Как да намеря любовта?

• 6 195
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Звучи ми много нереално. Че ти си мечтаната жена за сериозен мъж. Запомни, че по пътя на успеха има много “тръни”. За да намериш любовта трябва да се разочароваш няколко пъти поне, за да я оцениш още повече. Ти ще зарязваш, те ще те зарязват. Ще плачиш ще се смееш. Това са човешки чувства и трябва да преминеш през тях преди да отсееш и да разбереш кое е твоето. Сигурен съм, че там някъде те чака твоето момче и ще ти даде цялата си любов която я е пазил за теб.
Успех и не се тревожи.
Ама не е вярно това. Много успокоително и много лъжливо. Може никога да не успее.

# 91
  • София
Сериозните мъже също искат секс.

# 92
Да само целувки и прегръдки, защо е толкова невероятно,, че не се е стигало до секс при положение, че искам да го напрявя с някой с когото имам по-дълбоки чувства а не само симпатия
А ти 'що излизаш по срещи с хора, към които имаш само симпатия, в продължение на НЯКОЛКО месеца? Мислиш, че ще си вечно млада ли? След три платонични срещи трябва вече да имаш представа дали нещата ще минат нататък, и то не само откъм тебе, ами трябва да ти е станало ясно и другата страна дали има сериозни намерения. Повтарям, ТРИ СРЕЩИ, не ТРИ МЕСЕЦА СРЕЩИ. Като видиш, че няма да го бъде отвъд "симпатия", продължаваш нататък, а не губиш време в преструвки на сляпа, за да си, видиш ли, абсолютно сигурна...

# 93
Звучи ми много нереално. Че ти си мечтаната жена за сериозен мъж. Запомни, че по пътя на успеха има много “тръни”. За да намериш любовта трябва да се разочароваш няколко пъти поне, за да я оцениш още повече. Ти ще зарязваш, те ще те зарязват. Ще плачиш ще се смееш. Това са човешки чувства и трябва да преминеш през тях преди да отсееш и да разбереш кое е твоето. Сигурен съм, че там някъде те чака твоето момче и ще ти даде цялата си любов която я е пазил за теб.
Успех и не се тревожи.
Ама не е вярно това. Много успокоително и много лъжливо. Може никога да не успее.

Защо да е лъжливо? Ако психиката е слаба - са се лекува. Не може при първата трудност да се огъваш мамка му. Живота е повече негативен от колкото позитивен. Особенно ако не си роден със “сребърна лъжичка в устата”.

# 94
  • София
Защото може никога да не намери нейното момче. Или по-скоро да го намери и да го изтърве с месеци на целувки и гушкания…

# 95
Обикновено, мечтаните от много мъже жени не стоят девствени и самотни до 28. Тях мъжете ги търсят, а не те да питат по форумите къде да си намерят мъж.
Само не разбрах, авторката до сега секс правила ли е изобщо, имала ли е връзка с мъж поне за секс?

# 96
Мечтаните от много мъже жени, също като мечтаните от много жени мъже са рядкост. Няма за всички желаещи.

# 97
  • София
Те и не всички желаещи заслужават Wink

# 98
Друго си е да определяш кой какво заслужава. Дава едно такова самочувствие... Кралско. Или лъвско?
Абе над дребния народец те извисява.

# 99
  • София
Ами то си е факт, аз нямам нищо общо.

# 100
  • София
Ако трябва да бъдем сериозни, жените, които с месеци не правят секс с мъжа, а карат на целувки и гушкане, са притеснителни. Те смятат, че сексът е удоволствие само за мъжа и затова го карат да виси на сухо, един вид да си заслужи наградката.
Подобно поведение е отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт