LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 344
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 810
  • в страната на абсурдите
аз сега се прибирам и виждам,че сте качили въпросната страница от 168 часа.алекс1 четеш ли ни и какво ти е мнението? #2gunfire #2gunfire

# 811
Ох и аз да поискам помощ. Трябва да поръчам за майка ми една блузка и се спрях на това http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-femme-les-essentiels.as … tegoryid=50187118, но не знам как са размерите. По принцип тя носи 38/40, но същото ли да и взема или по малкото  Blush. И за тези чорапогашници http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=43014473&a … documentid=201208 как им върви номерацията,че не мога да се ориентирам има ли за 6 месеца или са само големи.

# 812
Е, ама това е безобразие.
Не може ли да пишем до редакцията на 168часа, то бива, бива ама някой журналист си копирал всичко от тук и хоп, статия. Пълни идиоти.

Аз ще поръчвам ново яке за мъжо, това ще му търся купувач. ))) Може да отиде и при сестра ми, то си е малко унисекс. )))

# 813
аз сега се прибирам и виждам,че сте качили въпросната страница от 168 часа.алекс1 четеш ли ни и какво ти е мнението? #2gunfire #2gunfire

Статията е скалъпена набързо, не трябва да се оставят така нещата. Ако не труда на Алекс, то поне сайта на Финти трябва да е защитен.
А "авторката" г-жа Мария Белчич има мейл и телефон, мисля да се възползвам.  Mr. Green
mzagorska@press.zgb.bg

Пълно е с грешки, много дразнещо, за хора запознати с "материята"...  Laughing
Това ми се наби веднага: Disponsible immediament

Абсурдистанска му работа.  #Cussing out

# 814
хич няма да се учудя ,ако другата седмица има статия за пазаруването от promod и т.н. smile3516

# 815
Момичета, да ви питам, защо като избера номер на какъвто и да е продукт, ми излиза някаква безобразна цена ? Имам предвид - намалено ми изкарва всичко - по 65% примерно, и като дам размер, беззначение по-малък или по-голям - веднага ми скача цената двойно   Tired. Досега не ми се е случвало  Shocked

Понякога посоченото намаление важи само за определен цвят или размер...  Peace
antoanetaqk, направи си албума публичен защото иначе иска парола  Flutter

# 816
  • Разпиляна във въображението
И аз съм възмутена от тази статия. Как е възможно това? Е...ти журналистката #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 817
Ей, за една статия им изкупихме вестника на тия. И аз го взех, но определено, ако не знаех за сайта от другаде, тази статия хич нямаше да ме накара да се заинтересувам. Иначе и аз мисля, че тази Мария е гледала от първия пост и сайта на Финти, че има някои фрази, които са ми се набили в главата от пръв прочит, а тя дори не си е направила труда да перифразира. Не знам дали ви направи впечатление, но на Jean bootcut – Разширени в долната част, за по-лесно обуване на ботуши, не е преведено по този начин, а пише  Jean bootcut -провиснали или нещо такова, но сега не ми се гледа пак във вестника. Май тази дума беше употребена. Даже не умеят да преписват правилно. А тази Боряна, да не сте я уплашили вие, а? Кой знае как сте го скастрили момичето, та чак до вестниците се е допитало  hahaha

# 818
... А тази Боряна, да не сте я уплашили вие, а? Кой знае как сте го скастрили момичето, та чак до вестниците се е допитало  hahaha

smile3532

малвина, може ли реална снимка на роклята, че и аз я чакам. И сега малко се притесних като казваш, че е уголемена... аз доста се чудих 36 или 38 да поръчам... накрая пуснах 38, уж да не ми е опъната... а сега може и да плувам в нея. Ужас!  #Crazy

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 13:21 от anji78

# 819
... А тази Боряна, да не сте я уплашили вие, а? Кой знае как сте го скастрили момичето, та чак до вестниците се е допитало  hahaha

smile3532

Това е яко, развеселих се много  Joy

# 820
Извинявайте!!!Мисля,че го оправих.

# 821
аз не мисля,че въобще е имало някаква боряна,която е писала.мисля,че това е журналистически трик!

# 822

smile3532

Това е яко, развеселих се много  Joy

ох ще ме убиете от смях... hahaha Joy

# 823

хубав е панталона, но е дълбок и доста къс. Е на мен ми е добре, но съм 150 см висока  Wink

Милица, би ли ми дала размери, защото аз съм 1,58.
колко е дълъг от чатала до долу?

# 824
Получих си поръчката с чаршафите и съм много, много доволна. Невероятно са красиви  Laughing Ето и реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238682&photo_id=7268 … 7&pid=7268379

Общи условия

Активация на акаунт