Познатите ми имат деца, а аз не знам какво е сериозна връзка

• 3 897
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
те много девойки на това се надяват... а дано, ама надали....

# 31
На 26 го е страх да заяви, че има връзка, и го е срам - от какво го е срам, от теб, че има връзка с жена?
Според мен пък те удовлетворява това положение, иначе нямаше да стоиш.
Мисля, че няма да е зле да отидеш на психолог, нещо със самочувствието ти не е както трябва. На 25-26 имаш много голям избор от мъже, но си се хванала баш за човек, който те търпи, но не те иска.

Ми де да знам, ако искаш натисни копчето Армагедон - кажи му, че повече не искаш да се виждате, и гледай реакция. Ако се активизира, искай повече от това, което имаш сега. Искай да се изнесете заедно. Щом държиш на връзка, изнудена с клизма. Ако му е все тая, че няма да си в живота му, нещата са ясни...

# 32
  • Поморие
Здравейте отново, този път от друга тема.
От доста време излизам с едно момче, работливо, внимателно и всичко друго, което аз бих искала. Проблемът е, че връзката ни не напредва. От една страна си казвам, не бива да се оплаквам, здрави сме и си прекарваме спокойно заедно, не е нужно да бързам. Така е през повечето време, но друг път не мога да спя защото не разбирам защо на разговорите за бъдещето или се караме или подхожда шеговито. Доколкото съм разбрала имаме едни и същи мечти за бъдещето, което ми дава спокойствие.
Момчето е на 26 и работи като програмист, седи поне до 18:00 часа на работа, прибира се и ходи на фитнес с брат си. Събота и неделя спи до късно и отново ходи с него на фитнес.
Преди време излизахме често,но бяхме много малки и семейството не одобри връзката ни. Мисля , че за това е причина и че им напомнях на човек, който е причинил травма на семейството.  Доста години почти не се виждахме, но когато завърши висшето си образование, подновихме вижданията. Разбира се, останах с впечатлението, че самата аз не съм се променила много от тийнейджърските години, все още имах чувства към него, все още мисля, че той е идеален партньор за мен. През това време не е имал друга приятелка. Повечето време прекарва с приятелите си и тези на брат си, но ние двамата се виждаме главно, когато брат му го няма. Разхождаме се и ходим у тях или у нас. Има периоди, в които се виждаме 3пъти в седмицата и такива, в които се виждаме два пъти в месеца. Знам, че не звучи сериозно, но именно затова е темата. Действително работя на три места и действително работя на отговорната позиция, която съм споменала в другите си коментари, но въпреки това нямам сериозни връзки зад гърба си.
Не искам да го изоставям, харесвам го и освен това не искам да си представям, че мога да бъда интимна с друг мъж в бъдеще. Излизала съм и с други момчета досега, тоест била съм харесвана, не ми е липсвало това внимание, но те бързо са ме губели по един или друг начин.
Момчето изглежда добро затова не знам каква е причината да не поеме никаква крачка сериозна. Уж ме крие от страх или срам, не говори сериозно да се изнесем и говорим за деца само шеговито.
Казва, че е много зает и затова понякога не се виждаме, което аз за жалост приемам, защото търча от едно работно място на друго, без време да мисля за удоволствията в живота (като това да изляза с приятелка и т.н., тотално съм ги забравила и нямам времето да ги търся)
Работя на три места, тоест не смятам, че съм несериозен човек, но не искам да поемам цялата инициатива без да знам, че ще бъде подкрепена от отсрещната страна.
Имам опит с подобна връзка, като бях студентка, с момче малко по-голямо от мен.
Ами почне ли така една "връзка" доникъде не стига и накрая като се направи една равносметка, се шашкаме колко време сме изгубили. В най-лошия случай, ни минават най-хубавите години.
Ясни са такива персонажи. Сериозните неща ги казват само на шега, отлагат запознанство с близки, нищо не се променя, пълна липса на инициатива за сериозни крачки, отношение към жената като към даденост, безразличие към личността и случващото се с партньорката, не изгарят от желание да я видят, могат да си изкарат така и с месеци, тя нали винаги ще е "някъде там" и ще дойде.. Минах през това, изкарах няколко години, уплаших се, че преполовявам двайсетте, прибързано се омъжих и пак не случих...
Момичета, отваряйте си очите навреме! Отсявайте внимателно, дори и късно да срещнете Човека, поне ще знаете, че чакането си е струвало! Това ще казвам и на дъщеря си един ден като порасне.

# 33
  • София
Нищо им няма на 26-годишните, стига истински да искат човека до себе си. Този не иска, това е.

# 34
Изолирай се малко от тези отношения. Казваш, че не се наслаждаваш на живота, и това е първото нещо, което трябва да промениш. Излез с приятелките си, възобнови общуването с тях и в свободното си време занимавайсе се това, което ти доставя удоволствие. Разбирам, че работиш на три места, но въпреки това намираш време да мислиш нонстоп за човек, който не го оценява. Значи и ще намериш на другите занимавки.

Момчето е на 26 (нормална възраст за вече сериозни отношения) и не се нуждае от теб - той ти кани на срещи, когато няма какво да прави.

От колко време сте заедно? Не знам дали е писано някъде в коментарите, сори, нищо не четох. Ако е повече от една година, тази връзка е red flag.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:37 от unserwahnsin

# 35
Няма никакъв смисъл да охарактеризираме конкретния млад мъж, още по-малко пък всичките 26-годишни мъже, че били такива и онакива Simple Smile Той може да си е супер пич, просто не е никак заинтересован от авторката, и това е негово право. А дали е имал или нямал приятелки, не е длъжен да бие барабан и да дава отчет на никого.

Така написано, звучи сякаш авторката няма никакви други контакти и социален живот, и затова се е вкопчила в някакво гадженце от ученическите години. Причината защо тогава не са им се получили нещата, звучи много странно. Напомняла на семейството му човек, който им е причинил травма Rolling Eyes WTF?

За да стане една връзка сериозна, първо трябва да има някаква връзка. Тук връзка не се вижда. Дали мъжа се възползва от нея само за секс, дали тя го манипулира, а той съответно - съжалява, това няма как да знаем. При всички положения имаме едни неудовлетворителни отношения, в които не си струва да се стои - на никаква възраст, и при никакви обстоятелства.

# 36
Няма какво да се анализира.
Не са се събрали поради тръпка/химия, а покрай някакво старо познанство. Удобно и скучно.
Той явно си живее в момента като ергенче, не го съдя, така иска, така го усеща, така си прави.
Въпросът е тя защо кръжи като не се чувства ок. Какво чака? Задава си директно очакванията и намеренията, като няма съвпадък, кой от къде е и натам.
Чудно ми е колко много хората не си ценят времето.

# 37
Да бе, супер пич, а се отнася към нея като към момиче на повикване, увърта, когато се засегнат сериозни теми, смее се… Чисто си я използва, когато му е скучно. Но и тя си е заблудена, като я гледам как се бие в гърдите, че работи на три места. Да си такъв роб, не е хич за гордост. Проблем има и в авторката.

# 38
  • Paris, France
Преди време излизахме често,но бяхме много малки и семейството не одобри връзката ни. Мисля , че за това е причина и че им напомнях на човек, който е причинил травма на семейството.  ........................................................
Работя на три места, тоест не смятам, че съм несериозен човек, но не искам да поемам цялата инициатива без да знам, че ще бъде подкрепена от отсрещната страна.

Каква връзка може да имаш като работиш на три места? Много мъже предпочитат за майка на децата си жена, която има повече свободно време, а не кариеристка, която бачка по 12ч дневно без почивен ден. Това първо.

Пишеш, че семейството не одобрява връзката. Само неговото или и твоето? Ако те харесва, но не иска конфликт, може да си излизате скришом, но да не желае да се афишира с тебе. И аз съм имала такава връзка, но с ясното съзнание, че няма да е трайна. Според мене това е основната причина да не иска открита връзка с тебе.

Малко днешни 26г младежи искат сериозна връзка, брак, деца. При мъжете такива мисли могат да се появят към средата или края на 30те им години. Зависи и от средата. Неговите приятели и колеги около неговата възраст, брат му, имат ли сериозни връзки и деца? Радва ли се като види деца? Играе ли си с тях? Като излизате с ергени и моми ли излизате или със семейства с деца?

Този мъж, който наричаш момче в собствено жилище ли живее и сам ли? Доволен ли е от финансовото си положение?

На 26г аз още сериозна връзка не бях имала, а нямах и време. На 28г се разделих със "сериозен", защото досаждаше с разговори за бракове и деца и ме водеше у семейства с опикани бебета. Друг кусур нямаше.

По принцип ако е инертен, има шанс един ден, като му дойде музата, да заживеете заедно и да имате дете, тъй като си му наблизо. Този ден не мисля, че ще дойде в близките 10 години.

Ако много го харесваш, стой с него, защото писа, че си разкарала всички други и никой не ти е харесал. Ако връзка, брак и дете са ти приоритет, търси друг! Почни да излизаш и с други. Аз бих му казала какво точно искам и бих казала, че започвам да се срещам и с други мъже, но само ако не ми пука дали ще си тръгне.

# 39
  • София
Той си я държи за удобен с..с,а тя за сериозни отношения мисли . За съжаление не е лесно да казваш истината на една жена . В 90% от случаите не разбира и губиш екстрите от една такава връзка . Сериозната връзка не се ражда с приказки ,дискусии или дори желание . Тя се усеща . Просто понякога трябва повечко време

# 40
  • София
Те дано поне секс правят, че като чета темите напоследък...

# 41
Отговарям на въпросите- не е много по-голям . Имаме едва половин година разлика и винаги съм очаквала, че на 27 годишна възраст ще съм се изнесла, но осъзнах, че при току що навършените му 26 години не се е променил особено и след една година вероятно ще е същото.
Правим  секс. Само съм намекнала в текста, че се ужасявам от това , че мога в бъдеще да го правя с друг... И моля без коментари за моето отношение към секса.
Относно добро момче....бих казала сравнението ми е с другите момчета, с които съм излизала, агресивни, и с по няколко момичета едновременно... просто без коментар.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:27 от Неизвестен

# 42
  • София
Те дано поне секс правят, че като чета темите напоследък...
Да,прави ми впечатление ,че в някои теми секса е като да копаеш кукуруза на полето . Хем измъчен, хем срамен

# 43
  • Paris, France
Относно добро момче....бих казала сравнението ми е с другите момчета, с които съм излизала, агресивни, и с по няколко момичета едновременно... просто без коментар.

Ясно. За тебе е достатъчно да не бие и да не ходи по жени и е "добро момче". На мене не ми е достатъчно.

Вие сте връстници и тебе вече те влекат бебета и съжителство, а него не. Малък е още, но явно и не е семеен тип.

Не ми отговори той в собствено жилище ли живее и сам ли. Това е важно, защото много мъже не искат деца докато не се устроят. Ако още няма жилище и плаща наем, може да не иска деца докато не купи. Ако живее у родители, може да не иска да се товари с наеми и изнасяне, както и обзавеждане.

Според мене четете книжката на живота с различно темпо и сте на различни страници.

Аз ако бях на 26-27г и исках брак и дете, щях да се ориентирам към 30-35г осигурен мъж със същите желания.

Разбираемо е, че не искаш да правиш секс с друг мъж ако цял живот си била само с този. Ако не намериш друг, ще си правиш секс още десетилетие и пак ще трябва да търсиш друг ако искаш дете. А може и без деца да останеш. Годините се изнизват много бързо и след 30г мъжете няма да те търсят и харесват, колкото те търсят и харесват сега.

# 44
Аз ако бях на 26-27г и исках брак и дете, щях да се ориентирам към 30-35г осигурен мъж със същите желания.

Семейството и децата не са свързани с възрастта, а с мирогледа и вътрешното развитие. Съпругът ми е по-млад от мен и когато се оженихме той беше на 26 години.
Един мъж може да е на 40 години, но да няма нужда от нищо друго освен ергенски живот.

Авторката просто не е на една вълна конкретно с този човек.

Общи условия

Активация на акаунт