Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Абсурдистан
 • Мнения: 15 927
Този размисъл на Добрин на тема "Как да похарча наградата" коментирали ли сме го?
От инстаграма на предаването е, писан е като коментар към една снимка.
Чета и рева, рева и чета.

За да има ефект зависи от вас, аз съм безгластна струна! Да речем, че вложа в разградима еднократна пластмаса! За мен и за свършващите ресурси не това е решението, а всички да спрат да използват еднократна пластмаса! Така че трябва друго да мисля! С изкопаемите горива как да се боря? Само за един ден оборотът, който правите с личните си автомобили само в България е десетки пъти, ако ли не стотици пъти повече от парите, които спечелих! Ще засадя гора, размерите на, която се изсичат за една минута! И мога и още да продължавам! Може би да стана партньор с някои хора, които възстановяват коралови рифове, но с 40 милиарда тона годишно въглероден диоксид изхвърлян в атмосферата от човечеството и постоянно увеличавайки се те пак ще побелеят и измират от повишаващата се киселинност на водите и глобалното затопляне! Вместо да го умувате дайте да действаме заедно! Само по един лев да отделим на месец, пълнолетните прави няколко милиона! Хайде да започнем да спонсорираме правилните бизнеси, а не най разрушителните на планетата! Най тъжното е фактът, че само в град като Лондон има повече салони за разкрасяване, отколкото тигри на цялата планета! Това говори достатъчно в какво си влагаме усилията, парите и ресурсите!
Коментирали сме го.
Той това и във видеото от лостовете го изговори, аз два часа чинно си го изслушах момчето, белейки картофи.
Да ти кажа честно, има истина в думите му, аз напоследък покрай трайното засушаване и очертаващо се безводие, наред с изсичането на горите се позамислих за тези неща. Е, не толкова глобално, за тигрите не се сетих, относно салоните за красота нищо против нямам-стана ясно, че съм им клиент Blush, кафе за работа вече си нося в термочаша, бъркалки не ползвам, колата си карам обаче-в тоя студ пеша няма да тръгна дори и заради Добрин. Начинът му на поднасяне на казаното обаче е малко комичен, от неговата уста ми звучи хем като опит за високопарно изказване и начукване на канчетата на нас, не пазещите и унищожаващите, хем като загриженост и невъзможност да се пребори със системата. Да не говорим, че е доста уклончиво, конкретика на това как точно, къде и в какво ще вложи парите няма, общи приказки и алабализми и "от вас зависи". Ами не зависи от нас, ако зависеше от нас, наградата щеше да е при друг участник....
Да ви кажа за Добрин. Мен понеже природата ме тегли като тема и затова коментирах в ИГ под една от многото му снимки с кълбета, скоци и други акробатики. Бая троснато ми отговори с познатите думи, че има решението на проблема, че ние не сме узрели за идеите му и т.н.. После се включи и един негов приятел с цел да ме срази и да ме убеди как Добрин си знае работата. Както и да е. Много се надявам и аз да съм част от причината Добрин да ограничи видеата с подскоци и вече да пише почти като природозащитник. Но съм му "дала" срок до пролетта. Дотогава ще се "харесваме". Иначе за парите нищо не споменава. Предполагам, че ги е получил, понеже ме скастри че с акробатика си бил изкарвал прехраната, говореше в минало време.
Ааа, не сме узрели значи. Възможно, възможно. Само да не презреем в чакане и от чакане, че аз поне не съм в първа младост. А и мен ме тегли към природата, ама с конкретни мерки да се действа. Щото на общи приказки сме се наслушали много преди Добрин да реши да участва в това предаване.

# 31
 • Мнения: 272

Това е качил Добрин във фейса си)) Останалото скорошно е копи статии за Австралия без нито едно харесване. Понеже много фенове има
Надявам се, че това на български не го е писал Добата, защото това е почерк на първокласник(източникът е в другата стая😉), а мъж на толкова години пишещ така  означава...

# 32
 • София
 • Мнения: 225
То само най-горното (или най-долното, зависи от гледната точка) изречение е с такъв почерк. Може да е хванал някакво дете да му помага. Останалите изречения са си наред. Включително и другото на български.
Но пък я колко хартия е изхабил за тея плакати! Кво праим с дърветата, м ?!? За фулмастера и мастилото да не споменавам ....

П.П. Мери Ан, чак сега се загледах в картинката на темата и умрях да се хиля. Как си могла ГОЛЕМИЯ ПЛАМЕН така да орежеш hahahahahahahahaha

# 33
 • Абсурдистан
 • Мнения: 15 927
Joy Другият вариант беше да орежа главите на стърчащите Гошо и Сашо мисля. И разбира се, Септември. Трима за един. Предпочетох да остане главата на Пацо, да е ясно, че е той.
Търсих друга подходяща снимка, имах още два варианта, но тази най ми допадна. Защото са всички участници на нея. Имах една с племената, но в далечен план, и без Анита. Една друга обща имаше, която съм виждала, но така и не намерих никъде, беше късно и оставих този вариант.
А и Пацо ми е приАтел, няма да ми се обиди. Далеч не съм искала да омаловажавам участието и присъствието му.

# 34
 • Мнения: 272
То само най-горното (или най-долното, зависи от гледната точка) изречение е с такъв почерк. Може да е хванал някакво дете да му помага. Останалите изречения са си наред. Включително и другото на български.
Горното.
Нямам предвид правописа, а "краснописа"!Затова се надявам някое детенце  да го е написало.
И да се изясня-възрастен мъж,който изписва буквите като от началния курс означава, че е останал в развитието си дотам, че не е чел , писал и надграждал себе си т.е  такъв човек едва ли може  да упреква други в неразбирането на световните проблеми, екологичното им възпитание и прочие.
Просто се е скрил зад някаква вървежна кауза, с която да замаскира личните си дефицити.

# 35
 • Абсурдистан
 • Мнения: 15 927
Аз мисля, че не го е писал той това нещо.

# 36
 • Мнения: 3 966
Случи ми се нещо странно.
Правих баница и слагам вестник и отгоре кърпа да омекне. Не чета у нас вестници, но купуваме понякога, а и майка е фенка на Уйкенд, понякога си го носи. Махам аз хавлията, вестника да махна и...гледам цяла страница с интервю с Добринчо , това от 28 януари броя. Хващам "топлия вестник" и чета статията.
Добринчо още първата седмица разбрал, че ще стигне далече, въпреки неумението му да плува.
Целта му била да не го номинират и успял да го постигне. Наистина няма номинация, вярно е.
Опитвал се да е настрани от скандалите, за да е незабележим.
Знаел, че имали полза от него след първата седмица и разбрал, че е ценен.
Имали са трудни моменти и зле материално. Баща му е получил инсулт и временно е бил нетрудоспособен.
но
Втрещих се направо, като прочетох, че преди бил лошо момче, защото обичал да тормози беззащитните и по-слабите........както Юлиян бил в играта. В Юлиян бил видял себе си преди години и хич не го харесал. Надявал се с времето да прозре Юлиян колко бил неправилно постъпвал, да се промени и да откриел доброто в себе си (това сега го преписвам от статията)
Бил измъчвал кучета и котки преди да прогледнел Добрин и в един момент с мъченията на поредната котка бил прозрял , че постъпва лошо, отворило му се съзнанието, туширал си агресията и се променил човека.
Та това е шампиона. Как можах да не я видя тази статия(( Всъщност , въпросите са към него за миналото , вижданията му , участието му. Не са го питали какво мисли за другите в играта. Но...наш Добо добрия, умело вмъква Юлиян с дрането на котките. За никой друг не е споменал в това интервю. Само за Юлиян, без да са го питали за него конкретно или за който и да е. Направо ...за пореден път съм потресена. Снимката му е пак по потник белия, седнал и разперил перки  и надул мускули. Направо ...отчайващо е.

# 37
 • Мнения: 987
Няма да са в Черешката следващата седмица близначките.
Не знам колко напред го снимат това предаване, но явно има да си почакаме.

Наистина не е добро положението с Добрин, но не ми се влиза в разсъждения, а и е редно да се въздържаме от квалификации, за да оцелее темата до старта на втория сезон. Щом съм в състояние сама да си вържа обувките, мога и да преценя сама, без глас зад кадър, кой човек колко е положителен. Хубаво е, че се сравнява с Юлиян. Дано някога успее и някой хубав пример да вземе от него.

