Познатите ми имат деца, а аз не знам какво е сериозна връзка

• 3 892
  • 55
  •   1
Отговори
Здравейте отново, този път от друга тема.
От доста време излизам с едно момче, работливо, внимателно и всичко друго, което аз бих искала. Проблемът е, че връзката ни не напредва. От една страна си казвам, не бива да се оплаквам, здрави сме и си прекарваме спокойно заедно, не е нужно да бързам. Така е през повечето време, но друг път не мога да спя защото не разбирам защо на разговорите за бъдещето или се караме или подхожда шеговито. Доколкото съм разбрала имаме едни и същи мечти за бъдещето, което ми дава спокойствие.
Момчето е на 26 и работи като програмист, седи поне до 18:00 часа на работа, прибира се и ходи на фитнес с брат си. Събота и неделя спи до късно и отново ходи с него на фитнес.
Преди време излизахме често,но бяхме много малки и семейството не одобри връзката ни. Мисля , че за това е причина и че им напомнях на човек, който е причинил травма на семейството.  Доста години почти не се виждахме, но когато завърши висшето си образование, подновихме вижданията. Разбира се, останах с впечатлението, че самата аз не съм се променила много от тийнейджърските години, все още имах чувства към него, все още мисля, че той е идеален партньор за мен. През това време не е имал друга приятелка. Повечето време прекарва с приятелите си и тези на брат си, но ние двамата се виждаме главно, когато брат му го няма. Разхождаме се и ходим у тях или у нас. Има периоди, в които се виждаме 3пъти в седмицата и такива, в които се виждаме два пъти в месеца. Знам, че не звучи сериозно, но именно затова е темата. Действително работя на три места и действително работя на отговорната позиция, която съм споменала в другите си коментари, но въпреки това нямам сериозни връзки зад гърба си.
Не искам да го изоставям, харесвам го и освен това не искам да си представям, че мога да бъда интимна с друг мъж в бъдеще. Излизала съм и с други момчета досега, тоест била съм харесвана, не ми е липсвало това внимание, но те бързо са ме губели по един или друг начин.
Момчето изглежда добро затова не знам каква е причината да не поеме никаква крачка сериозна. Уж ме крие от страх или срам, не говори сериозно да се изнесем и говорим за деца само шеговито.
Казва, че е много зает и затова понякога не се виждаме, което аз за жалост приемам, защото търча от едно работно място на друго, без време да мисля за удоволствията в живота (като това да изляза с приятелка и т.н., тотално съм ги забравила и нямам времето да ги търся)
Работя на три места, тоест не смятам, че съм несериозен човек, но не искам да поемам цялата инициатива без да знам, че ще бъде подкрепена от отсрещната страна.

# 1
Говорите с него как ср чувствате: ако разбере и има промяна супер, ако ли не си дайте някакъв срок и се разделете, няма какво да си губите времето.А Вие самата намерете малко време за почивка и за себе си, за приятелите си.

# 2
  • Пловдив
И въпроса е ?

Не го кефиш бе Мацка .....не го кефиш достатъчно, че да си му важна.
Ти си изброила важните хора в живота му ......прочети си писането и виж за теб някъде нещо споменава ли се?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:12 от Sun2000

# 3
  • София
Колко е това "доста" време?
Ако от него не идват никакви податки, че иска нещо сериозно, не си губи времето с глупости.

# 4
  • Melmak
Да не е скрит гей?

Ако не, явно не те харесва. Извинявай, ама това е мъж на 26! Ако беше луд по теб, мед щеше да ти носи. Вие сте като гадженца в горните класове на гимназията. Виждате се три пъти седмично.

Хванала си се като удавник за сламка.
На толкова работни места не можеш ли да срещнеш някакви нови мъже?

# 5
Виждате се,когато няма какво друго да прави(брат му го няма,не е ден за фитнес). Разговаряте за бъдещето,което води до караници,ходите на разходка или се виждате ту у единия,ту у другия......
На мен това нито ми изглежда на връзка,нито нещо ми подсказва,че ще има такава. Прилича ми на приятели с екстри.

