LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 400
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
 Simple Smile здравейте, момичета! Да се наредя и аз при вас!  Heart Eyes И акто новак естествено имам въпрос...Нямам време да си призная да чета старите теми и ще съм много благодарна , ако ми отговорите Heart Eyes Благодаря предварително! Отговарят ли си детските обувки на бълг номерация, а и дамските също?

# 121
  • Варна
Simple Smile Отговарят ли си детските обувки на бълг номерация, а и дамските също?
В повечето случаи си отговарят, ако на модела изрично не е написано + или -1, но пак е по-добре да дадеш конкретен пример какво си си харесала, ако някой го има да ти даде мерки

# 122
Иренка, да ви е живо и здраво малкото бебче!  bouquet
Мацки, дали ще се напъхам в яке 36 размер с гръдна обиколка 86см? newsm78

# 123
Иренка, да сте живи и здрави и много, много щастливи - цялото семейство!   bouquet
Бу, аз буквално ги бях заринала с мейли и съобщения от формата на страницата. Накрая се отвори кошницата, изтрих всичко, напълних я наново и вече си работи (да чукна на дърво!). Стискам палци скоро да се реши и твоят проблем!  Hug

# 124
  • Бургас
  bouquet Благодаря , за бързия отговор!
Simple Smile Отговарят ли си детските обувки на бълг номерация, а и дамските също?
В повечето случаи си отговарят, ако на модела изрично не е написано + или -1, но пак е по-добре да дадеш конкретен пример какво си си харесала, ако някой го има да ти даде мерки
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324155085&a … documentid=496108
За тези питам по конкретно!

# 125
Пишете по-малко, че от плажа трудно се чете...  Mr. Green

# 126
  • София

И да попитам тези отговарят ли си?

Имам ги в черно. Нося 36 номер, крака ми е тесен, стандартен. От тези 37 ми е точен на дължина. Умалени са, трябва да се поръчва +1.

# 127

Влез във водата-ще ти е по-лесно Wink(тамън ще починеш пълноценно до края на почивката,без комп.)

И да не е само офф-днес получих известие за митница от 02.08,утре ще се отчета Peace

# 128
  • Варна
Аз ги имам 200*200. От този най-тънкият вариант. Ползвам ги от пролетта. Доволна съм. Аз също ги бях намалила и си заслужават  Peace.
А по-назад имаше питане за теглото. Аз я получих в плик в пощата, но предполагам, че когато са 2бр ще стане доста обемно и може да ги сложат в кашон, иначе са леки Peace.
Викс да разбирам, че са тънички и не стават за зимата ли? Защото аз имам завивки за пролетта, трябват ми по-топли за зимата, че жилището ни е много студено. Мерси предварително за отговора

# 129
Хе-хе-хе Алекс добре дошла в отбора  Mr. Green Питаш ли ни нас дето тук живеем, как успяваме да изчетем темичката  Heart Eyes
Иренка, честито ти бебенце, дати е много здравичко и да си хапва добре  Hug
Аз чакам още 2ва комплекта с чаршафи и нямам търпение. Ще пусна снимки, като дойдат.
Днес във Варна в клон 9 на пощата имаше един пакет ларедутски, но не успях да видя именатаа. Пакета беше малък.
който живее в района ще се уснихне.
Момичета да ви питам, каталозите дали ще ги пращат като при зимното намаление?

# 130
  • София

Викс да разбирам, че са тънички и не стават за зимата ли? Защото аз имам завивки за пролетта, трябват ми по-топли за зимата, че жилището ни е много студено. Мерси предварително за отговора
Ами тези на които беше дала линк са най-тънките 200г/кв.м. Според мен са точно пролетно-есенни. Ние и сега ги ползваме, но спим на климатик. Ако искаш да са по дебели гледай грамажа има 350 и 500. Само че се връзват малко по-скъпичко  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-couette-500g-m2-prix-mini.aspx?pro … tegoryid=24647296
http://www.laredoute.fr/vente-couette-350g-m2-prix-mini.aspx?pro … tegoryid=24647296

# 131
И аз да питам-колко тежат според вас 2 олекотени завивки-едната е 140/200,а другата-200/200?
Виж колко грама на кв.м пише тегло и можеш да ги изчислиш

# 132
Ей тия хора от Ларедута и те май не са в час. От две седмици всеки ден гледам едни обувки, като през цялото това време пишеше, че ще са налични след 12 седмици. Днеска отварям пак на тях да им се полюбуван и хоп гледам, че те вече са налични. Сега не мога да пусна поръчка, че ми е празна картата и по закона на максималната гадост, след няколко дни като е пълна, сигурно пак няма да има моя номер.

# 133
Ей тия хора от Ларедута и те май не са в час. От две седмици всеки ден гледам едни обувки, като през цялото това време пишеше, че ще са налични след 12 седмици. Днеска отварям пак на тях да им се полюбуван и хоп гледам, че те вече са налични. Сега не мога да пусна поръчка, че ми е празна картата и по закона на максималната гадост, след няколко дни като е пълна, сигурно пак няма да има моя номер.

Това редовно се случва. ))) Някой неща се появяват преди обявеният срок 12седмици, други изобщо не се появяват а само сменят седмиците.

# 134
Момичетаааа !  Simple Smile
Имам огромна молба към вас. Искам да си поръчам една нощница за бременни, но не съм поръчвала никога оттук (само  Crazy ) и съм на вие с френския. Ще съм много благодарна  Praynig на някоя мама софиянка, ако се съгласи да ми я поръча, естествено ще и преведа парите по картата.    bouquet
Помагайте, че проблемът с корема е огромен и тукашните нощници са или малки, или бабешки !  Sick

Общи условия

Активация на акаунт