# 38
 • Мнения: 3 966
Врабчо, ама той сравнява Юлиян с миналото си , когато изтезавал слабите и бил изпитвал удоволствие да гледа страха в очите им (негови думи)
Това, което е написано в статията е , че Юлиян е приличал на него в онези му години и когато бил изтезавал животни. Бе не си измислям, пише го, ама утре ако мога ще го снимам и кача тук, но ме не бива много. Добрин не иска да прилича на Юлиян, иска Юлиян да се промени и да заприлича на Добрин, какъвто се е преобразил сега и да откриел доброта страна в себе си -никога не било късно.
Ти очакваш Добата да заприлича поне малко на Юли)) Ма човекът се счита за съвършен, а Юлиян за злодей. Това, което мен ме подразни е, че не са го питали за хората в играта как ги вижда, кой харесва , кой не харесва. Той сам си  говори и хоп...намесва Юлиян в коментара с животните и лошия му период.
Ми не казвам нещо, дето не е . Излезнало е в пресата и ви пиша и вестника Уикенд - 28 декември - 3 януари. Просто споменавам написаното, това е разпространено и четено от хората. Не съм го писала аз или някой от нас.
А да...понеже се питаме и тук се пита дали е получил наградата има и такъв въпрос. Отговорил е към онзи момент, че не е и казва, че до 45 дни трябва да му я изплатят.

# 39
 • Мнения: 987
Ето го победителят на продукцията, хилядите почитатели, общественият му активизъм по еко-каузи и прочее, и прочее.

Скрит текст:

Двама. Два-ма. 1 + 1.
Поне останалите участници, които му ръкопляскаха на финала, да бяха дали по пет лева.

# 40
 • Мнения: 275
Като споменахте "ГОЛЕМИЯ" ПЛАМЕН, та се сетих, че същият беше харесал един коментар, гласящ нещо от сорта на "Лицето на "Игри на волята" беше Юлиян Златев, но заслужено си получи наказателния вот"... и не след дълго (явно размислил) го беше "отхаресал"... 🙄 И веднага се сетих за плахо вдигнатата ръчица в подкрепа на Добрин.. Еййй, не се научи този Пацо "да си отстоява мъжките позиции" и това е... 🙄

# 41
 • Абсурдистан
 • Мнения: 15 927
Ето го победителят на продукцията, хилядите почитатели, общественият му активизъм по еко-каузи и прочее, и прочее.

Скрит текст:

Двама. Два-ма. 1 + 1.
Поне останалите участници, които му ръкопляскаха на финала, да бяха дали по пет лева.
Е чакай де, това може да е в началото още, на ден първи. Joy
После да се е събрала по-голяма сума. Двама ако са за един ден.../не го вярвам де, ама знае ли човек/.
Врабчо, ама той сравнява Юлиян с миналото си , когато изтезавал слабите и бил изпитвал удоволствие да гледа страха в очите им (негови думи)
Това, което е написано в статията е , че Юлиян е приличал на него в онези му години и когато бил изтезавал животни. Бе не си измислям, пише го, ама утре ако мога ще го снимам и кача тук, но ме не бива много. Добрин не иска да прилича на Юлиян, иска Юлиян да се промени и да заприлича на Добрин, какъвто се е преобразил сега и да откриел доброта страна в себе си -никога не било късно.
Ти очакваш Добата да заприлича поне малко на Юли)) Ма човекът се счита за съвършен, а Юлиян за злодей. Това, което мен ме подразни е, че не са го питали за хората в играта как ги вижда, кой харесва , кой не харесва. Той сам си  говори и хоп...намесва Юлиян в коментара с животните и лошия му период.
Ми не казвам нещо, дето не е . Излезнало е в пресата и ви пиша и вестника Уикенд - 28 декември - 3 януари. Просто споменавам написаното, това е разпространено и четено от хората. Не съм го писала аз или някой от нас.
А да...понеже се питаме и тук се пита дали е получил наградата има и такъв въпрос. Отговорил е към онзи момент, че не е и казва, че до 45 дни трябва да му я изплатят.
Фани, грозно е и според мен. Не заради Юлиян, а заради самия Добрин. Във видеото говорѝ против Веско, сега обърна палачинката и хули Юлиян като лош човек и неподходящ пример. Като е лош, защо само той му обърна внимание и го учеше да плува? Вслуша се в неговите проповеди и там с някакъв храст нещо имаше? Кой друг го отрази Добрин освен Пламен? Аз не помня по време на формата Юлиян да се е обърнал пряко против или срещу самия Добрин, да го е нагрубил, обидил, за сметка на Наско и Е/С. Значи всичките техни явни обиди останаха в миналото и се забравиха, изцепката на Пламен за джапанките и облеклото му също, клипчетата на Е/С още стоят в ИГ, ама понеже общата негативна настройка е против Юлиян, дай да запеем и ние в хора....ами не му прави чест. Защо по време на предаването не се опълчи срещу него, не му каза, че не постъпва ок, че това, което прави-да напада беззащитните, тоест, "беззащитните" /те доста добре се защитаваха бай дЪ уей, дори първи нападаха, ама това е друг въпрос/ не е хубаво, не е мъжко, не е коректно? Аааа, за да останел незабележим. Ето ти отговора, тоест, ето ми отговора. Хем сърби, хем боли, хем драго ми е. Пацо номер две, само че този успя да се промъкне до финала, там вече беше лесно.
Не се притеснявай, това е статия от вестник, та дори и от "Уикенд". Не си съчинила ти лично нищо, така че няма база за притеснение.
Като споменахте "ГОЛЕМИЯ" ПЛАМЕН, та се сетих, че същият беше харесал един коментар, гласящ нещо от сорта на "Лицето на "Игри на волята" беше Юлиян Златев, но заслужено си получи наказателния вот"... и не след дълго (явно размислил) го беше "отхаресал"... 🙄 И веднага се сетих за плахо вдигнатата ръчица в подкрепа на Добрин.. Еййй, не се научи този Пацо "да си отстоява мъжките позиции" и това е... 🙄
Обаче Юлиян продължава да лайква всичко, публикувано от Пламен. Независимо за какво става въпрос.
Пламен досега няма нито един "лайк" на нещо на Юлиян, също независимо за какво става въпрос. Това на мен ми говори достатъчно.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 23:25 от Merri_An

# 42
 • Мнения: 3 966
Мери, ама то и Пламен не отрази Добрин в играта, дори го номинира 2 пъти, понеже го смятал за  слаб играч  и провалял племето, Сам си го каза, още когато Венца прати Юли на номинация, и после пак мисля беше го номинирал със същия мотив Пацо. Накрая и преди финала, когато реши, че Анка е по-достойна и гласува за Добрин, така сам се обрече. Да не говорим и за подигравките за джапанките на Добата какви са, това беше жестоко.
От всички в играта , само Юлиян прояви съчувствие и уважение към Добрин. Нито веднъж не му се присмя, нито го обиди, учи го да плува, прояви разбиране за тръните дето били храна на някое животинче, примири се със странностите му, имаше го като по-малко и самотно братче нуждаещо се от закрила едва ли не. Получава пак удар в гърба, да го сравнява с издевател над беззащитни хора и животни. Самият Доба бил такъв и видиш ли било му просветнало изведнъж колко било несправедливо. Вече бил друг човек, ама ...това нещо не ми се вярва. Жестокостта понякога е в кръвта на човека. Всичко много "мирише" , все повече се ядосвам на този Добрин.

За Добрин не разбирам за какво събира пари. Какво общо има рожденият му ден, защото това бил повода чета. Дали не събира пари за почерпка или какво... Много състрадателен за животните в Австралия , то и на мен ми е жал де, ама и тук има важни каузи и много неща с които да е полезен. Няма лошо, каквото си реши, ама защо да събира пари за рождения си ден, които да дари за животните в Австралия... нещо не ми се връзва, колко е важен денят му на раждане  за животните там.
ПП. Видях го . 40 долара е събрал гледам
това е написал
"За рождения ми ден тази година събирам дарения в полза на Australia Zoo Wildlife Warriors. Избрах тази нестопанска организация, защото мисията ѝ е много важна за мен и се надявам, че ще направите дарение като начин да отпразнувате с мен. Всяка малка помощ ще допринесе за достигането на целта ми. Включих информация относно Australia Zoo Wildlife Warriors по-долу.

Our Mission: To be the most effective wildlife conservation organisation in the world through the delivery of outstanding outcome-based programs and projects, inclusive of humanity.

Our Vision: That people, wildlife and habitat survive and prosper without being detrimental to the existence of each other."

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 23:52 от fanfanito

# 43
 • Абсурдистан
 • Мнения: 15 927
Така е, това с отразяването беше след предаването, когато се снимаше с него и тръбеше навсякъде как това е най-достойния победител, дори имаше една снимка как вече пътува с ГТ в София за по-чист въздух и питаше Добрин доволен ли е. Вярно, че беше след края, аз съм в грешка. По време на предаването наистина не се държеше добре с него, всъщност не се държеше никак. А това, че сам се обрече именно заради номинацията на Добрин е така, много пъти сме го коментирали и преди. Но се обоснова с "това, че го е подразнило как мрънка и увърта когато номинира", на което и за което му вярвам. На Пацо. Тя и самата Алекс не можеше да схване Добриновите мотиви за номинация на когото и да било, той така се омотаваше, че сам не се разбираше какво иска да каже.
Но Пламен сгреши, номинира със сърце тогава, а трябваше с разум. Това го обрече, в случая Добрин не му е виновен.
Когато Венцислава изпрати Юли на дуел пак го номинира Пламен, така беше. Не помня мотивите му тогава, май че е слаб играч и не може да плува. Което също е вярно.

За парите аз разбрах, че е за животните в Австралия. Как ще ги праща не знам, и колко е събрал също не знам /едит - 40 долара май/, аз него не го следя, ето това сега прочетох: "За рождения ми ден тази година събирам дарения в полза на Australia Zoo Wildlife Warriors. Избрах тази нестопанска организация, защото мисията ѝ е много важна за мен и се надявам, че ще направите дарение като начин да отпразнувате с мен. Всяка малка помощ ще допринесе за достигането на целта ми. Включих информация относно Australia Zoo Wildlife Warriors по-долу.

Our Mission: To be the most effective wildlife conservation organisation in the world through the delivery of outstanding outcome-based programs and projects, inclusive of humanity.
Our Vision: That people, wildlife and habitat survive and prosper without being detrimental to the existence of each other."
За съжаление не ми е добър английския, така и не ми става ясно поне на мен каква е мисията и каква е визията, и за какво са тези пари. Конкретно. Точно. Ясно. Отново общи приказки, и инглиш. Ами аз лично няма да даря.

# 44
 • София
 • Мнения: 225
Аз си мисля, че Добрин много си е повярвал. И явно така са му набили в главата "Доброто победи Злото", че го използва и без да го питат.
Не знам дали му помните визитката за предаването, нали освен всичко останало спомена и че нямал приятели. Еми какво повече да се каже за такава личност?!?
И ето го, 3-ма човека не може да привлече за кауза, смятайте какъв е бил вота .....  
Колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам колко измислен им е "Победителя".

Скрит текст:
Joy Другият вариант беше да орежа главите на стърчащите Гошо и Сашо мисля. И разбира се, Септември. Трима за един. Предпочетох да остане главата на Пацо, да е ясно, че е той.
Търсих друга подходяща снимка, имах още два варианта, но тази най ми допадна. Защото са всички участници на нея. Имах една с племената, но в далечен план, и без Анита. Една друга обща имаше, която съм виждала, но така и не намерих никъде, беше късно и оставих този вариант.
А и Пацо ми е приАтел, няма да ми се обиди. Далеч не съм искала да омаловажавам участието и присъствието му.
Е сега ще драсна два реда на твоя приАтел да те изпортя как си го подредила.

Но пък забележете кадъра как се е получил - Юлиян гледа точно натам, ама все едно "а, къф си ти бе " Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 00:52 от kaly69

Общи условия

Активация на акаунт