# 6
  • София
Скрит текст:
Здравейте отново, този път от друга тема.
От доста време излизам с едно момче, работливо, внимателно и всичко друго, което аз бих искала. Проблемът е, че връзката ни не напредва. От една страна си казвам, не бива да се оплаквам, здрави сме и си прекарваме спокойно заедно, не е нужно да бързам. Така е през повечето време, но друг път не мога да спя защото не разбирам защо
на разговорите за бъдещето или се караме или подхожда шеговито.
Скрит текст:
Доколкото съм разбрала имаме едни и същи мечти за бъдещето, което ми дава спокойствие.
Момчето е на 26 и работи като програмист, седи поне до 18:00 часа на работа, прибира се и ходи на фитнес с брат си. Събота и неделя спи до късно и отново ходи с него на фитнес.
Преди време излизахме често,но бяхме много малки и семейството не одобри връзката ни. Мисля , че за това е причина и че им напомнях на човек, който е причинил травма на семейството.  Доста години почти не се виждахме, но когато завърши висшето си образование, подновихме вижданията. Разбира се, останах с впечатлението, че самата аз не съм се променила много от тийнейджърските години, все още имах чувства към него, все още мисля, че той е идеален партньор за мен. През това време не е имал друга приятелка. Повечето време прекарва с приятелите си и тези на брат си, но
ние двамата се виждаме главно, когато брат му го няма.
Скрит текст:
Разхождаме се и ходим у тях или у нас. Има периоди, в които се виждаме 3пъти в седмицата и такива,
в които се виждаме два пъти в месеца.
Скрит текст:
Знам, че не звучи сериозно, но именно затова е темата. Действително работя на три места и действително работя на отговорната позиция, която съм споменала в другите си коментари, но въпреки това нямам сериозни връзки зад гърба си.
Не искам да го изоставям, харесвам го и освен това не искам да си представям, че мога да бъда интимна с друг мъж в бъдеще. Излизала съм и с други момчета досега, тоест била съм харесвана, не ми е липсвало това внимание, но те бързо са ме губели по един или друг начин.
Момчето изглежда добро затова
не знам каква е причината да не поеме никаква крачка сериозна. Уж ме крие от страх или срам, не говори сериозно да се изнесем и говорим за деца само шеговито.
Скрит текст:
Казва, че е много зает и затова понякога не се виждаме, което аз за жалост приемам, защото търча от едно работно място на друго, без време да мисля за удоволствията в живота (като това да изляза с приятелка и т.н., тотално съм ги забравила и нямам времето да ги търся)
Работя на три места, тоест не смятам, че съм несериозен човек, но не искам да поемам цялата инициатива без да знам, че ще бъде подкрепена от отсрещната страна.
Не си му достатъчно важна. Сигурно наистина има сериозни планове за бъдещето, просто не са с теб. Ти си удобна.

# 7
Разковничето е "през това време не е имал друга приятелка".
Мъж на 26 да не е имал нито една връзка, поне и кратка, с жена, говори много. И достатъчно.
Няма интерес да е във връзка. Удобна си му.

# 8
Какво имат познатите ти няма общо с това , което искаш и се нуждаеш ти .
За мен “ходим на разходка или по домовете “ ми звучи хем скучно , хем инфантилно. На почивки ходите ли заедно ? Той има ли някакво по-специално отношение към теб ?

# 9
На 3 места работиш..
Много бе, как се справяш? 🤔

Съвсем сериозно - не пропускаш ли да видиш реалния живот? Мъж на 26 г. все с брат си да е, и все зает. Много странна работа.
Да не излезе накрая ти да си мислиш едно, а той да прави друго.

ПС. Виж си пак заглавието - не знаеш какво е сериозна връзка, защото може би не се радваш на живота, не търсиш радостта от удоволствията, в най-широк и всякакъв смисъл.
Отвори се към живота и ще получиш онова, от което имаш нужда.

# 10
Съжалявам за студения душ, но той няма намерение за сериозна връзка и е с теб колкото да има приятелка да не го бъзикат колегите му, който най-вериятно са също като него. Сериозна връзка означава да гледате в една посока, а това си проличава още в ранните етапи на една връзка. В момента приоритетите му са работа и фитнес, ако беше и ти в сметките щеше да си проличи. Ако го притиснеш, може и да си получиш "сериозната връзка" с дете и всичко останало но ме съмнява нещо да се промени . Повървявай ми, много момичета на тази възраст са в положението на трофейна приятелка.

# 11
Абе, мацко, я вземи го изненадай тоз младеж и му предложи брак.
После стой и гледай...

# 12
  • Банско
Този човек е на друг етап. Все още етапът на личното му развитие и егото. Някои мъже цял живот си остават там и не израстват. По-добре се огледай за нещо друго.

# 13
  • София
Ти сама го характеризираш като момче, а не като мъж. Явно още не е достатъчно зрял.
Зависи и от колко точно време сте заедно, а и ти самата с тези 3 работи имаш ли време за по-чести срещи?
Можеш в прав текст да го питаш кога смята да заживеете заедно, за да си планираш нещата от по-рано. И къде е важно, за да не сте с брат му. Може пък да няма възможност. Той работи ли, има ли достатъчен за семейство доход?
Всяка двойка има свои темпове. Не се сравнявай с другите.

# 14
Със съжаление го пиша и не искам да наранявам чувствата на авторката, но този мъж не става за сериозна връзка с бъдеще.
Той предпочита да прекарва време с компания, с брат си, да ходи на фитнес и това е.
Според мен и минута с него е загуба на време за жена, която иска нещата да са по-сериозни.
Ако добавим към това и, че семейството не те одобрява, а той явно се съобразява с това,
просто се отегли. За твое добро. За да съхраниш себе си.

Общи условия

Активация на акаунт