LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 392
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 135
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой да е поръчвал тези

http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-d-interieur-enfant.aspx? … tegoryid=48241254

ако може да измери стелката

# 136
Е, и аз се записвам тук...той форума не бил толкова голям  Laughing като гледам с доста от редовните пишещи тук се знаем от други под форуми .

Поздрави на всички познати и непознати. Много неща харесах ама мнооооооооооого трудно като нищо не отбирам от този френски, само цъкам с мишката.

# 137
Здравейте, момичета!
Синът ми е висок 96-97см и "изкупувам" от тези, които имат дублирани поръчки разни есенни и зимни дрехи, обувки. Понеже в линка на първа страница към сайта за продажби нищо интересно не видях, ви пиша да ме имате предвид  Hug
Нямам време да разгледам сайта, да харесам и поръчам, затова можем да сме си полезни взаимно.
Пожелавам ви успешни поръчки   bouquet

# 138

в предната тема някоя дама беше дала и реална снимка и ги беше похвалила, ама Sun ли беше или бъркам  newsm78

# 139
...той форума не бил толкова голям  Laughing като гледам с доста от редовните пишещи тук се знаем от други под форуми .

След кратък обзор и аз установих същото.   Party

# 140
Това редовно се случва. ))) Някой неща се появяват преди обявеният срок 12седмици, други изобщо не се появяват а само сменят седмиците.

Ами възможно е, но на мен редутското досие ми е кратко още, та за първи път забелязвам. Сега ще се надявам да се получи същото и с едни дънки от новите, та да ги пусна двете и да си ползвам кода за БД. То иначе не си струва да платя 6Е доставка, за обувки от 12Е, а другите работи в кошницата не са ми спешни и сега не ми се харчи за тях.

Оф не се сдържах и метнах само обувките с някакъв код за БД от съседната тема. Дано да не ми ги откажат, като не са ми го пратили лично, но просто не издържах. Изписа ми, че поръчката ми е регистрирана, което май значи, че все пак имам достатъчно наличност по картата.  То  тоя банкомат на който проверявах днеска, май нещо не беше много наред.

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 17:15 от Velesa

# 141
извинявам се че отново питам, но моля ви поръчвл ли е някой от тези
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00003
какъв размер да взема за краче 12 см????????

# 142
iv4ence май никой не се е похвалил с тях. Мисля си ,че или 19 или 20 ще са подходящи,но дано не се лъжа,а и да си отговарят  Rolling Eyes A сега като гледам по таблицата с размерите н.20 го дават 12,3см,а н.21 - 13см.Така че дали няма да е най-добре 21,че като сложите и чорапче... newsm78

ДейзиГ змейковица ги похвали дано като се включи да каже колко е стелката
Mirena80 в първия пост са дадени майчетата,които правят поръчки,а на теб лека бременност и после да ни се похвалиш и ти със здраво бебче  Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 18:32 от mamaB

# 143
  • виртуално
някой получил ли е известие за митницата за поръчка от дата около 06.08. в София?
нещата ми трябват за подарък за петък и взех да се притеснявам дали ще пристигнат навреме

# 144
  • София-там нейде в западната част
Рапунцел аз миналата седмица си взех нещата,от митницата с дата 04,08,07 надявам се да ти дойдат навреме ... има шанс  Peace ... аз сега чакам от12,08 и 19,08 но има време  Mr. Green
иренка честит нов член в семейството ви ... да е жив и здрав   bouquet
за дублираните неща аз имам от ето този лот блузки с размер 102,цената е 3Е,имам фактура и снимка на нещата,ако някой се интересува,ако не ще подарявам,извинявам се,знам че темата е за продавалника но не ми се занимава само за две неща  Embarassed

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=27802421&a … documentid=207608

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 19:33 от desytka

# 145
  • Варна
Още един положителен отзив за това палтенце

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263806&pid=7172678

Много е хубаво, малко ни е голямо, но ще пораснем, пък и като облечем това онова под него ще бива.

# 146
lina6.3 Браво!Аз колко пъти го снимах,но все се получава различен цвета,а ти как си го снимала,че да покажеш реалния   bouquet

# 147
Ей тия хора от Ларедута и те май не са в час. От две седмици всеки ден гледам едни обувки, като през цялото това време пишеше, че ще са налични след 12 седмици. Днеска отварям пак на тях да им се полюбуван и хоп гледам, че те вече са налични. Сега не мога да пусна поръчка, че ми е празна картата и по закона на максималната гадост, след няколко дни като е пълна, сигурно пак няма да има моя номер.

И при мен е същото положение Sad
Харесала съм си една жилетка, няколко седмици пишеше че ще е налична след 3 седмици, вчера изведнъж показа, че е налична и аз веднагага спретнах една поръчка, да ама не. Имах с 4 лв по малко в картата  Cry Прехвърлих пари и днес поглеждам, жилетката ще е налична след 2 седмици.
Това е супер гадноооо. Сигурно когато е налична вече няма да ми действа кода за -15 евро newsm78

Днес получих известие за едно мини колетче от 05.08, а също и 2 известия от акаунта на една дружка от 25.07 и 01.08. Ще разчиствам единия рафт от шкафа Laughing

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 18:52 от rochi

# 148
Patrova , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
 Mon N° de client :  552941667

Marques  Femme  Maman
& Bébé  Enfant  Ado  Homme  Grandes
tailles  Lingerie  Chaussures
& Accessoires  Sport  Beauté
& Forme  Linge de
maison  Déco  Meubles  Literie  Eléctro-
ménager  Image, Son,
Jeux & Micro 

Bienvenue Madame Patrova Magdalena,

Un simple mot : MERCI pour votre première commande...
Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Automne Hiver 2008 sur laredoute.fr!

61328
 Моля за ПОМОЩ ! Какво означава това.
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук.

# 149
благодарят, че си се регистрирала и ти предлагат да разгледаш новата колекция.
Използвай преводач http://www.google.com/translate_t?sl=fr&tl=bg

Общи условия

Активация на акаунт