Познатите ми имат деца, а аз не знам какво е сериозна връзка

• 3 895
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • Somewhere far away
След 30 нямало да я търсят. Глупости.

# 46
Виж ся ,и ти си мислиш че това твоето е проблем!Познатите ти имали деца ?ОК !Ама ,тези твои познати,замисляш ли се дали са на истината щастливи !Мога доста примери да ти дам ,с разведени жени с деца,и даже не се сещам ,тези жени да правят това което искат истински .Бай Х""и не те иска! Голяма работа!Той ли е единственият с нещо между краката !И ,на 30 ще те търсят,и на 40 !

# 47
  • София
Скрит текст:
Виж ся ,и ти си мислиш че това твоето е проблем!Познатите ти имали деца ?ОК !Ама ,тези твои познати,замисляш ли се дали са на истината щастливи !Мога доста примери да ти дам ,с разведени жени с деца,и даже не се сещам ,тези жени да правят това което искат истински .Бай Х""и не те иска! Голяма работа!Той ли е единственият с нещо между краката !И ,на 30 ще те търсят,и на 40 !

То това е цаката - да си потърси друг, защото с този не става.
Иначе няма защо да й пука дали са щастливи приятелките й - може да са съвършено щастливи. Важно е тя да намери своя човек.

# 48
Абе какво момче, какъв младеж? На 26 е "момчето". На куц кон е заложила авторката, с този няма да се получат нещата.

# 49
(прочетох само 1-ва стр.)

Не си му приоритет.  В най-добрия случай си на трето място след брат му и фитнеса, а най-вероятно още доста по-назад.
Това изобщо не е държание на влюбен мъж и с течение на времето няма да стане по-добре, а обратното.
Явно, за него си просто friend with benefits,  докато изчаква да срещне някоя по-подходяща.

# 50
Мен ме притеснява не толкова губи-времето с този незрял мъж, макар че и това е доста зле само по себе си. Но наистина е лошо на 25-26 да работиш на три места. Защо бе, джанъм? Кога живееш? Та ти нямаш време през прозореца да погледнеш от работа.

# 51
Мен ме притеснява не толкова губи-времето с този незрял мъж, макар че и това е доста зле само по себе си. Но наистина е лошо на 25-26 да работиш на три места. Защо бе, джанъм? Кога живееш? Та ти нямаш време през прозореца да погледнеш от работа.

Тя Дженифър Лопес в онзи филм за свекървището на 5 места работеше - на едното разхождаше кучета, на другите не помня какво, ама май не се събираха 8 часа дневно работа. Щом приятелят работи на едно място, ама чак до 18 часа или по-късно, не помня как точно беше формулирано, ама някак останах с впечатление, че работи до по-късно от авторката.

# 52
  • София
Доколкото помня авторката е учителка и ходи да преподава на няколко места, като на всяко има по няколко часа дневно. Нещо такова бях чела.

# 53
А може и двамата толкова да ги е променил живота, че не могат да създадат сериозна връзка.

# 54
Мъж, който не ще да се обвързва сериозно, а ти му говориш за бебета....

# 55
  • София
Мъж, който не ще да се обвързва сериозно, а ти му говориш за бебета....

Точно.
На различен етап са и той не иска по-сериозно бъдеще с нея.

Общи условия

Активация на акаунт