LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 332
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 315
mimi_blanco, аз го бях пуснала преди няколко страници. )))

Mirama, извинявай, сетих се, че съм го срещала малко, след като си пуснах поста.  Peace И тогава видях, че няма да се пъхна в него, явно ми се е искало мерките да се променят  Mr. Green

# 316
  • In The Middle Of Nowhere
Цитат

Ширина в раменете 43 см.
Ширина подмишниците 49 см.
Ширина в кръста 47 см. (ръбът над джобчетата)
Дължина 107 см.

Моето е 168см. и може би ще го сложа в продавалника

Само нещо ми стана интересно - тази дължина от рамото ли я мериш? бая дълго ще да е, аз имам едно дълго манто с дълж 93 см и е доста дълго, а би ли казала на теб до къде ти стига? или колко си висока евентуално  Simple Smile

# 317
  • Шумен
И аз да споделя,че днес си взех поръчката от 07.08 .Имам от форумските чаршафи ,мъжки слипове,поларен суит. за 114 и едни бермуди от младежката серия.За последните се ядосвам много Close ,че поръчах за 180 височина ,а са ми пратили 162. ooooh! Ще ходят в продавалника ,а хич не ми се иска,но като няма какво да ги правя... Tired

# 318
  • Варна
малвина благодаря ти, ще пробвам.

# 319
  • Бургас
Ох, скачам с въпрос. Embarassed Моля за размери и отзиви за тези, че е зор.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-denim-bootcut-taill … tegoryid=22905201
  bouquet 
Имам го, размер 42, само че мерки мога да дам утре, че детето спи. Иначе е приятно мекичък и с много добра изработка. Няма еластичност. Със средно паднала талия е. Ако все още искаш мерки, свиркай  Peace

# 320
  • София

P.S. Тези от вас, които са си взели от по-късия вариант (80 см.) с каква височина сте?

Аз си взех такива, висока съм 158 и ми бяха дълги, майка ми ги отряза и вече не знам с колко точно са ми били по-дълги, но може би едно 6-7 см поне, според мен.  Peace

След много чудене си поръчах по-късия вариант на дънките, че ми писна да скъсявам панталони......167 см. съм и се надявам тези да не са ми пък къси, че вече ще се гръмна  ooooh!

# 321
Дължината на палтенцето наистина е 93 см. моя е грешката. Това е дължина от рамото до долу.  Аз съм ниска и няма да съм ви критерий за дължината. цвета е marrou. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7198643
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7198644

# 322
това ми хареса но нещо не мога да се ориентирам за цвета http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-bateau-femme.aspx?product … tegoryid=41260417 ако някой го има моля за снимка   bouquet

# 323
  • София

P.S. Тези от вас, които са си взели от по-късия вариант (80 см.) с каква височина сте?

Аз си взех такива, висока съм 158 и ми бяха дълги, майка ми ги отряза и вече не знам с колко точно са ми били по-дълги, но може би едно 6-7 см поне, според мен.  Peace

След много чудене си поръчах по-късия вариант на дънките, че ми писна да скъсявам панталони......167 см. съм и се надявам тези да не са ми пък къси, че вече ще се гръмна  ooooh!
Не се притеснявайте, висока съм 169 см, 80 са идеални за ръста ми.

# 324
Момичета ,търся отзиви за тази блузка-дали си заслужава парите -в момента е на 18 евро,тъничка ли  ooooh!И ако я има някой -42/44 номер-ще помоля за ширина при мишниците и в ханша  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6778100& … ue&ksource=-1

# 325
  • София
Аз съм 168 см и дори 80см дънки са ми ужааасно дълги /освен с висок ток де/.

# 326
има ли някои от бургас които да 4ака нещо от преди 6.08?

# 327
  • София

Не се притеснявайте, висока съм 169 см, 80 са идеални за ръста ми.

Благодаря ти...и на Klemy също, успокоихте ме момичета    bouquet

# 328
  • Разпиляна във въображението
Да се отчета. От всичко съм доволна. Мерките на половинката съм ги оцелила - почти.
Тази риза е готина и му е точна - 45/46

Този панталон - мнооооого съм доволна. Взех 50 номер. Не послушах момичетата, които ми казваха, че за мерките на моя мъж трябва да взема 46 или 48. Вярно, че панталона му хлопа в талията, но с колан изобщо не си личи, а и ние ще го свием малко. Трябва и много малко да се подкъси. Иначе стои супер свободно и много готино. Ако бях взела по-малкия номер щяха да са прилепнали по краката, а аз определено не търся този ефект. Сега му стоят свободно. Абе мнооого готини са Peace

Тези тениски. Също съм много доволна. Една мама ги беше похвалила и аз ги поръчах. Още повече, че и трите неща вървят нещо като "ън блок" - в дясно ги дават като "идее лук". Исках и тениските да са в каки (като панталона и ризата), но ги нямаше в наличност.

Другото са чаршафите с пеперудите и една риза за мен.

450 в момента е плевенчанка Whistling

# 329
видях в едно албумче тези дънки на манекен Simple Smile а, плътни ли са или летни?

в пощата на спирка Овча купел, трамвай №5 има 2 чакащи пакетчета  Peace
Да плътни са , за зимата.На мен много ми харесват Peace

А аз да попитам-как са в талията?По-широчки ли са ,или за по-слаби дечица? надявам се да станат за по-пълно детенце.Благодаря предварително   bouquet

И аз да честитя бебокът на Иренка   bouquet Да расте здрав ,умен и силен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт