LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 414
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 750
  • в страната на абсурдите
 sunблагодаря ти за отговора,но аз вече сутринта поръчах 38 номер/нося 38/.дано не са ми малки,че много ми харесват.аз даже изчаках ти да ги получиш,за да кажеш за номерацията дали си отговаря.ти с широк или нормален крак си,удобни ли са ти?извинявай за въпросите,но взех да се притеснявам да не са ми малки!

# 751
  • Варна
Привет от мен! Завърнах се и едно кашонче от Ларедута (заедно с 5-6 от други места Crazy) ме чакаше. Grinning
Ето отчет набързо:
- страхотни обувки, отговарят си на номера, аз ги взех в черно, 37 номер. Единственото, което не ми харесва особено е, че токът е облечен.
- тази риза за мъжа ми, вече я имаме във всякакви разновидности, хубава е, но се мачка ужасно.
- фланелки в зелено, пак за него, хубави са.
- и тези, пак за него, в сивия вариант, малко приличат на долни фланели, за под пуловери стават.
- блузка за Симона, много хубава, плътно и стегнато трико. Peace
- този бански за мен, не съм особено очарована, цветовете са по-бледи от тези на картинката и стои някак отпуснат (без да ми е голям).

# 752
Момичета-за първи път направих поръчка в "la redoute" - и то не една ,а бързи две.Много се вълнувам-какво точно ще получа-в смисъл дали съм улучила номерацията.Сега за първи път влазям във форума вг мама-и четейки го - разбирам,че е можело да избегна същите!Занапред няма да направя тази грешка!И не само това!Ще ви пиша-за всичко с което съм се сблъскала!Благодаря ви,че Ви има-много сте коректни! Two Hearts newsm51  bouquet

# 753
  • София-там нейде в западната част
desytka за ботушите,които си получила пишеш че са +1,преди два дена  писа че си отговарят на номера!в крайна сметка как да ги поръчам +1 или................................... fight
преди няколко дни не съм писала аз,а относно номерацията на ботушите просто разсъждавах и описах как ми стоят на мен,ако се зачетеш по-внимателно в поста ми ще разбереш,че нося по-принцип №39 но тъй като са по-сплеснати отпред и зимен модел и аз бях в чуденка дали да не взема по-голям номер тоест №40,така и направих,не съм сигурна,дали щяха да ме убиват №39,но №40 на мен ми е добре на стъпалото
виждам че и сън ти е отговорила,мога да измеря и мойте,както и стапалото ми ако искаш  Simple Smile на мен лично са ми удобни но все пак ги носих съвсем малко у дома и повече впечатления за сега не мога да кажа,мисля че имам нормален крак тоест не ми е широк нито много тесен и наистина по принцип моя номер е №39 ... надявам се номера който си поръчала да ти е точен  Peace
AlEx 02 да ние бяхме с кака-дивотиева Embarassed а ти ако беше онази симпатична бременна мама да знаеш че бая се зачудих дали да не те заговоря  Grinning
doba33 успех при първите поръчки

# 754
  • София
Привет дами Peace
Имам въпрос -номерата на обувките идентични ли са с нашите? Hug
Моля ,някой да ми отговори. Praynig
Ами...относително е, някои си отговарят, други са умалени, а срещнах и уголемени. Най-добре когато си харесаш, питай с линк тук, дали някой ги има и как вървят.

# 755
  • София
Привет от мен! Завърнах се и едно кашонче от Ларедута (заедно с 5-6 от други места Crazy) ме чакаше. Grinning
Ето отчет набързо:
- страхотни обувки, отговарят си на номера, аз ги взех в черно, 37 номер. Единственото, което не ми харесва особено е, че токът е облечен.
Чоколина, а дали ще станат за широк крак.
Аз преди два дни взех форумните боти, малко са ми тесни, но ще си ги нося, надявам се да се отпуснат. Отговарят си на номера.

# 756
doba33 , късмет с поръчките. И аз в началото пуснах две поръчки на сляпо, докато се усетя, че мога да черпя инфо от форума. За щастие улучих всико, с изключение на едни кецове и едно горнище на бански, но не е болка за умиране.

# 757
Момичета, утре ще пускам мъжкото яке в продавалника. Ако някой реши нещо и иска размери да ми пише. )))

# 758
Момичета, помагайте - как се търси по референтен номер ?  bouquet

# 759
Момичета, помагайте - как се търси по референтен номер ?  bouquet

Пусни реф. номер в търсачката на сайта.

# 760
mamaB,благодаря  bouquet.
Радвам се,че мога да разчитам на честното ти мнение Hug

# 761
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-la-redoute-creation.asp … 6&prodcolor=1 - страхотни обувки, отговарят си на номера, аз ги взех в черно, 37 номер. Единственото, което не ми харесва особено е, че токът е облечен.
Чоколина, а дали ще станат за широк крак.
Аз преди два дни взех форумните боти, малко са ми тесни, но ще си ги нося, надявам се да се отпуснат. Отговарят си на номера.

Моят крак е тесен, съвсем добре ми са. Струва ми се, че не са за широк крак. Thinking

# 762
Привет дами Peace
Имам въпрос -номерата на обувките идентични ли са с нашите? Hug
Моля ,някой да ми отговори. Praynig;quote]

# 763
doba33 , както е писала Спокойна, това е относително. Някои си отговарят, други не. Ако харесаш конкретен модел питай, за да може, който ги има да ти отговори.

# 764
Да така е!Нашите номера/имам в предвид за обувки/-отговарят на техните! Но искам да отбележа,че всяко правило има своите изключения!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт