LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 412
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 525
Ето и моите покупки от последните 2 кашона, получени днес - поръчките са от 08 и 09.08  Grinning: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7220126

Sun, страхотни пособия за кухнята (отново  Grinning) - много ефектни и практични!!!  newsm10

Обезмирисителя за кофата много ме впечатли, даже не знаех че има такива... още не съм си превела текста, но ако си ползвала би ли ми казала къде се поставят - горе на капака ли? А ако кофата е монтирана на вратичката на шкафа дали ще може да се ползва  newsm78

Прахосмукачката мнооого отдавна я гледам - кажи моля те като я ползваш как ти се струва - лека, удобна, силна/слаба? Отдавна търся нещо такова - малките като размажат бисквити по земята да не вадя големите прахосмукачки, а нещо мъничко и удобно...

Stefoni,   Hug Обезмирисителят се залепя за долната страна на капака на кофата. Моята е точно такава - вградена под мивката в кухнята на вратата на шкафа.  Grinning Гъбичката се проверява през определен интервал от време (на няколко дни) - трябва да е постоянно влажна - и това е всичко.
Прахосмукачката е страшно лекичка, но още не съм я пробвала като мощност как е. Ще пиша, като я пусна.  Peace

# 526
  • Някъде там...
Тези мерки определено няма да му станат на Дани-късо ще е .

Ами моя е някъде към 85 см, и анцуга още не съм му го мерила, но като го срявня с другите му дрехи ще му е точно сега за есенно- зимния сезон. С дънки на Okou 86 см, долнището си отговаря в дължината.Точно ще му е си мисля, но като го изпера незнам дали няма да стане по-малък. После като се прибере малкия ще му го облека и ще го снимам ако мога и ще ти кажа с точност как му е.

Получих и подаръка - часовника с двете каишки, черна и бяла. Много е шик, само дето едва се познава колко е часът, само 2 цифри има  Joy , но на кой му пука, прелест си е.

дай да го видим тоя часовник и с кой код Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 11:46 от MimSss

# 527
  • София

и аз съм си ги заплюла тези обувки и питах преди 2 седмици, но не видях някой да отговори  Rolling Eyes
мен ме интересува дали си отговарят на номера?

Мисля, че в тази тема писах - умалени са. Трябва да се поръчват +1.

# 528
  • Бургас
Schatz, може ли снимка на часовника с двете верижки?

П.П. Това май е за темата с кодовете....

# 529

и аз съм си ги заплюла тези обувки и питах преди 2 седмици, но не видях някой да отговори  Rolling Eyes
мен ме интересува дали си отговарят на номера?
Според мен трябва да се поръчва +1 номер.Аз си взех черни 37 номер,но отговаряха на 36 и го продадох.Мисля,че стелката им беше 23 см.Иначе са симпатични,но нищо особено

# 530
В темата с кодовете ги има и кода и снимката, кода май беше 30015.

# 531
Една от мацките в една от предишните теми беше писала и снимала банички правени с тези формички

http://www.laredoute.fr/vente-4-moules-a-raviolis-ou-chaussons-s … ategoryid=2151993

може ли да ми изпратите снимките на лични и рецептата на тестото ,универсално лие или по-особенно?Извинявам се за спама Praynig

# 532
  • Бургас
В темата с кодовете ги има и кода и снимката, кода май беше 30015.

Мда. Аз имах предвид, ако имаш възможност, да направиш реална снимка!   bouquet

# 533
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, има ли други като мен  от София да чакат поръчка от 01,08-със сигурност за поща?

# 534
Schatz, може ли снимка на часовника с двете верижки?

П.П. Това май е за темата с кодовете....
Аз получих известие за 13.08 и вътре е часовника ,но ще го взема чак в понеделник ,защото е от митница и ги взимам от друг град ,а и чакам утре известието от 14.08 дали ще дойде,та да ги взема на веднъж.Ще пусна снимка в действителност в темата за кодовете в понеделник,ако не ме изпревари някой Wink

# 535
Здравейте всички,имам въпрос-винаги ли пращат писмо от редута когато има отказана поръчка? Имам направена поръчка на 15 и всичко беше нормално в суивито а доминице а парите още не са изтеглени,нямям мейл за отказана поръчка дали има място за притеснение

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 13:23 от pinka222

# 536
  • DE
pinka222, рано е да се притесняваш!! Simple Smile
Там където получаваме двете с теб, винаги пращат известие. Но понякога закъсняват, затова по-добре ходи да проверяваш в пощата и без известие!

# 537
..Ако някой иска размери-насреща съм Peace.

Ще се възползвам от предложението ти и моля за размери на якето,когато ти е удобно.Присъединявам се към мнението на mela - наистина ти стои чудесно!Дори се чудех,дали ти си се снимала или баткото си е довел някоя манекенка  Grinning.
..................................................................
Etna, Stopмного благодаря за комплимента,ама на баткото по ще му отива 3х3(9год.) ,а не 3до3(тук съм безмълвна,всеки се досеща Mr. Green).
Ето размерчета:
дълж. от средата на гърба е 52см.;шир. м/у раменете е 39см.;шир. под мишници 47см.;шир. на кръста 45см.;ръкав 61/48см.;рамо 12см.

-пак за него,р-р162-определено не са като в сайта,ама аз си го очаквах де Grinning .Ластика не е бял,а сив- отпред , отзад ,на

Ако някой иска размери-насреща съм Peace

може ли размери на дънките и плътни ли за
kristi,не са плътни,тънък и мек дънков плат,пролетно-есенни.
дълж. по външен ръб100см.,по вътрешен 80см.;дълбочина отпред 25,отзад 29см.(мерено по дънковия плат,със ластика още +2см. - и за дължината и за дълбочината);шир. на бедро,измерена непосредствено под чатала-29см.;шир. долу 22см.;
Да спомена,че отдолу от задната страна крачола е подсилен с допълнителна черна лента,против протъркване.

# 538
  • До хладилника, който обичам
Да не кажете после, че нищо не съм ви казала  Crossing Arms

Юношески балерини-еспадрили за 4Е

# 539
Пратката ми от 12.08 пристигна  newsm44 newsm44 newsm44 Кажете ми моля ви на коя от трите митници да си взема нещата - гарата, пристанището или летището Simple Smile И как беше процедурата с взимането, че е на името на мъжа ми  newsm78 Тия до колко ли работят?

Лелее, нямам търпение да си видим нещата и да ви се изфукам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт