LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 298
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 720
Синеоч,заповядай:

ширина на колана:27см.
дължина от колана:63 см.
дължина по вътрешен ръб:45см.
На мен ми харесват.Плата е плътен като дънки за възрастни.

Грета, мерси....аз видях че си взела 108, но мерси за размерите все пак, ще ми помогнат в чуденката.  bouquet Hug

# 721
  • София
получих това

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-coton-femme-active-wear.as … tegoryid=22905271

Направих поръчка само заради него, но съм разочарована как ми стои, мисля че не става за високи дами и ще отива в продавалника

# 722
Да отбележа завръщането си. ))))

Чакаше ме покана за колет, от 11ти, ще тичам да го взема след малко, че нашата поща работи до 16.30ч. ) Стискайте ми палци да успея. После ще давам отчет и ще ви чета назад, че яко сте си пописали за 3дни. )))

# 723
Ох, накарахте ме да я потърся тази чанта и да я помириша Simple Smile . Наистина мирише странно Rolling Eyes, ще я изпера и ще видя какво ще стане.
desytka , Вие ли днес към 11ч бяхте на митница с една любопитна красавица Simple Smile

# 724
mimi_blanco, измерих 2 сутиена. Дължината на колана е 71-72 см. Единият се разтегна до 91 сн, а другият - до 88 см. Моята подгръдна е 82 см. Дано съм те ориентирала.  Hug

Sun, както винаги ми помогна много   bouquet благодарности, но сега измерих моя 100 и е точно 10 см по-голям колана  Thinking така че май ще си се придържам към него.

Момичета, искам да поръчам тази риза

се чудя кой номер да поръчам за мъжа ми. Официални ризи носи 43/44, но спортните са му размер L което отговаря на 41/42 и са му добре.
Може ли съвет от някой който я има?

Има я в тази тема някъде, прочети 10-15 страници назад, и съм сигурна че ще откриеш размерите й!  Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 16:16 от mimi_blanco

# 725

Чакаше ме покана за колет, от 11ти, ще тичам да го взема след малко, че нашата поща работи до 16.30ч. ) Стискайте ми палци да успея. После ще давам отчет и ще ви чета назад, че яко сте си пописали за 3дни. )))
Мира,пощаджийката е в отпуска, по-добре иди утре сутринта, до към 9,30ч. Аз, в понеделник, виснах в 7,30  Crazy

# 726
Някой имаше ли впечатление от това яке ,дали става за зимата?  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5642922& … ue&ksource=-1

Аз го получих преди седмица,според мен става,доста е дебело,отвътре е полар,качулката се маха,само цвета не е същия,вместо светло синьо е сиво.Бива за тези парички! Peace

# 727
  • София
Някой имаше ли впечатление от това яке ,дали става за зимата?  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5642922& … ue&ksource=-1

Аз го получих преди седмица,според мен става,доста е дебело,отвътре е полар,качулката се маха,само цвета не е същия,вместо светло синьо е сиво.Бива за тези парички! Peace
А отвън шушляк ли е?

# 728
  • Разпиляна във въображението
Дърабъра ризата я получих за мъжа ми. Вземи номера, който носи половинката ти. Друг ориентир е да му премериш врата и получените сантиметри са номера. На мъжа ми врата му е 45 см. и аз поръчах 45/46 и е  Peace

# 729
# 730
Мамчета,да знаете някоя мама от Видин която поръчва от Ла Редут ,защото съм си харесала някои работи за децата и търся при кого да ги поръчам.Предварително ви благодаря за съдействието!!!
 Hug

# 731
  • Бургас
  sisita82     bouquet

А някой има ли тези ботички http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=48241254 дали си отговарят на номера или?

Мамчета,да знаете някоя мама от Видин която поръчва от Ла Редут ,защото съм си харесала някои работи за децата и търся при кого да ги поръчам.Предварително ви благодаря за съдействието!!!
 Hug

Аз за пръв път поръчах чрез 450 нищо ,че е от София ,а аз от Бургас.Тя ми ги изпрати после по пощата.Ама после взех,че се зарибих  Blush Така,че пиши до някоя от мамите на първа страница ,които приемат поръчки. Peace

# 732
  • в страната на абсурдите
desytka за ботушите,които си получила пишеш че са +1,преди два дена  писа че си отговарят на номера!в крайна сметка как да ги поръчам +1 или................................... fight

# 733
  • в страната на абсурдите
преди два дена  sunписа,горе съм пропуснала името

# 734
плучих си поръчката от 12 за митница,доволна съм почти от всичко,с изключение на килимчето за БД и един к-т за малкия

Общи условия

Активация на акаунт