Как да намеря любовта?

• 6 191
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
Казваш, че имаш страх от обвързване. От какво всъщност те е страх? Какви са тези събития с твои близки, които са породили такъв страх?
Някак трябва да разбереш какво те е наранило и да се самоизлекуваш, след като не желаеш да се обърнеш към специалист.
Защото схемата не е - събират се двама сериозни хора и започват едни сериозни и трайни отношения. Те даже и да са еднакво сериозни, нали ще мине период на опознаване и може да се окаже, че не си пасват. Затова хората рискуват и каквото стане.
Но ти даже не искаш да се обвързваш, нали така, защото се страхуваш (от какво?) Е тогава, ти ми кажи, как да се обвържеш?

# 16
Ами предавали са ме лъгали са ме, била съм във всичко до някои, давала съм не съм получавала. Не съм написала, че не искам да се обвързвам, ама вие на истина не можете да четете, а точно че искам да срещна любовта

# 17
Искаш да не си сама и да имаш сериозна връзка, а от друга страна не ти е до интимност, е как да станат нещата тогава. Проветри си мислите и вземи решение, дали си готова за сериозна връзка или не.
Ако толкова искаш сериозна връзка, лично аз ще те запозная със сериозен човек около твоята възраст, обаче не съм обеден дали ти няма да го отблъснеш с подобно отношение. Извинявай, обаче 1-2 години без секс, който и да е няма да те издържи. След като искаш да имаш семейство и деца, няма как да не си интимна с твоя партньор.
Пак казвам, ако знаеш какво искаш и си готова да подходиш малко по сериозно в нещата, лично аз ще ти намеря подходящ за теб, сериозен мъж. Simple Smile

# 18
  • София
Защо така мислиш?
И защо пък непременно психолог? На хората им се стичат по-различен начин обстоятелствата, явно има нещо, което не достига и не се е случило както трябва, но аз питам за съвет.
Което не означава, че трябва да има хапливи отговори за секти и тем подобни освен ако не рекламираш своята

Защото със специалист ще успееш да разнищиш страха от обвързване и сближаване, да ги обсъдите и да работите за преодоляването им. Да си изградиш изцяло нови механизми за комуникация и изграждане на връзки или да работиш по вече усвоените. Случайни хора не могат да ти помогнат по същия начин.

# 19
Ами предавали са ме лъгали са ме, била съм във всичко до някои, давала съм не съм получавала. Не съм написала, че не искам да се обвързвам, ама вие на истина не можете да четете, а точно че искам да срещна любовта
Страх от обвързване - нали ти го написа? Ако искаш да се обвържеш, защо тогава не ти се получи с двете връзки? Любовта включва секс. Обаче не се е стигнало до интимност. Едва ли причината е била в мъжете.
Виж, на непознати във форум им е все едно за твоето щастие. Но ако на теб не ти е все едно, ти се опитай да разбереш какво ти се отговаря.

# 20
връзка без секс на 18+ години?
това не е връзка, а приятелство с вербални закачки

# 21
Четем, четем, ама срещането на любовта не е като да искаш адреса на добър зъболекар.

# 22
  • София
Ти си нямала две краткотрайни връзки, а комуникация с противоположния пол. Връзката, дори и краткотрайна, включва секс. Любов без секс може да се получи в силно религиозни общности и в романите от 18 век. Дори и някой мъж да ти се кълне в силна любов, без да сте консумирали отношенията, не му вярвай.

# 23
Първо трябва да се фокусираш върху себе си, да излекуваш раните си, недоверието, да придобиеш увереност и малка доза циничност, за да си готова да приемеш и провалите в любовта, и чак тогава се впусни в любовни приключения.

# 24
  • Пловдив
Искам да създам семейство, а не да се занимавам с еднодневки. Не търся запознанства в интернет, защото там всички са с цел секс. Моля, дайте ми съвети какво да направя, за да срещна своя човек Flowers Hibiscus
Много ти е ограничено мисленето. След запознанство в интернет съм омъжена от 19-20 години.
Второ - връзка се започва защото ти е приятно с човека, а не защото искаш брак. И като кажеш, че искаш брак още на първата среща всеки нормален мъж би избягал.

# 25
Като за начало спри да мислиш (ако го мислиш), че това на колко години си определя дали трябва да имаш приятел или не и какво си преживяла за това време и какво не. Няма универсална рецепта, затова се занимавай с нещата, които обичаш пък каквото трябва ще дойде или ще стане.

# 26
Казваш на някоя съседка с по-широко обкръжение и все ще излезе някой Убавец 🤣

Сега сериозно: само с търсене не става, тя сама те намира!!!

# 27
На теб ти е ограничено защото представяш нещата много буквално. Не казвам, че искам да се оженим след първата среща, а че не искам хора търсещи само секс, или колкото да не са сами. Да сериозни намерения може да значи различно за двете страни или да не си допаднем.- нормално, но не просто ей така

# 28
  • Пловдив
На теб ти е ограничено защото представяш нещата много буквално. Не казвам, че искам да се оженим след първата среща, а че не искам хора търсещи само секс, или колкото да не са сами. Да сериозни намерения може да значи различно за двете страни или да не си допаднем.- нормално, но не просто ей така
Мся, аз нямам проблем в любовта. ТИ, обаче, от своя страна имаш. Значи кой е с проблема, а?

И вземи почни да правиш секс, че ще си останеш сама.

# 29
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте.
На 28 г съм и съм не обвързана. Имала съм две краткотрайни връзки, но не сме живяли заедно и не сме били интимни. Имам нещо като страх от обвързване и близост, страх ме е някой да не ме нарани, защото се е случвало много пъти с близки хора освен това нямам достатъчно самочуствие и не ми върви с мъжете. Външният ми вид е нормален от към височина, телосложение и физически данни.
Искам да създам семейство, а не да се занимавам с еднодневки. Не търся запознанства в интернет, защото там всички са с цел секс. Моля, дайте ми съвети какво да направя, за да срещна своя човек Flowers Hibiscus
Да почнеш да правиш всичко точно обратно на описаното в този пост, все още си сравнително млада и имаш шанс, не го пропилявай. Има една приказка, че който го е страх от мечки не ходи в гората, или който не играе не печели и т.н. И да, целта на една връзка винаги е секс, без значение дали мъжа е интелигентен висшист с очила или тъпак с брада и татуировки, така че ще трябва да почнеш да правиш секс.

Общи условия

Активация на акаунт