АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 542
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!!! Hug Hug

На всички празнуващи - рожденници и месечинковци - честит празник!

Ева мери, спадна ли Т? При мен болките в гърдата не бяха силни, но 39 градуса си ме стреснаха малко. Аз пих 2 парацетамола и ми мина, Също и беба трябваше да ме изсуче, смени позицията на кърмене при проблемната гърда, ако искаш - при мен имаше полза. Peace

Хм, сега така какво да видя:
А аз съм човек които обожава лошото време, когато вали и е студено на мен ми е супер! КАто гледам там какви облаци са нон стоп и вятър, тъкмо като  за мен  Hug
Аквариел, заповядай и при нас! Hug Laughing То като цяло западна Европа горката това й е климата през цялата година кажи-речи! Облаци, ама облацииии, вятър, ама вятъъъъъър...... Наистина не стават големи жеги, но няма и големи студове. Обаче там на острова е по-ветровито оттук, в Шотландия например като гледам по Си Ен Ен прогнозите - винаги има много силни ветрове.

За мечтите - ех, мечти! Crazy Crazy
Голяма фенка съм на Южна Америка - има много какво да се види там. Например Бразилия и по специално Рио, този невероятен плаж, въобще плажовете на океана са страхотни - огромни, с палми, красота...

Островчетата по Тихия океан не са за пренебрегване също....  Mr. Green Mr. Green

Ако трябва да бъда съвсем искрена ще добавя и още едни регион - Близкия Изток. За съжаление размирна зона, екскурзиите не са най-подходящото нещо за правене там обаче Tired Колко много цивилизации са възникнали там, винаги ми е било супер интересно! Например скалния град Петра:

Да не забравяме и магията на Изтока - много ми се ходи в Япония, Южна Корея...  Laughing Laughing

Уффф, спирам, че се забравих Blush

# 166
  • в илюзия
Айде добро утро   bouquet

Отново благодаря за комплиментите  bowuu
Дидимора честита пета месечинка , колко бързо минава времето само!
За цикъла браво на тези , на които им е дошло , аз за съжаление нямам тази чест. Дойде ми само веднъж и от два месеца го няма , днес трябва да отида на лекар  Sick така не ми се ходи , но...... Най - много ме притеснява да не би положението да стане както преди да забременея , ходех си по 4-5-6 месеца без цикъл. Crazy Иначе не съм бременна  newsm78 не знам , ще видим , стискайте палци всичко да е добре , аз после ще разказвам.

За таблицата понеже съм с Опера и не мога да си вкарам данните , първият път ми ги вкара Сисето , но сега ще помоля някой друг : 4 месец - 6.500 гр. , 62 см.
Предварително благодаря   bouquet

# 167
  • София

За таблицата понеже съм с Опера и не мога да си вкарам данните , първият път ми ги вкара Сисето , но сега ще помоля някой друг : 4 месец - 6.500 гр. , 62 см.

Готова си,нанесах ги! Simple Smile

# 168
  • в илюзия
Хриси МЕРСИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • София
Ародоет За нищо! Пак заповядай   Mr. Green

# 170
Добро утро и от нас!То стана май добър ден,ама докато се натуткаме.
Doroty_d гласувах за снахата.
Честито на всички,които имат повод за празнуване.Днес и аз имам повод да почерпя,мъжо стана на 33 год
Ивали, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича и слуша !!!

подаръка е за теб Simple Smile

Мерси ,че си гласувала за Тея ! Heart Eyes
Сложи снимка и на Ванко,какъвто ми е красавец,ще спечелите от раз !  bouquet

# 171
  • Русе
Здравейте   Hug !!!

Честито на всички празнуващи по всички поводи  Joy !!!

Аз  искам само да ви се похваля,че днес взехме на Санди и бънджи  Mr. Green .От около седмица овладя подскоците и аз от тогава ходя с мускулна треска  Crazy .Преди 2 вечери баща му реши да ме отмени,но и той бързо се измори.Тогава решихме да му вземем бънджито.Когато го сложихме в него не мога да ви опиша колко доволна физиономия направи малкия след като разбра какво може с него  hahaha .

Това е за сега от нас.Приятен ден на всички   bouquet

П.С. И аз пуснах снимка на Санди за конкурса Simple Smile

# 172
Здравейте момичета!  bouquet
 Моето раждане е свързано с доста смесени чувства! Родих секцио-имах и планирано за 10 април,но в крайна сметка се наложи на 28 март по медецински причини-бях стояля 24 часа с изтекли води и се разбра,че при бебе е проникнала инфекция-благодарение на прехвалената ми докторка #Cussing out Бебето трябваше да се извади бързо и ме резнаха! Беше ужасно,защото въпреки всички уверения на прекрасната лекарка,че няма да има проблем,въпреки че бяха минали само 4 дни от 9 ми мисец-Милена се роди незряла,с неразвити дробчета и инфекция! Когато я извадиха само чух,че бебето е мн незряло-дори не ми я показаха-беше и нагълтала мн околоплодна течност-веднага ми я взеха! Тогава плаках много Weary
 И после в реанимацията ми казаха,че на следващия ден няма да ми я донесат ,както носеха на всички други! Освен тово ми казваха,че нищо не се знае относно това ка е детето! Sad
 Но никога няма да забравя ,когато я видях за първи път в кувиоза-влизам в стаята и тя плачеше! И в Шейново майката и бебето имат лентички с номер на ръката! Отдалече видях едно невероятно красиво бебенце-много беличко и с много коса! txtloves чак не повярвах,че е моето и даже попитах акушерката дали е сигурна,че е моето бебе Joy
 Приближих се и тя плачеше и акушерката каза да знам,че рядко си отварят очите-но в момента,в който и казах,че я обичам спря да плаче и отвори очи! Това бяха най-прекрасните сини очи на света! Просто не мога да ви опиша чувството на пълно щастие! Heart Eyes
  Верчо ние нямаме секрет,но почиствам с мокра кърпичка!  Peace
 Ние най-накрая се обръщаме по корем! Но с тая мания да седи седнала ме притеснява! Реве ако не я държа седнала! Знаете ли дали може да й стане нещо ако поседява по 5-10 минути седнала newsm78
 Извинявам се за дългия пост newsm51

# 173
Съни 22 , Санди не е ли малък за бънджи?  newsm78
Сестра ми купи на племенника ми, но той е на 8 месеца и знам,че тогава каза,че детето трябва да може да стои седнало и то стабилно , в подходяща възраст,за да го слагат в бънджи. Това и го е казал ортопед.

Чакам да сложат снимката на Санди,за да гласувам за този сладурчо! Heart Eyes

# 174
Момичета, седя с една купа таратор пред компа и се връщам да ви изчета! Много приятно е хапването пред компа  Grinning

# 175
  • Русе
Съни 22 , Санди не е ли малък за бънджи?  newsm78
Сестра ми купи на племенника ми, но той е на 8 месеца и знам,че тогава каза,че детето трябва да може да стои седнало и то стабилно , в подходяща възраст,за да го слагат в бънджи. Това и го е казал ортопед.

Чакам да сложат снимката на Санди,за да гласувам за този сладурчо! Heart Eyes

Ами аз не мисля да го скагам в него все още.По принцип бънджитата ги дават от 6 месец.Те са от сорта на проходилките и кенгурата,така че мисля че за по малко няма да му стане нищо ,а и Санди много добре се задържа в него.Но мисля да го вкарам в употреба чак другия месец.Просто го взехме днес,защото го намерихме изгодно  Peace

Предварително балагодаря за гласа   bouquet И аз гласувах за вас Simple Smile

# 176
Съни, нашият ортопед изрично каза да не използваме бънджита /също и проходилки и поводи за ходене/, Можело от скачането да се получи изкуствена луксация  newsm78 Но също така аз баткото го гледах с бънджи, много му харесваше, и да чукна на дърво му са добре краченцата. Тогава ми казваха, че е добре децата да се слагат на бънджи, за да им се "отворят" тазобедрените стави.  Confused  Peace
Хриси Кю, много ти е хубава дъщеричката. А пък аз си мислех, че мойта е с дълга коса  Grinning Hug
Аквариел, тенкю за инфото за филма, вече го свалям.   bouquet Също съм любителка на дъжд и гръмотевици! Чакам с нетърпение да свършат тези лепкави жеги.
За почистването на момиченцата- нашата педи ми е казала с клечка за уши потопена в преварена водичка /ако има нужда/.
Честито на всички, които празнуват днес!!!

# 177
Хайде да се разпиша и аз най- накрая
 немога да смогна да ви изчета,влизам от време на време ама то една лудница у нас беше няма да ви разпрзвям..
 За цикъла още незнам какво беше това,чакам го да вземе да ми дойде,ама не би,пък и кърмата ми спря вече,ще го видим,няма начин..
 За първият ми пост- ох скоро го гледах ии ooooh! ooooh! ooooh! влязох тотално като слон в стъкларски магазин,ако можех щях да го изтрия,ама не става,иначе първо ме беше доста време срам да нахълтам(от кво ли  не си спомням някоя от вас да е казвала че е човекоядец) Mr. Green ама ноември беше когато се престраших.Обаче няма да ви го показвам  Mr. Green че ша взема да се изчервя пак  Embarassed
 За пишетата аз почиствам още от началото и до сега така ми е казала педиатърката и аз изпълнявам..
 За мечтите-преди мечтаех тук да отида там да отида,това да завърша ?(курсове,обучения и т.н) и го правех,после мечтаех да замина за Америка и никога да не се върна,еми върнах се,не съжалявам ,защото това което ми се случи тук си заслужава повече и не бих го върнала.Сега пак мечтая да отида тук и там ,да обиколя света,да имам голяма къща но най-вече си мечтая винаги да имаме едно здраво семейство и да правим всичко това по - горе постепенно за да му се наслаждаваме.
 И да ви се оплача имам огромен проблем със захранването не ще и не ще това дете,то не е гадене,то не бе чудо,ама не тръгвайте да ме убеждавате да не захранвам или да изчакам,а ми кажете вие с какво започвате и как го правите илии ги купувате,абе....
Айдеееее чао

# 178
Здравейте мамчета, искам да ви споделя, че в понеделник и вторник давах сокче от ябълка на Боби и какво мислите стана  ooooh! Два дни не можах да си позная детето - само рев и на ръце, не иска да яде, със зор го хранех, като се има предвид, че Бобчо е голям лакомник,това беше супер нетипично за него  Sick. Днес реших да не давам сокче - след като се изака в 12, хапна си пълното шишенце от 150 млл с мляко и сега вече повече от 3 часа спи непробудно. май сбърках с тези сокчета (само не ме нападайте, знам, че има много мнения по въпроса  Praynig). Аз по принцип си слушам педиатърката за всичко, но сега май няма да стане така. Мислите ли, че това поведение на Боби  е свързано точно с тези 2 -3 лъжички сок, които изпи детето  newsm78 дали трябва да пробвам с друг плод или май най-добре да изчакам със соковете и по-късно да започна с пюренце   newsm78 На таткото не му се вярв, че е от сока и ме рзубеждава, но ако не е така, защо днес Боби е добре  newsm78

# 179
Дидиморка, сега видях, че и ти си писала за ахранването? Ти с какво започна, че имахте проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт