LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 170
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 420

Защо не си доволна от панталона и кой номер поръча  Peace

Аз бях поръчала на етърва ми белия на райето и много ми хареса, даже съжалявах, че не съм взела за себе си. Незнам черният как изглежда в действителност Thinking
Черният е дюс,не е на раета и може би се губи ефекта на белия. PeaceПък и на мене ми стои много впито и ми очертава всичко.

# 421
случайно някой да има тези дънки  44 или 46номер, моля за размери:)

bouquet

# 422
  • Бургас
Мацки отказахте ме от Найките. Wink Ще му поръчам адидаса ама ще взема май кафяво и златисто.И ще се ориентирам към 27-ми номер,защото сега му измерих крачето е 16 см.
iovka_74 ,elku - elena специални благодарности.  bouquet Много сте мили. Hug

# 423
Нещо търсих анцунг комплект, но не намерих ooooh! Бихте ли ми помогнали Praynig

# 424
  • Beyond the Frontiers
Нещо търсих анцунг комплект, но не намерих ooooh! Бихте ли ми помогнали Praynig
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … mp;Keyword=joging Peace

# 425
Момичета, тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-a-capuche.aspx?productid … tegoryid=31522059 как я получавате с поло или не. Защото гледам на реалните снимки имате само рокля , а в сайта отделно полото не го намирам. newsm78

Oxana , полото е отделно от роклята. Прекалено хубаво щеше да бъде да са заедно   Wink (когато са заедно пишат обикновено 2 в 1). Когато поръчах роклята-пуловер и аз ги търсих и не ги намерих, после при едно случайно ровене ми изскочиха - бяха лот от две (едно раирано, едно дюс) за 19.90е ако не се лъжа... но ги подминах. Сега пак ги търсих и не ги намерих  newsm78 Ако ги срещна ще ги пусна  Peace

# 426
# 427
  • varna
ами има и комплекти,а отделно като влезеш в долницата която ти харесва,отстрани вдясно има с какво може да е съчетаеш Peace

# 428
Момичета може ли малко помощ
Не успях с преводача да разбера за кой номер точно става въпрос
Pourriez-vous me communiquer le procиs-verbal de la poste dйcrivant l'йtat du colis et le dйtail des articles manquants ?
Може ли точен превод  Praynig
Благодаря
Извинявам се че се самоцитирам но наистина ми е спешно
Благодаря

Много ви моля

# 429
  • varna
Момичета може ли малко помощ
Не успях с преводача да разбера за кой номер точно става въпрос
Pourriez-vous me communiquer le procиs-verbal de la poste dйcrivant l'йtat du colis et le dйtail des articles manquants ?
Може ли точен превод  Praynig
Благодаря
Извинявам се че се самоцитирам но наистина ми е спешно
Благодаря

Много ви моля
дай целия текст,това само ми сес трува че ти искат номер на пратка,или детайли някакви.от целия текст ще се разбере-да нямаш изгубена пратка?

# 430
  • varna
или се опитваш да направиш акаунт?

# 431
  • Пловдив
Момичета търсих превод на цветът "fard",но не ми превежда нито един от преводачите,а и в таблицата от 1-ва стр. го няма.

Харесах си тази блузка
 и има наличен именно този цвят. Peace

Имам жилетка в този цвят "fard"....нещо като пепел от рози е. Блузата също я имам, но според мен не е нищо особено.....обикновена рипсана блуза  Peace

И аз я имам от зимните намаления, и на мен не ми допада особено. Когато я получих, ми хареса, но още след второто пране започна да изглежда като захабена и поразмъкната.

# 432
Мацки отказахте ме от Найките. Wink Ще му поръчам адидаса ама ще взема май кафяво и златисто.И ще се ориентирам към 27-ми номер,защото сега му измерих крачето е 16 см.
iovka_74 ,elku - elena специални благодарности.  bouquet Много сте мили. Hug

Да не му е големичко? На Виктория крачето й е 17.5 см и взимам №27.

# 433
Става въпрос за липсващи няколко артиула.Писах им като снимах и им изпратих протокола от мтницата.Сега ми искат някакви номера но немога да разбра на кое точно номер.

# 434

Този анцуг някой получи ли го, да ме ориентира в качество и размери Praynig

Общи условия

Активация на акаунт