Познатите ми имат деца, а аз не знам какво е сериозна връзка

• 3 894
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
  • Най-красивата страна
Това не е сериозна връзка.
Ти не си приоритет.С теб си запълва свободното време.
Не бъди толкова сигурна,че не е имал друга приятелка.
А може и сега да има .
Много странно ми се вижда мъж на 26г. да е все с брат си,все зает и да се сеща за тебе да пъти в месеца.
Според мен има друга и с теб се разнообразява.
Поогледай се .Не бъди наивна.И не позволявай да те използват.

# 16
Това не е сериозна връзка.
Ти не си приоритет.С теб си запълва свободното време.
Не бъди толкова сигурна,че не е имал друга приятелка.
А може и сега да има .
Много странно ми се вижда мъж на 26г. да е все с брат си,все зает и да се сеща за тебе да пъти в месеца.
Според мен има друга и с теб се разнообразява.
Поогледай се .Не бъди наивна.И не позволявай да те използват.

Много млади хора точно в тази възраст са буквално асексуални и нямат никаква амбиция в живота. Не желаят да поемат отговорност за себе си и за собствено семейство.
За това предпочитат да живеят като тинейджъри в бати, мама и тати.
Това е резултат и от прекалено закрилнически настроени родители.
Ако си намери момчето приятелка, почва майка му, че тази не е достатъчно добра за него. И така с времето тази не е добра, онази не я харесваме и се получава това - бекярски живот. Ден за ден.
Тежко и горко на жена, подлъгала се по такъв.

# 17
И аз съм била в положение да си мисля нещо за човек, с когото сме във 'връзка', но поне живеех с него. А вие просто се виждате веднъж на високосна. Няма да изскочи зайче от тая шапка, режи и продължавай напред.

# 18
  • София
Вие нямате връзка, какво има да умуваш? С отношението си ясно е показал къде си в живота му, но ти напираш ли, напираш.

# 19
Е то и без това е малко странно да говорите за деца в момента! Та вие нито се виждате чак толкова често, нито живеете заедно! Не знам.., времето ще покаже, но и да се пилее толкова време не е добре. По-малка от него ли си? Може би за това разсъждаваш така сега. Не искам да ти влияя, ти сама ще си прецениш и ще разбереш, каквото е необходимо.

# 20
  • София
Стана ли ясно от колко време датира връзката?

# 21
Не,ако изобщо е връзка това нещо....

# 22
  • София
Стана ли ясно от колко време датира връзката?

Не.
Но ми се струва, че ситуацията се влачи от доста време…

# 23
  • Somewhere far away
Чакай сега- едно е да не иска деца, но да сте заедно от много време и също да сте на една вълна. Друго е ти да му дуднеш за деца, а той очевидно да не иска. Усещаш конфликта, нали?

# 24
На 26 малко мъже стъпват здраво по земята. Факт. Сеща се за вас, когато му е скучно и няма какво да прави, за малко да се позабавлявате, да може да каже, че излиза с някоя, ако се наложи, с две думи резерва сте, макар че и това точно не сте, той не се вижда в бъдеще с вас, каквото и да ви говори.  Този мъж не ви иска и не му пука как се чувствате. Такива се мислят за незаменими, а жените, които са влюбени в тях за глупави и не толкова добри за тях. Според мен и ви лъже, в почти всички случаи лъжат за много неща, точно защото пет пари не дават за момиченцето, което се надява на нормална връзка и общуване. Не чакайте развитие, те си кретат така цял живот, такива са. Иначе на 26г. е нормално и мъжете, и жените все още да не искат дете, не са 36 все пак. Обаче не е нормално да сте в неизяснени взаимоотношения.

# 25
Вие сте като гадженца в горните класове на гимназията. Виждате се три пъти седмично...
Даже и такива не са, защото се сещам, че мои две приятелски двойки прекарваха всеки божи ден по цял ден и се пиеха ракията с техните почти всяка вечер (образно казано, ама може и ракия да са пиели). Бяхме на по 16-17 години. Странно, но факт.
Авторке, "изглежда добро момче" просто не е достатъчно. Важно е, задължително е, но крайно недостатъчно. Трябва и да те обича, да има интерес, да има желание да сте заедно, да иска да сбъдне мечтите ви. В случая мисля, че бъркаш добро момче с неконфликтно и избягващо неприятни за него ситуации и разговори.

# 26
  • Бургас
Уж ме крие от страх или срам, не говори сериозно да се изнесем
И ти си мислиш, че имате връзка?! Връзка и глаголът "крие"  са несъвместими. Явно от работа на три места нямаш много време да помислиш и погледнеш отстрани. Или от глупост и наивност, не знам...Ако не работеше на три места, ако имаше повече свободно време и желание да го прекараш с т.нар " приятел", щеше ли да те устройва два пъти в месеца? Хора с неангажиращи връзки се срещат по- често, че даже и не се крият. Ама, как си му се вързала! Момиче, не си пилей времето, то е най- ценният ни ресурс!

# 27
  • Бургас
За съжаление момчето не е влюбено и просто те използва за малко секс и разнообразяване, по-скоро сте приятелчета, отколкото гаджета… оглеждай се за друг, този или след време ще си загуби акъла по друга и даже няма да се сети за теб или просто съвсем ще му омръзнеш и доскучееш и ще си иска свободата… за деца и семейство дори и да се сети, няма да е в близките десетина години… не си губи времето да го чакаш, за съжаление когато няма химия, после скуката и малките проблеми обръщат колата

# 28
  • София
Авторке, да не би за се заблуждаваш, че си във връзка?
Пишеш, че понякога се виждате 2 пъти месечно. Ако това виждане включва само разходки, къде е интимността? Правите ли изобщо секс с този момък? Или е гей, или е асексуален, или няма грам интерес към теб и изобщо не го привличаш.
На твое място отдавна да съм се огледала за нещо по-примамливо, защото с този няма да го бъде. Този тип отношения не са връзка.

# 29
Надява се по време на някоя разходка да ѝ сподели как е осъзнал, че иска да има деца от нея.

Общи условия

Активация на акаунт