Пускам тази тема по свое желание и по молба на доста от пишещите във всички теми за него по време на излъчването и след приключването му. Идеята ни е да споделяме всякаква информация, снимки, линкове, видеоклипове, статии, публикации и изобщо който каквото прецени за всички участници от изминалия сезон, за самия сезон, както и такава за предстоящия втори сезон. По обясними причини не всеки може да следи всичко и навсякъде, затова се надявам да си бъдем полезни в общуването, както и да спазваме правилата на форума и добрия тон на комуникация.

Молбата ми е да се избягват лични обиди и персонални нападки, коментарите да се ограничат само до предаването и участниците в него - вече бивши, бъдещи и предполагаеми такива.
Ще започна разбира се с една снимка на кое - на знамето, естествено, славянското, което се развя /развяло се е/ и в Чикаго, Илинойс.

За никого не е изненада предполагам, не е изненада и казаното от Веско :

Не разбрах защо беше заключена старата тема, но се радвам, че има нова. Аз не съм коментирала нищо след финала, защото бях страшно разочарована, но ви четях. Не се заричам, че няма да гледам новия сезон. Форматът ми харесва, не ми хареса реализацията му, но не съм и очаквала друго, при положение че Тупарев е продуцент.
. Прабългарската Анита. Та кой кум, кой сват, кой на булката брат....