LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 387
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 165
Получих от детските чаршафи с топката. Много са хубави. Сега търся едноцветен чаршаф за отдолу. Искам нещо тъмно синьо. Дали цветъа, който ми трябва е ocean или ще ми свърши работа и нещо друго?

# 166
desytka не съм ВечеПетя,но тъй като съм очарована от тези блузки - имаме ги в другите цветове и сега ми харесаха и в тези и прерових сайта,но не ги откривам  Sad Жалко.А са страхотни.Тъничко трико,ръкава е 7/8 и поне на моята й стоят като туника ,но уви ще си остане само с бяло и червено  Sad .Ако все пак някой успее да ги намери и аз ще помоля да пусне линк и да предупредя,че ръкавчето в горната си част е тесничко.

# 167
Знам,че много се коментираха вече дънките Типстър,но аз още се колебая и ще помоля за съвет тези,които имат следните два модела Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-taille-descendue-et-asp … tegoryid=22905201

и

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-tipster-denim-stret … tegoryid=22905201

Аз имам вторите, номер 36 и са ми широки в талията,но с колан става. Мисля си,че спокойно щях да вляза и в 34,защото са и леко еластични.
Сега искам да поръчам първите и се колебая между 34 и 36. Прочетох мерките на 36 и ми се струва,че са по-малки от другия модел.
Та молбата ми е АКО НЯКОЙ ИМА ТЕЗИ ДВА МОДЕЛА ДА КАЖЕ ДАЛИ СА ЕДНАКВИ (талия и ханш)

# 168
Аз имам вторите, номер 36 и са ми широки в талията,но с колан става. Мисля си,че спокойно щях да вляза и в 34,защото са и леко еластични.
Сега искам да поръчам първите и се колебая между 34 и 36. Прочетох мерките на 36 и ми се струва,че са по-малки от другия модел.
Та молбата ми е АКО НЯКОЙ ИМА ТЕЗИ ДВА МОДЕЛА ДА КАЖЕ ДАЛИ СА ЕДНАКВИ (талия и ханш)

bambimama , имам и от двата модела 36-ти номер (по принцип взимам този номер панталони) и категорично не са еднакви ! И на мен вторите ми седят леко широки в талията, но на ханша са ми добре. Понеже са ниска талия и седят като "смъкнати" мисля, че са ок. ВечеПетя ми беше дала размерите на 34 от тях - амииии..., просто нямаше да вляза  Rolling Eyes Ако не ти е късно утре ще пробвам да ти ги снимам един върху друг моделите да видиш разликата  Peace

От първия вид (новата колекция) 36 са ми просто като изляти - и на талията и на ханша. Пусках снимки, но ето пак: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&pid=7045251

Мимита, понеже питаше дали може да се стесни чарстона на втория модел - имай предвид, че то всъщност не е типичен чарлстон, а по-скоро широк крачол от горе до долу  Peace

mamaB, видях лилавото якенце, което препоръчваш, но подобно имаме в момента  Peace Колкото до пуловера-рокля, супер е, наистина много ми харесва, а като видях и лилавия цвят в албума на змейковица  Crazy май ще се сдобия с още една бройка от него  Wink

# 169
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324 … tegoryid=47918223

Някой има ли тази пола, да даде размери? Благодаря  Praynig

# 170
  • Бургас
...Мимита, понеже питаше дали може да се стесни чарстона на втория модел - имай предвид, че то всъщност не е типичен чарлстон, а по-скоро широк крачол от горе до долу  Peace
...

Мда, не е типичен чарлстон, но има едно разкрояване точно от коляното надолу. То не е много, но просто на мен не ми харесва така.
Надявам се да намеря свестен шивач, който да ги направи прави  Rolling Eyes, без да ги съсипе, защото иначе моделът нагоре страшно ме кефи.  Blush

# 171
Stefoni а според теб роклята дали ще се поотпусне ,че направо ми изтекаха очите.От дънките няма да рискувам с 36,че ханша ми е 95 и не ми се иска да са ми съвсем опънати/но чакам и Клеми да даде размери за 38/И незнам за роклята дали да се пробвам с 36  newsm78
/А колкото до якенцето го препоръчах ,защото наистина се оказа много хубаво.Въпреки,че ти си си дама със страхотен вкус и после чак се почувствах глупаво,препоръчвайки ти при положение,че вече си направила избор   Blush /

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 22:51 от mamaB

# 172
  • Пловдив
Stefoni  Mr. Green наистина е много готино лилавото

mamaB, забелязала съм, че еднакви размери взимаме - задължително 36 от роклята - аз си ги поръчах наново в малкия размер  Peace

# 173
Stefoni а според теб роклята дали ще се поотпусне ,че направо ми изтекаха очите.От дънките няма да рискувам с 36,че ханша ми е 95 и не ми се иска да са ми съвсем опънати/но чакам и Клеми да даде размери за 38/И незнам за роклята дали да се пробвам с 36  newsm78
/А колкото до якенцето го препоръчах ,защото наистина се оказа много хубаво.Въпреки,че ти си си дама със страхотен вкус и после чак се почувствах глупаво,препоръчвайки ти при положение,че вече си направила избор   Blush /

коя е тази рокля, че нещо съм пропуснала. )

# 174
змейковица помня,че ти писа,че е уголемена,но пусто все да не рискувам с по- малкия номер  Laughing голям страх,но явно ще е 36 пък каквото стане  Hug  bouquet
Mirama ето я а двечките змейковица и Stefoni имат и реални снимки в албумчетата си  Laughing

# 175
Stefoni   bouquet Мисля,че се ориентирах и ще поръчам 36, сега остава само да намеря едно кодче за намаление на дънките и да донапълня кощницата! Embarassed

# 176
  • Разпиляна във въображението
Stefoni  Mr. Green наистина е много готино лилавото

mamaB, забелязала съм, че еднакви размери взимаме - задължително 36 от роклята - аз си ги поръчах наново в малкия размер  Peace

За роклята - аз влизам в 42 и 42/44.  40-ти номер  ли трябва да взема? 94/80/96 са ми мерките

# 177
  • Пловдив
Моят ханш е 94 - ей сега се измерих  Mr. Greenбрех, цели 5 санта съм махнала

Еми 38-40 ми е просто огромен на ханша  Rolling Eyes иначе нагоре в бюста съм доста по-скромна от теб  Embarassed

# 178
  • Разпиляна във въображението
Моят ханш е 94 - ей сега се измерих  Mr. Greenбрех, цели 5 санта съм махнала

Еми 38-40 ми е просто огромен на ханша  Rolling Eyes иначе нагоре в бюста съм доста по-скромна от теб  Embarassed

Значи 40 номер.

За протокола днес си взех поръчката от 7-ми, а утре чакам от 6-ти август Laughing

# 179
момичета, тези, които бяха получили тези блузки с бамбук, доволни ли сте.заслужават ли си на 15евро

Общи условия

Активация на акаунт