LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 225
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Момичета имам питане....направила съм поръчка за 13 Е( с доставката) артикул за 7 Е + 6 доставка,дали ще има проблем да мине поръчката?Картата ми е на ДСК

Доколкото знам "психологическата" бариера е 10 евро. Някой момичета писаха, че и под 10 евро ставало, но за всеки случай по-добре поръчката да е над 10 евро. Според мен няма да имаш проблеми

# 391
  • into the blue
момичета, някой беше писал, че този надпис Disponible sous 12 semaines

Voir un article similaire

не означава нищо в смисъл не го взема предвид. Та аз харесах някои неща за детето, но ми пише това дали да го вземам под внимание и да не ги поръчвам или да си ги поръчам
Момичетата имаха в предвид,че не се знае знае ли се след 12 седмици,дали ще е налично,в смисъл може и по-рано,може и въобще да не заредят артикула.След като ти изписва този надпис надали ще можеш да го поръчаш сега  Peace

# 392
  • Sofia
а Brut е по тъмния цвят нали.
Stone предполагам че е светъл, ама колко светъл  newsm78
Да ти кажа честно не си спомням, какъв цвят съм взела, беше отдавна, но ето го http://i.data.bg/08/08/18/1108914_orig.jpg на живо е малко по- тъмно.Мисля, че това е брут, стоне би трябвало да е на снимката в сайта Thinking.Номера е 46 ако искаш на меря свиркай  Simple Smile

# 393

не означава нищо в смисъл не го взема предвид. Та аз харесах някои неща за детето, но ми пише това дали да го вземам под внимание и да не ги поръчвам или да си ги поръчам
Момичетата имаха в предвид,че не се знае знае ли се след 12 седмици,дали ще е налично,в смисъл може и по-рано,може и въобще да не заредят артикула.След като ти изписва този надпис надали ще можеш да го поръчаш сега  Peace

ами дава ми възможност да си ги сложа в панера
ааа аз пък бях останала с впечатление че просто си пише ама не е вярно  Embarassed явно много ми се искаше да е така за това и питах но уви няма да се поръчва  Sad

# 394
kloie имам "Адидаса"-№ 25,стелката е точно 15,5см и "Найк",но друг модел.Стелките са им абсолютно еднакви  Peace Тези найкчета,които си ги показала ги гледах в един магазин в Поморие...Ако се чудиш кой от двата за вземеш-моето мнение е на 100% в полза на Адидаса.Невероятни са на живо  Peace Ето и реални СНИМКИ.

# 395
  • София
Момичета търсих превод на цветът "fard",но не ми превежда нито един от преводачите,а и в таблицата от 1-ва стр. го няма.

Харесах си тази блузка
 и има наличен именно този цвят. Peace

Имам жилетка в този цвят "fard"....нещо като пепел от рози е. Блузата също я имам, но според мен не е нищо особено.....обикновена рипсана блуза  Peace

Въобще няма да те пусне да поръчаш.

# 396
Имам 2 кашона на митницата - единствено възможно е да са от 08 и 09.08. Отзиви - довечера.  Party Grinning

# 397
  • varna
tina77 , може ли реални снимки на пуловера и на туниката от детския сектор?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278365
дано се види нещо,че голямо въртене и чудене докато ги заснема.не сме си вкъщи ,а на вилата и съм ги правила от камерата на лаптопа-много неудобно,за тази цел.
туниката е 168 размер,аз съм 165см и ми стига над коляното,а пък горе бастичките идват малко над бюста.пуловера си е тънък.а маратонките са много хубави,ама са ми малкии  с милиметри Sad

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 15:32 от tina77

# 398
sparkk  Peace благодаря,пуснах я преди 2 минути с първата си поръчка   Mr. Green

# 399
  • Пловдив
Имам 2 кашона на митницата - единствено възможно е да са от 08 и 09.08. Отзиви - довечера.  Party Grinning

Ей, Сън - вътре трябва да са ботушите , налиииии  Mr. Green

Ииииии, ама те гадовете са ги увеличили  Cry

# 400
  • Пловдив
Miriel, огромно благодарско

# 401
  • The point of no return
Въпросче за ето това - ако може някой да сподели как е като материя, като го гледам на тази снимка ми се струва доста тъничко Thinking

# 402
Ето и моите два последни колета:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278451

Само да споделя,че съм разочарована от форумския панталон,който взех за 4Евро и го продавам  http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pont-femme.aspx?product … tegoryid=22905006
както и бялата бамбукова блуза р-р 38-40,дойде ми голяма -5.98 Евро http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-best.aspx?productid=324115 … b&prodcolor=2

# 403
  • Бургас
kloie имам "Адидаса"-№ 25,стелката е точно 15,5см и "Найк",но друг модел.Стелките са им абсолютно еднакви  Peace Тези найкчета,които си ги показала ги гледах в един магазин в Поморие...Ако се чудиш кой от двата за вземеш-моето мнение е на 100% в полза на Адидаса.Невероятни са на живо  Peace Ето и реални СНИМКИ.

Много благодаря !   bouquet  Hug
Само още един въпрос за есен подходящи ли са?

# 404
Моля ви,

някой да ми каже дали обувките си отговарят на номерата?   Praynig  А, и ако може някой, който е пазарувал, да ме посъветва за това какъв размер дрехи да си купя, предвид разликата между френската номерация и нашата. Гледам таблицата, както ме посъветваха, но никак не ми помага.  Rolling Eyes

Благодаря предварително!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт