LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 310
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 90
чакам от 13.08 и още я няма Naughty

Е, много бързате! Има още чакащи поръчки от намаленията....

# 91
Mirama , а как са ти ръкавите на това палтенце? Аз съм 174, дали има някакъв шанс да ми стане 168 или ще ми седи като на заем. Може ли мерки, когато ти е удобно.

# 92
  • Варна
Някой да си е купувал това!? Една приятелка го иска но се чудим дали 36 или 38! Моля за помощ  Praynig
С риск да се повторя, но пък искам да помогна. На адидас има различна номерация. Ако си по Е ( евр.номерация) 36, те ти пращат по F(френската номерация) 36 размер, но тогава евр.номер е 34.
Т.е. пращат ти по-малък размер, така че внимавай, погледни ако имаш някоя дреха на адидас, за да се ориентираш по различните размери.  Peace

# 93
Diddlina, тези потничета ги имам точно в тази разцветка

Страхотни са и не са мръднали - много стегнато трико... Цяло лято стана ги нося  Peace Дълги са до средата на ханша... не са над пъпчето. А сестра ми си взе от същите но в зелените нюанси - тяхното трико стой по-тънко и рехаво...
За размера - мисля че си отговарят на 100%. Аз си взех 38/40 и са ми точно (трикото не е от най-разтегливите) иначе от някои по-еластични блузки съм си вземала и 36 размер...

# 94
И аз да питам-колко тежат според вас 2 олекотени завивки-едната е 140/200,а другата-200/200?

# 95
Mirama ,и аз ще помоля за размери на палтенцето.... Praynig

# 96
Mirama , а как са ти ръкавите на това палтенце? Аз съм 174, дали има някакъв шанс да ми стане 168 или ще ми седи като на заем. Може ли мерки, когато ти е удобно.

Както бяха подгънати като го отворих ми бяха малко къси. Отпуснах ги, за да може да ми стават на дължина.
На мен ми е малко тясно горе в гръдната обиколка, което е обичайно за мен, ще мога да го нося с по-тъничък пуловер. )))

дължина от рамото до долу - 93см
гръдна - 43см
на талията - 48см
ханша - 50см
ръкав - 56см от рамото до долу в разгънато състояние на ръкава (може да се навива)
качулката е с копчета и може да се сваля

# 97
  • София

Някой да си е купувал това!? Една приятелка го иска но се чудим дали 36 или 38! Моля за помощ  Praynig

Дай линк, моля  Praynig

# 98
  • Враца
anji78 ,харесах си Пиленце и жабка със сензор за влага в почвата на саксията,може ли линк.

# 99
Взех си поръчката от 28.07 за пощата.
Мисля всичко е коментирано, само за тези дънки да кажа, че отговарят на номера, стоят много хубаво, плата е леко тънък, не са за зимата баш.

Ето един пример колко са субективни мненията ни!  HugАз бих казала, че тези дънки са уголемени, а понеже са и леко еластични, стоят по-добре прилепнали горе, моите вече заминаха при шивачката, защото поръчах моя си номер. Също бих казала, че са плътни и са за по-студено време. Laughing Laughing

# 100
  • Варна
rosska,а на ханша са ти добре ли?

Да на ханша са правени за мен  Laughing

# 101
Имам едно въпросче, прочетох първата страница, но на някой случвало ли му се е да му вземе колета друг човек, само като носи личната карта без попълнено известие...( нямам такова и едва ли ще имам, защото имах глупостта да си сгреша адреса ).  Rolling Eyes

Един колега ще има работа към митницата та мислех да го помоля за услуга, най-малкото да провери дали имам колет на митница.... Tired а ако е там, да го вземе направо....

# 102
  • Бургас
Искам да питам нещо, не много по темата...  Rolling Eyes

Ето тези Типстер-ски дънки: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stret … tegoryid=22905201
много ми харесват, обаче ми идва в повече разкрояването долу, нещо ми стоят като чарлстон  Rolling Eyes.
Та се чудя, дали няма да може шивач да ги преправи само от колената надолу, за да са прави крачолите. Как мислите, ще стане ли?

# 103
  • Варна
Искам да питам нещо, не много по темата...  Rolling Eyes

Ето тези Типстер-ски дънки: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stret … tegoryid=22905201
много ми харесват, обаче ми идва в повече разкрояването долу, нещо ми стоят като чарлстон  Rolling Eyes.
Та се чудя, дали няма да може шивач да ги преправи само от колената надолу, за да са прави крачолите. Как мислите, ще стане ли?
Супер ще стане, аз съм носила панталони и не си личи изобщо  Peace

# 104
запис от един новак - гмурвам се в предложенията за бременни и за новородени!
със сигурност ще ме изкушат и други неща...
 Flutter

Общи условия

Активация на акаунт