Как да намеря любовта?

• 6 190
  • 100
  •   1
Отговори
Здравейте.
На 28 г съм и съм не обвързана. Имала съм две краткотрайни връзки, но не сме живяли заедно и не сме били интимни. Имам нещо като страх от обвързване и близост, страх ме е някой да не ме нарани, защото се е случвало много пъти с близки хора освен това нямам достатъчно самочуствие и не ми върви с мъжете. Външният ми вид е нормален от към височина, телосложение и физически данни.
Искам да създам семейство, а не да се занимавам с еднодневки. Не търся запознанства в интернет, защото там всички са с цел секс. Моля, дайте ми съвети какво да направя, за да срещна своя човек Flowers Hibiscus

# 1
Първо се отпусни. Ако още от началото натоварваш отношенията с очаквания за сериозно обвързване, сама се саботираш.

# 2
Щом с предишните няколко профила не се е стигнало до разбиране какъв е проблемът, значи става въпрос за обикновено тролене.

# 3
  • София
Магия!

# 4
Иди на психолог.

# 5
  • Terra incognita
То ако имаше рецепта как човек да намери любовта, светът щеше да е едно много скучно място.

# 6
  • София
За какво ти е тази любов след като не искаш да правиш секс!? Имала си 2 връзки без интимност. Момиче имаш доста нереалистични очаквания и нищо чудно, че не ти се получава. Четейки написаното от теб, оставам с впечатлението, че искаш любовта, но някакси без мъж. Един вид, завиждаш на другите жени за това, което те имат но не си привлечена към тяхните мъже или към който и да е мъж като цяло.

# 7
Чакай сега, ти любов ли търсиш, или някой мухльо, който да те вземе за жена? Да те предупредя обаче, че семейството върви с обвързване и близост, включително и сексуална. Пък теб те е страх... При любовта е още по-зле – и обвързване, и близост, и много секс. За какво ти е?
Но се сещам обаче, че тук имаше наскоро една, чийто мъж не искаше никакъв секс. Или нея я мързеше? Абе, живееха си без секс. Потърси я и я попитай дали случайно не са се разделили. Ако да, грабвай го, докато е още топъл. Такъв човек ти трябва явно – съквартирант, с когото да се преструвате на семейство за пред хората.

# 8
повечето връзки започват с цел секс
ако си паснете и сте читави, може и до семейство да стигнете

# 9
Ох, не се хабете. Не вярвам да прочете нещо различно от това, което я съветваха и в предишните ѝ теми.
Както всички виждаме, не са помогнали с нищо. И тази няма да помогне...

# 10
Добре, аз имам и друго предложение. Има някакви популярни християнски квази-секти, там са ок жената да се пази девствена чак до брака, даже може и партньор от паството да ѝ намерят. Но пък авторката пише за любов...

# 11
  • София
Иди на психолог, ама не веднъж. Говори с него, разнищете откъде идват притесненията и спирачките ти.

# 12
Здравейте.
На 28 г съм и съм не обвързана. Имала съм две краткотрайни връзки, но не сме живяли заедно и не сме били интимни. Имам нещо като страх от обвързване и близост, страх ме е някой да не ме нарани, защото се е случвало много пъти с близки хора освен това нямам достатъчно самочуствие и не ми върви с мъжете. Външният ми вид е нормален от към височина, телосложение и физически данни.
Искам да създам семейство, а не да се занимавам с еднодневки. Не търся запознанства в интернет, защото там всички са с цел секс. Моля, дайте ми съвети какво да направя, за да срещна своя човек Flowers Hibiscus
Без ми да се сърдиш, но с тази "визитна картичка" шансовете да попаднеш на сносен мъж намаляват драстично.

# 13
Защо така мислиш?
И защо пък непременно психолог? На хората им се стичат по-различен начин обстоятелствата, явно има нещо, което не достига и не се е случило както трябва, но аз питам за съвет.
Което не означава, че трябва да има хапливи отговори за секти и тем подобни освен ако не рекламираш своята

# 14
При теб не са се стекли така обстоятелствата, а си неспособна да изградиш интимна и сексуална връзка с друг човек, да се отвориш и да поемеш риска да бъдеш отхвърлена и наранена. На 28 си имала 10+ години да покриеш някакви житейски задачи и по някаква причина не си се справила. Сама пишеш, че имаш страх от обвързване и близост, е, как да стане тази работа със сериозната връзка и създаването на семейство? Да не мислиш, че на някоя жена тук са ѝ звъннали на вратата и на прага е имало чисто нов опакован сериозен мъж за сериозна връзка? Е, кой да ти свърши работата по придобиване на опит? А психологът е начин в безопасна среда да разбереш какво се крие зад страховете ти от близост и може да ти даде някакъв кураж да напуснеш зоната си на комфорт. И да се зъбиш, и да не се зъбиш - това е.

Общи условия

Активация на акаунт