Първи бебета се появяват, СЕПТЕМВРИйската ни тема озаряват!!!

• 14 531
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Честито бебче на Муцито...да и е живо и здраво и много да я радва..а на нея леко възстановяване   bouquet!!!

# 196
Добро утро! Я колко плодотворно откъм бебета!  Mr. Green

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИШЛЕНЦЕ И МУЦИ !! Много, много радости да ви донесат и да сте живи и здрави вие и семействата ви!

Мирка, за снощните ти болки... Струва ми се, че може би са били като моите - смъкващи... може би госпожицата е слязла надолу. Моя юнак така го усещах, през болките - като свредел рови надолу, крачетата ме ритат в ребрата, като да се оттласнат... Много ми беше странно  Mr. Green  И резултата е, че се е смъкнал Simple Smile Така че споко, всичко е наред!

За къпането - ще ви следя мненията, но и аз май няма да къпя всеки ден... Само ще измивам дупето след акане примерно... А горе-долу колко пъти е препоръчително в седмицата да се къпе?  newsm78

# 197
Ех, че добре започва сутринта  Party И изненада си имаме   bouquet
Муц, честито бебче!!! Много да ви радва с таткото и много да се гордеете  Heart Eyes
Айде, бързо възстановяване, пък ще бутаме колички на Тортата  Joy  Joy  Joy
Шейли, и аз съм спокойна и се надявам да съм по термин   Praynig Но мисля днес да стегна някакъв багаж, че милото заминава в командировка до неделя ( Cry) и братчето ми ще е при мен за няколко дни. Та ако тръгне случайно бебо по-рано, да имаме някаква готовност все пак, че той едва ли ще може да се оправи сам, ако се наложи  Crazy А като гледам как Любчо на Асето чака татко му да замине, за да излезе на бял свят и косата ми настръхва  Shocked
Аз отивам на ЖК. Стискайте палци, че ще съм при друг доктор, та да видим дали ще пусне някакви изследвания или без тях ще си раждам  Crazy

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 08:50 от red_sonya_

# 198
Ех, че прекрасна новинааа
МУЦУНКО МАРСИАНСКА, ЧЕСТИТО ТИ МАЙЧИНСТВО! ЖИВА И ЗДРАВА ЧЕЛЯД, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ!
Аз разбрах, че е момиченце, Сонче?Имаш стис палци за ЖК-то!
СтрайпиHug Много наближил и твоя момент. Някак шокиращо е така като ти се определи точна дата и може би затова си малко притеснена. Много се надявам да се успокоиш и да бъдеш в максимална кондиция по време на операцията!
Щом няма вести от Мирката, явно й се е разминало раждането. Сега да видим и Флуч!
Както си спях, нещо така изтропа, че.... все едно покрива пада. Няма заспиване повече.

# 199
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИШЛЕНЦЕ И НА МУЦИТО  bouquet
Момичета четвърта сутрин подред се будя в 5 часа и не мога да заспя после Sad
За къпането аз ще къпя всеки ден,на мен ми е хубаво всеки ден да си взимам душ и така процедирам и с децата
Мирка пиши да видим още ли си 2 в 1 Simple Smile

# 200
Цитат
Аз разбрах, че е момиченце, Сонче?Имаш стис палци за ЖК-то!
 smile3532
Ирини, много бързо се сменят новините  smile3532 Преди 30 мин беше момче  smile3532 Абе живо и здраво да е детето  smile3525
Айде аз отивам да се боря на ЖК  Mr. Green

# 201
ДУ и от мен. Не можах да спя от вълнение.
Сонче момиченце е на Муцата. В 21 тръгна към болницата, в 24.05 госпожицат е била навън.   bouquet

И аз още не съм събирала багаж, нито съм прала и гладила, дори не съм купила всичко, но това не са неща за притеснение. Никой няма да ме върне, нито пък беба ще остане в мен, защото съм  без багаж  Joy Joy На 2ри ще видим датата за секцио и тогава ще събирам.

Хубав ден сладурки  Hug

Уандаааааааа ако пак отиваш на работа, имам едно предложение.  Що не отидеш на 30ти да бъкнеш един мост или една коронка поне, и тогава да ходиш да раждаш  Joy Joy Joy Joy

# 202
Браво бе Муцка newsm68 newsm44 newsm68, ти ще си мама свежарка на Марсианка, ама каква Марсианка, ми тя 4 кг кажи речи, то ще е голямо пухче  txtloves.

Да си жива и здрава и много щастлива с Марсианка и вашият тати, само хубави работи да ви се случват и винаги да си такава засмяна.
Бързо да се възстановиш и скоро да ни разкажеш Hug.

Страйпи Peace всичко ще е наред ти си печена мама, нема да се плашим на финалната права.
Ще ни олекне скоро, аз утре съм на преглед и ще се реши дали няма да ми издърпат секциото и на мен за тази седмица, имам по скоро нетърпение от колкото да съм шашната.
Но си казвам да бъде Божията воля защото в нея намирам безопасност и се гуша там newsm47 newsm53 newsm17.
Имай хубав и спокоен ден днес  bouquet !

Бае, какви гъбки се срещат по вашите земи?
Аз имам рогачки в хладилника, а снощи много повръщах и съм разранила хранопровода, днес ще мисля нещо леко и меко да положа в това развълнувано стомахче- идеята ти ми хареса Heart Eyes.

Момичета хубав и ползотворен ден от мен!

# 203
  • Пазарджик
Честито момиченце на Муциту !!!

Чак я сънувах тази нощ  Grinning !!!

# 204
Честити бебета на Neni78, Mишленце и Муцито  smile3525 newsm51

# 205
  • София
Здравейте момичета!
Влизам с голямо удоволствие, за да ви съобщя, че

Съншайн Гери вече е мама!!!! Има прекрасен син Мартин, който се роди тази сутрин в 6.43 часа в Тина Киркова. Голям е 3750 грама и е 51 см

И мама и Марти са добре. Родила е секцио със спинална упойка.

# 206
ЕЕЕЕХХХХ снощи тъкмо съм заспала и дощла добрата новина
Браво Муце, как добре си се справила  newsm51 много да те радва твоята принцеска и бързо да се възстановиш, че чакаме страхотния ти разказ с нетърпение  Tada

аз се събудих в 7,30, тия майстори ще ме побъркат, ама поне несе нервя. иначе се събудих с мисълта, че не трябва да пия вода - гадост / много мятане се мятах през ноща, явно до петък ще е така/  ooooh!

хайде Мирката и Флуч да се включват, че да нямаме още бебчета  Mr. Green

ама от вчера страшен бум - бебевалеж отвсякъде...колко хубави новини

Честит син Мартин на  Съншайн - да ти е здрав и прекрасен  smile3525 stork-boy

# 207
Добре дошла Асеееееееее!
Честити бебешори на Нени78, Мишленце и Муциту!
Муцка, ти ме разби с това бебе 3900 и това бързо нормално раждане! Евалата мацка!
Мирка, и аз се постреснах тая нощ, но явно е било нещо малко и незначително, защото нямам помен от контракции тази сутрин.
Аз май ще си чакам до последно. Вчера ходих на гимнастиката, после и един час разхдка в парка. Като се прибрах едва се движех - явно се бях схванала Mr. Green Но доволна, че съм се движила повече. Днес мисля пак така да направя.  Party
Сонче, стискаме палци за жк-то Hug
Що се отнася до багажа - мояъ е готов, но се чудя откъде да намеря малка разфасовка памперси -20-30 броя. Купила съм едни, които са 90бр.  и не мисля тях да давам в болницата.

# 208
Честито на мама Съншайн Гери, да и е жив и здрав малкия юнак
Мари `що бе слънце не пиеш вода. Кажи ми, че само го сънуваш това, до петък има много време бе, в смисъл за водата  Hug

# 209
Ехе, имаме си още бебетата!
Интересно обаче, че с изключение на Асето, все първи бебета се раждат и повече момчета. А уж някои казват, че момичетата повече бързали. Аз си мисля, че моят юнак, също като батко си, ще го откара до термин. То не че е лошо де. Само не му позволявам да пресрочва.

Общи условия

Активация на акаунт