  за мен това си е някаква сделка по висшите нива на властта....

# 859
А за случая- миналия месец здравното министерство извади пт безплатните ваксини тази за менингит  С , ЗАРАДИ ПАПИЛОМА ВИРУСА! Сега имунизират безплатно девойките,защото било по-важно да се спаси страната от рака на шийката на матката,а менингококовите инфекции са намалели до минимум и можели да си го позволят.
  за мен това си е някаква сделка по висшите нива на властта....
е, не е истина, просто! чудя се само как им се връзват хората на подобни плитки обяснения?! миналата година щяхте да умрете от менингит, тази - менингит няма, но пък ще умрете от рак на шийката на матката! ужас!

# 860
  • в матрицата
Само да ви предупредя, да не се връзвате на журналистически измислици, че вече гледам, дело в Страсбург спрятате.  Много ми е интересно, по силата на кой закон ще наложат тази задължителна ваксинация..Защото всички знаем, какво е положението с ХПВ..Че и с другите! ooooh! Какви аргументи ще си изсмучат от пръстите?! Outta Joint

Не става въпрос за тази новата ваксина, за рака на шийката, говорим по принцип за задължителното ваксиниране, това искам да премахнем, просто да няма нито една задължителна ваксина.

Temida,  благодаря за насоката, дано да се намери някоя мама адвокат в София, ако не ще си наемем  Laughing
За твоята дилема за полиото - пак ти казвам, ако хомеопатката ти е 100% сигурна в хомеопатията, не виждам ама никъв смисъл да те съветва да слагаш било то и 1 ваксина, по принцип ваксина и хомеопатия са взаимноизключващисе думи  Grinning. Нашия хомеопат казва, че всичко може да бъде излекувано, но вредата, която нанасят ваксините е често необратима или трудно преодолима..... Имаш време мисли......ама много добре помисли......

# 861
Целта е да се иzменят до такава степен днк и др.,че жените да станат стерилни и да не могат да раждат.Или ако раждат,да са само увредени деца.Които предполагам,че след време (по нов zакон) Ще биват отсявани от обЩеството в специални среди (иzолати) както е било 1944 година.Хигиена на расите,евгеника.
E, ти пък Crazy...ама верно, че се намирам в крайно крайна тема...
Мислех, че основната цел е процъфтяване на фармацевтичния бизнес....

# 862
,
Цитат
ти пък ...ама верно, че се намирам в крайно крайна тема...
Мислех, че основната цел е процъфтяване на фармацевтичния бизнес....
Бихме били доста zаблудени,ако вярваме,че в основата е паричният биzнес.Неиzменно играе роля.Да.Но това е само мальк процент.

# 863
а останалите ваксини каква цел имат? примерно менингококовата?

# 864
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Как не ваксинирах детето си!

Раждането ми беше планово секцио! Казах на лекракта ми, че не искам да се слагат ваксини на бебето! Тя ме попита защо, а аз казах, че вредата от тях е по-голяма от самата болест, а ваксинираните се разболяват повече от неваксинираните! Защо тогава да му слагам живак, алуминии, пестициди, фенол и формалдехид като 9 месеца не ям риба тон, заради оловото в нея, а те да ми отровят детето от самото му раждане! После търсих нещо като закон или наредба, както е в България, намерих, че имам право да откажа, но трябва да е нотариално заверено (в болницата се съгласиха и без нотариална заверка) и че тук е задължителна само една ваксина за "жълта треска", която не се и слага вече (стари източници)! В деня на раждането казах и на акушерката и тя ме попита защо не искам, а аз я попитах във ваксината има ли живак и алуминии и тя каза има, ами за това не искам да си тровя излишно детето! Много хора се опитаха да ме разубедят, че тук е Турция, страна с ниска здравна култура и тем подобни, но аз си бях взела решение! Имах и подкрепата на мъжът ми! Него го убедих само с съдържанието на ваксините! Той каза, ами за това има столетници, неваксинирани, а ние сега мрем по на 50-60 години, та и по-млади! След раждането ме питаха дори, дали може да вземат кръв от бебето, явно разбраха, че не се майтапя! Като потвърден мой отказ ми донесоха хвърчащо бяло листче, написаха, че отказвам ваксина за хепатит Б, аз им казах да добавят, че отказвам всички ваксини и се подписах! Сега ще чакам да деня в който ще тръгне на училище, добре че е още мноооого далеч, за да видя реакцията на учителите. До тогава колко много вода ще изтече, че може и хората да вярват повече в себе си, а не на безполезни и вредни ваксини!
  bouquet

За тези, който знаят кое е правилно за тяхното дете!  Hug
Първото ми дете има всички ваксини по задължителния ваксинационен календар на СЗО до 1 година (12 месеца)! Дано не съжалявам един ден, че нямах нужната информация!

# 865

Първото ми дете има всички ваксини по задължителния ваксинационен календар на СЗО до 1 година (12 месеца)! Дано не съжалявам един ден, че нямах нужната информация!

това означава ли ,че няма по-късните ваксини /13или15месеца -зависи от националния план.../ и  реимунизации?

# 866
Цитат
Мисли.
Започни от там какво са менингококите и дали причиняват  неЩо.

# 867
Цитат
Мисли.
Започни от там какво са менингококите и дали причиняват  неЩо.

Крис, обясни, моля.

# 868
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул

това означава ли ,че няма по-късните ваксини /13или15месеца -зависи от националния план.../ и  реимунизации?

Няма ги! 4 доза полио я няма! Последната й ваксина е на 5 май 2008(родена е на 3 май 2007) за морбили, рубеола и заушка!

# 869
Това с евентуалното въвеждане на ЧПВ- ваксината като задължителна ме разби... Tired #Cussing out
 И за сега е само за девойките, а догодина дали ще включат и момченцата?  Close

Цитат
папиломния вирус, който всъщност причинява рака на шийката на матката.
  ooooh!

Вече и за жените до 50... Confused Преди година беше за до 26 г. , неводещи полов живот.  Sick

А защо е толкова висока цената й?  newsm78

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 15:31 от Зи

Общи условия

Активация на акаунт