Приятели с привилегии

• 3 511
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте! От един месец имам отношения с мъж, но без ангажимент. Това е негово решение, а не мое. Въпреки че всеки ден ми повтаря как не го интересуват сериозните отношения, как нямал чувства към мен и знае какво иска и това е просто секс, след това започва да се държи все едно сме във връзка - разпитва ме за всичко, държи ми сметка за неща, които не го касаят, забранява ми, ревнува... Когато го попитам защо дава объркани сигнали, той отрича и пак започва този кръг... Не знам как да подходя с този човек. Моля за съвет, дами!

# 1
Отрязваш го.
Това е психически тормоз.

# 2
Такова отношение с разпити и забрани не би следвало да има дори във връзка.
Кажи му диретно, че така нещата не те устройват и ако не можете да имате отношения само за секс да си търси друга.
На колко години сте впрочем?

# 3
Кажи му диретно, че така нещата не те устройват и ако не можете да имате отношения само за секс да си търси друга.

Аз съм на 22, а той на 28 г.

# 4
на 22 г. се ограничаваш с някой, който не желае да признае, че е с теб и те тормози? извинявай, какъв точно беше въпросът ти?

# 5

Аз съм на 22, а той на 28 г.

Казваш, че решението е негово, не твое.
Ако ти искаш да сте във връзка е друго нещо, но с такъв обсебващ човек, който само за месец е развил собственическо чувство към теб не е никак добра идея да задълбочаваш нещата.
Във всички случаи трябва да се изясните.

# 6
това е емоционален насилник. гаври се с теб. бягай с 200.

# 7
xxx765, зарязваш го ВЕДНАГА.
Той хем не иска да имате връзка - разбирай да няма задължения, а само секс. Хем те контролира и ревнува, присвоява си права.
Такъв човек не ти трябва за нищо - нито само за креватна гимнастика, а още по-малко за сериозна връзка. Бягай с 200 (както вече са ти написали) от този и следващи ревнивци.

# 8
Здравейте! От един месец имам отношения с мъж, но без ангажимент. Това е негово решение, а не мое. Въпреки че всеки ден ми повтаря как не го интересуват сериозните отношения, как нямал чувства към мен и знае какво иска и това е просто секс, след това започва да се държи все едно сме във връзка - разпитва ме за всичко, държи ми сметка за неща, които не го касаят, забранява ми, ревнува... Когато го попитам защо дава объркани сигнали, той отрича и пак започва този кръг... Не знам как да подходя с този човек. Моля за съвет, дами!
Този човек нито ти е приятел, нито е привилегия да си лягаш с него, не че нещо...
Пращай го у лево докато не е успял да те накара да повярваш че заслужаваш такова отношение с нещо и че няма нищо ненормално в него.

# 9
  • София
Любимата ситуация на днешната младеж - situationship. И трябва да си много куха, за да се вържеш - хем да ти пише от време на време, хем да те ревнува.

# 10
Е, той ще се почувства важен поне от цялата работа, което вероятно е и целта. А тя да се замисли тя как се чувства от тая ситуация и това ли търси като се заиграе с някого...
Щом е и само за секс без претенции, все ще се намери някой който поне да й се радва а не да й търси кусури и дава наклони, нали Grinning
Как ли пък няма да дойде някой льольо, да реши че то мноо хубаво ама само ей тъй ще си го слагаме а иначе да не си помисля че съм му някаква, ама пък и ще почне да се държи тъй обидно освен всичкото, че и накрая ще отрича, което си е гаслайт отвсякъде. То не е просто да не му се занимава ами целенасочено я прави на луда според мен. Ако не му се занимава, няма да я разпитва а ще се радва че не го закача извън секса. Не е ревност това, контрол е.
Точно това имах предвид като казах че по-добре да го разкара, преди да свикне с такова отношение.

# 11
  • Paris, France
Това, което описваш не е приятелство с привилегии, а тирания, с обсебване, тормоз и използване. Въпросният си е намерил съгласна жертва. Ти безропотно приемаш неговите условия.

22 годишна жена може да си намира колкото си иска безплатен секс и няма нужда да приема подобно отношение.

Проблемът е в тебе, не в него. Ключът за решението също е в тебе и се нарича шут. Всеки се простира до там, докъдето другият го допусне.

С такъв бих скъсала окончателно, обяснявайки, че нямам време и желание да се срещаме и че съм срещнала друг мъж, в когото съм се влюбила.

Не си губи prime годините в безплатно обслужване на мъже! Те няма да се върнат. Годините имам предвид. Безплатните измекяри се връщат, ако изобщо си тръгнат.

Шут и продължаваш напред.

# 12
  • Over the hills and far away
Момиче, на 22 си Hug Сега ти е времето да се забавляваш, да ти е леко на сърцето, да си с момче на твоите години, с което да ти е хубаво, да ти носи цветя и наистина да го е грижа за теб. Вместо това си се забила с пълен мухльо и комплексар. Никакви объркани сигнали не са това, усетил е, че си хлътнала по него и те върти на малкият си пръст, ей- така, за да си начеше егото.
Събери си ума и се погрижи за себе си, а този го пращай да се привилегирова сам. Хората искат пеперуди в стомаха, ти с гъгрици се примиряваш.

# 13
Не бъркай чувства с мания за контрол и обсебване. Двете нямат ама грам общо. Отърви се от този възможно най-бързо.

# 14
  • Paris, France

Не задаваш правилните въпроси. Неговите сигнали не са объркани. Казва си в прав текст, че иска да чука безплатно 22 годишна, която да не си вре носа в живота му, но да си е само негова и той да си вре носа в нейния живот.

Не трябва да го питаш защо подава объркани сигнали, а защо си вре носа в живота ти като не ти е никакъв, какво го интересува къде и с кого си била след като никога няма да е част от живота ти и сте случайно заедно и за малко и като решиш или се заемеш с нещо друго, няма да се видите повече.

Май си влюбена в него щом приемаш такова отношение и седиш и той го е разбрал. Ако не си влюбена, но сексът ти харесва, сложи граници и си сексИ с него докато искаш. Ако си влюбена, не знам. Гадно.

Подходът с такива е шут или лошо отношение, но второто аз не го мога. Затова шут. Шутът не изисква вербални или физически умения.

Имам приятелки, които тръгваха да изискват пазаруване, чистене и готвене, както и плащане на сметки от подобни за да имали бенефити, привилегии и келепир и те. Трябва, обаче, да обясниш, че не ти е уау сексуално и ако не е така, номерът не минава.

Аз като млада късах и ако междувременно съм намерила друг, не пропусках да го похваля като физика, портфейл, възможности, размери. Това обикновено отблъскваше завинаги. Не всяка го може.

А какво искаш и очакваш от него и защо седиш с него, та се и виждате всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт