Първи бебета се появяват, СЕПТЕМВРИйската ни тема озаряват!!!

• 14 527
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Ихаааа...очертава се бебе на хоризонта.... Hug
Мууууцццц......леко и безболезнено да е! Hug
Мирка, мисля, че няма да родиш тази нощ! Чакам да се засечем в ТК около 10.09....За къде си се разбързала, а? Thinking Hug
Оххх...ще ме скъсат тия болки в ставите...едвам ставам и сядам....върша всичко с трудност... ooooh!

# 181
Споко ма, Мирко, ей на, виж ме мене как си вися и се успокой  Wink
МУЦЕ,  Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig  Heart Eyes
На мама Мишленце , браво, маме(с маааалко zавист, към всички родили и раждащи  Rolling Eyes ), честит мъж Калоян   bouquet
Това е и моето мъжко име..

# 182
Много красиви имена си имат нашите бебета... Heart Eyes, най ми харесва, че са все Български.

Не мога да заспя от киселини и повръщане... разрани ми се хранопровода, сега връщам кръв Sick .
Бебо ме сритва, а аз му говоря и го съветвам ако иска да излиза, че да си го гушна и да забие сърцето ми отново в такт... каква аритмия получавам напоследък, само пъхтя Whistling.

Стеле  Hug къде си душата, оправи ли лап топа?
Липсваш ми в нощната смяна  bouquet.

sunshine3 не си сама в болежките и аз съм така, децата ми се смеят и зацепвам по някога и съм много смешна добре, че този път няма да чакам до края...

Деси, ти си на ред Hug.
Явно си от тихите мами дето уж нищо няма па се събудим и те родили, няма да се осетиш да знаеш Heart Eyes.

Сега си лежа в леглото и усещам приближаването на поредната киселинна вълна, но си мисля пак съм по рахат ето милата ни Муца сега и се белят очите в пред родилна зала.
Ох миличката и се страхуваше от болката дано да и се паднат много добри сестри и акушерки, дано леко да мине Heart Eyes.
Искам и аааз hahaha.

# 183
Чул те господ, Мариямка  Hug   .И аz точно zа Муцка си мислех. Как щеше да е секцио, шубе я било, дърта била... Нам к´во си, пък ето я..Ох, дано и мине всичко по вода, лудата ни тя..
А ти стискай zъби, още малко ти остана. Ей, ама т´ва му е пък супер на секциото, zнаеш си кога е и не се пържиш на бавен огън като нас. И планове можеш да си правиш даже  Joy
За киселините, много точно си го описала, същото ми се случва и на мен много често, та zнам добре какво е. Гадост  Sick

# 184
Момичета, пробвайте за тия киселини глава високо, айрян (без сол), сухар или бадеми.
Чат-пат някое помага, макар че и мен нещо не искат да ме оставят на мира.  Whistling

# 185
 newsm68 newsm68 newsm44Муциту е вече мама  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44
Момиченце 3.900, 53 см. нормално

За мама Муца

И да се почерпим, да са живи и здрави

# 186
Леле, МУЦЕ, да ти е жива и здрава момата!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Кога писа, кога отиде, кога роди! (че и се обади даже!)

Браво! Да ви е честита радостта!!!!

# 187
  • София/Русе
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА Neni78 и мишленце !!! И НА МУЦИТО !!!   bouquet

# 188
Браво Муце да ти е жива и здрава щерката, а на теб бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
  • София/Русе
Страйпи, стискам ти палци ! Всичко да мине леко и безпроблемно ! Справили сте с доктора два пъти с това, не се притеснявай !
Гледам Нели и Сингинг и те тука посред нощ Simple Smile може да си празнуваме за новите бебенца и майките им !
Ама Муцито как бързичко се е справила, браво ! Дано всичко е наред с тях !

# 190
Честито за Мишленце , Нени и за Муцито! (рядко се включвам и дано не пропусна някого) Да са живи и здрави дечицата ви и много радостни моменти с тях да имате.
Момичета да ви кажа и моя термин е много скоро, раждането второ и въобще може дето се казва и след малко да тръгна за болницата, а багажа не ми е готов. Ще отивам да го стягам, че като виждам как почнаха да се раждат бебетата ни от темата може да съм следващата.
Поздрави за всички  Laughing

# 191
Нещо се събудих и оправям темичката.  Joy Доста неща са се случили, докато съм спала.  Simple Smile  Simple Smile

Честит син Борис на mi6lence!!!

Честита госпожица на Муциту!!!

Да са ви живи и здрави дечицата!  bouquet
Чакаме разкази и снимки

# 192
  bouquet  bouquet Муцооооо! Браво маме и Честита Марсианка!   bouquet bouquet
Виж каква мъжка дърта мадама се оказа Wink

И Честито на Мишленце момченце!   bouquet

Много се радвам за Муцата.

ВАЕ, аз съм от практическите майки и никакви такива дънки, ризи или натруфени роклички за моите бебоци. Аз даже с чорапи не искам да се занимавам - все падат, все трябва да се оправят... ако е тениска, все се дърпа нагоре и трябва да се загащва постоянно. Не е за мен. Повече си стоят в тези костуми - ако е студено, цели (от крачета до дълъг ръкав); ако е топло с къси ръкави и крачоли. Няма мърдане и е удобно, нищо не се нагърчква и обива.
Кажи как стана гъбената чорба? Сега ми се дояде и на мен.

Бебета не къпя всеки ден. Какво да им се къпе...няма нужда да им се изсъхва перфектната кожичка и няма по чисто и сладурско нещо от бебе.

Сонче, честит ти слинг! Много добре изглежда твоят модел. Дано да ти хареса.

За къде сте се разбързали бре девойки! Спрете се. Аз като знам че е нормално и до края на Септември да ми продължи бременността и термина хич не ме тормози. Камо ли седмици преди това. Спокойно, не се бутайте, ще ни дойде на всички времето. Няма бебе останало в корема  Wink . Наслаждавайте се на последните моменти, че роди ли се...няма връщане.

И аз не съм готова. Не сме тествали басейна, не съм изпрала дрешки и пелени. Но не бързам.
Днес отивам да накупя няколко неща.

# 193
Хей, докато оправях таблицата видях, че Мишленце е трябвало да има момиченце...пък то се появило момченце Wink

# 194
Оф, съжалявам, объркала съм пола на бебето на Муциту. Недоразбрали сме се Laughing.
От лиготия не сме се разбрали за пола.
МОМИЧЕ ЕЕЕЕЕЕ. Да й е живо и здраво!!!

Леко раждане на всички...

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 08:00 от Ню

Общи условия

Активация на акаунт