Ваксини Дискусия

• 93 808
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 870
Дали някой няма да ме подкрепи? Появи се Ива от Часът на мама в темата за инициативата на Памперс.   

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336961.msg9077349;topicseen#new

# 871
  • на плажа
 Видях я, но какво от това? За нея това е реклама. Ти си обобщила прекрасно основната и най-важна информация, който има очи ще чете. Аз там повече не искам да пиша, защото се дразня прекалено много, а като видя рекламата по телевизията сменям канала #Cussing out.

# 872
  • в матрицата
Дали някой няма да ме подкрепи? Появи се Ива от Часът на мама в темата за инициативата на Памперс.  

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336961.msg9077349;topicseen#new
multimodal, сега видях тая глупост за памперсите и ваксинит и разбирасе гласувах с НЕ!!!

# 873

За мен решението е в ИНФОРМИРАНОСТТА на хората!! Другото е ограбване на енергията ни. Просто ни разиграват. Подхвърлят ни кукички, да лапнем стръвта. Така ще сме заети с тази кауза, докато надробят "нова супа". Защото все пак сме шепа хора..

Но ако бяхме много ..И всички знаеха за това...Или поне повечето Wink

и аз все това казвам на моите познати - информирайте се. но за съжаление много от тях и това не искат да направят. а както беше написала агнешка - когато вярваш на конвенционалната медицина трудно можеш да поставиш под съмнение ваксините. а повечето хора не искат да поставят под въпрос тази медицина, защото така са свикнали, така се чувстват сигурни и не искат да положат усилието да си проблематизират подредения свят.нищо че това може да доведе до нещо по-добро, не само за тях, но за техните деца.

# 874
# 875
  • на плажа
 Крис, би ли споделил кое би трябвало да ни заинтригува, че с английския език не се познаваме лично Wink?

# 876
Тук са сьбрани всички конвенции,права и тн в линка на Хага.Приватните интернационални zакони.

# 877
Мили Боже! Вижте това, от форума на родителите, преживели загуба. Не знам как да дам линк, та за това го копирах:
"здравеите мили мами.аз сам една от вас която е разбрала какво е да загубишдетето си.тя не се изказва с думи ,тя е в сьрцето и се 4увства  .....огромна болка.....огромна празнота.моето беб4е беше само на 3 месеца и половина.утре стават 2 години откакто ни напусна завинаги.тая 4ерна дата 29.10.винаги ще я помня.родих на 13 07.07. ,беше павльов ден,може би лош празник. вси4ко беше нормално,голямо бебе  3600.всеки месец на консултация ,на ваксини......както си му е реда.  преди последната консултация забелязах 4е има хрипове ,които се 4уват.  заведох го ,докторката го преслуша и каза 4е не е проблем,след което ми изписа сироп ,и му сложи поредната  ваксина.  прибрахме се в кьщи и така 4 дни.давах му сиропа за кашлица,а всьщност никои и не предполагал 4е има бронхитплевмония.  цялата работа била в това 4е трябвало да се направи снимка.....и да се види ....но кои да я направи....немьрливата докторка която впоследствие  се разбра 4е не била детски лекар ,а с обща медицина.   представяте ли си?   вси4ко беше наред 4 дни,на 29.10.ве4ерта го сложих да спи,легнах си и аз.  два 4аса по кьсно всякаш нещо ме накара да ско4а от леглото.светнах и се надвесих над леглото му.  незная  защо и запо4нах да го бутам  да се сьбуди.  но  то  спеше.    в момента които ве4е трети  пьт го побутвам ,разбирам 4е нещо се е слу4ило..   и то наистина беше.взех го и запо4нах да крещя ,и да му правя изкуствено дишане,защото не дишаше.  носех го и бягах ,пак изкуствено и така.....до момента в които  разбираш  4е света се срива пред о4ите ти.не се 4уваше да бие  сьрцето му.забравих дори номера на бьрза помощ.  мьжа ми го взе на рьце  и го занесе с колата ,дежърната лекарка савсем спокоино ми обясни 4е е по4инало.запо4наха вапроси от рода на....какжо си го правила?  ....какво си му давала?4увствах се като престьпник.  не исках да повярвам 4е това е истина,не можех дори да запла4а както го правят по  филмите.  2 4аса по касно доидоха следователи и запо4наха отново разпити,снимки на него , в кьщи и куп подробности. и никои не знаеше от какво е по4инало.заведоха ме  в една стая кьдето бях цяла нощ с него и го дьржах.знаех 4е никога няма да се сьбуди  ,да ми гука и да се усмихва. и когато сльнцето сутринта изгря ,аз зная 4е го гледах изгрева и му казвах ......сьбуди се и вий колко е красиво.....запо4на да посинява в рьцете ми.....а в другата стая 4увах как лекарките се смеят и едната каза 4е то било умряло а аз сам го люлеела..след това доиде някаква кола ,която трябваше да ме заведе на аутопсия в моргата.  ка4иха ме ,мъжа ми не го пуснахас нас.държах го в ръцете си и не спирах да му повтарям 4е го оби4ам и 4е ще го върна.помня само това.     от моргата излезе един едър мъж ,с една престилка ,имах 4увството 4е е касапин  и каза ....даи го.няма да ви казвам колко време седях и се 4удех как да го  дам.   дадох го и запо4на голямото 4акане за експертиза.4увах някакви инструменти с които режат вътре,беше ужасно.след близо два  4аса,излязоха двама лекари.лекарката доиде и ме попита  кога е било последно на слушалка.аз и казах преди 4 дни.    и тогава нау4их 4е имал бронхитплевмония.грешката на оная лекарка била 4е не го пратила на снимка, а  и  ваксина му сложи което  не е трябвало след като е 4ула хрипове.  белия му дроб станал на пихтия и се задушил.върнахме го в ков4ег и на 30.10 го погребахме.  дните станаха без него пусти, безмислени,всяка една маика го знае която е загубила детето си.  исках да си го върна ,бях сигорна 4е ще е скоро.запо4нах да ходя на църква и да се моля.това беше единствената ми утеха.само 3 месеца по късно бях бременна и успокоението доиде.повярвах 4е има господ.родих отново мом4енце ,кръстихме го със същата буква ,но с разли4но име.тои е моето успокоение,прили4а много на него.сега ве4е е на 1 годинка.а утре се навършват 2 години на другото.незная дали е слу4аиност ,но то4но когато му правехме 1 годинка от смърта,това беб4е наварши 40 дни.  така 4е , мили мами    вярваите 4е  което ви го е взел господ ще ви го върне...имаите вяра.  тои не ни е забравил.сега си имам него и тои е моето успокоение.  остана ми някаква травма ,по цели нощи да не   мога да спя и все да ска4ам. и още е така.надявам се да съм ви накарала да повярвате 4е има справедливост и 4е един ден вашите ангел4ета ще се върнат.моето се  върна.а на докторката , нищо не успяхме да направим.вси4ко стига до прокуратурата и го прекратяват.накрая се отказахме. това е  ,помолете се утре за моето ангел4е.                                                                  искренна ваша приятелка."                                           

# 878
Детето поредната жертва на SIDS  след ваксина.

# 879
  Темида, а второто детенце ваксинират ли го? Това е някакъв кошмар...

# 880
Кристиан, наистина ли децата ти не са ваксинирани?

Днес бяхме на консултация. Бях писала преди че детето ми направи реакция и след двата Пентаксима и лекарката ни предложи вместо Пентаксим да продължим с Инфаринкс.

Също така ми каза че противохепатитната ваксина не дава реакции. Така ли е? Май не ми стиска да не слагам съвсем ваксини, ама поне кои са най задължителните? В момента в Шумен имало деца болни от менингит.

# 881
Май не ми стиска да не слагам съвсем ваксини, ама поне кои са най задължителните?

Най-задължителни са задължителните ваксини, а по-малко задължителни са препоръчителните такива...   Peace

# 882
Мили Боже! Вижте това, от форума на родителите, преживели загуба................
...

не знам дали е достатъчно ,ако кажа че се разплаках Cry........

# 883
вчера от португалското министерство на здравеопазването се похвалиха,че за една седмица са ваксинирали 23 000/двайсет и три хиляди!/момичета с ваксина за папилома вируса, випуск 1995та.....а до 2012г трябвало да обхванат всички до 18г.

# 884
Мили Боже! Вижте това, от форума на родителите, преживели загуба................
...

не знам дали е достатъчно ,ако кажа че се разплаках Cry........

Мене тази история ме разтърси.Нямам думи.
Съжалявам за детето и родителите му.

Тук ми се е слу4вало 4есто да "отбивам" ваксиниране заради заболяване.Дали е имало,дали съм си измисляла,няма зна4ение.Има зна4ение оба4е,4е на лекарите не им пука.Те много добре знаят или поне се предполага,4е го знаят_не се прави ваксинация при заболяване и т.н.
Но вси4ки казват"Няма нищо,ваксината може да се сложи и когато е болно детето" Сигурно има такива родители,които вярват сляпо и и си дават децата.А ония гадове си правят експерименти с тях. Close

Затова съм съгласна,4е 4овек трябва да е информиран и да не се стеснява или плаши да си казва мнението и да си отстоява позицията пред който и да е от мед.персонал.
Мисля,4е и това им трябва на африканците,то не 4е някой се е загрижил за тях,но нали поне с този аргумент излизат_трябва им храна,хигиена,образование и да бъдат информирани.И след 8 години нещата ще тръгнат там.А не да излизат с някакви кампании за ваксиниране и със сълзливи истории за покъртителният им живот,защото именно те го правят такъв.

За ваксината срещу папилома вирус.Никой не може да ви задължи да я слагате.Не се плашете.
Няма смисъл да се създава паника.В България има много гинеколози,които не я одобряват и си го казват в прав текст_4е е един мащабен експеримент върху жените с тежки последствия.
Да се отпуснат пари за безплатното й приложение,ще мине доста време,а дотогава може да се слу4и какво ли не.

В Испания я направиха тази година,към края задължителна за моми4ета,родени през 1994 година.Сега пускат медицински лица в у4илищата дори(4удо невиждано),за да ги ваксинират общо 3 пъти с тая отрова,всеки семестър по 1 път.  Tired
Оба4е и тук се намират свестни лекари,които обясняват на майките защо не трябва да поставят тази гадост на дъщерите си.

Общи условия

Активация на акаунт