Приятели с привилегии

• 3 822
  • 51
  •   2
Отговори
# 15
  • Washington,USA
Това, което описваш не е приятелство с привилегии, а тирания, с обсебване, тормоз и използване. Въпросният си е намерил съгласна жертва. Ти безропотно приемаш неговите условия.

22 годишна жена може да си намира колкото си иска безплатен секс и няма нужда да приема подобно отношение.

Проблемът е в тебе, не в него. Ключът за решението също е в тебе и се нарича шут. Всеки се простира до там, докъдето другият го допусне.

С такъв бих скъсала окончателно, обяснявайки, че нямам време и желание да се срещаме и че съм срещнала друг мъж, в когото съм се влюбила.

Не си губи prime годините в безплатно обслужване на мъже! Те няма да се върнат. Годините имам предвид. Безплатните измекяри се връщат, ако изобщо си тръгнат.

Шут и продължаваш напред.

Да, ако е хубава може да си намира,колкото иска.

# 16
и прилична да е на вид, ако не е съвсем смотана, ще има достатъчно кандидати, по-добри от тоз

# 17
  • Paris, France
И последната грозница може да си намира безплатен секс без обвързване без никакъв проблем. Това без да е млада, слаба, красива итн.

То дърти и грозни имат кандидати, млада ли няма да намери?
.

# 18
Абе не е нужно да е невероятна красавица за да си намери по-свестен любовник от тоя мижитурко дето я прави на луда. Или и да не е само любовник, че в случая не е тя която търси само секс без връзка.
Малко самочуствие и напред, ама първо тоя льольо у лево, че той точно самочувствието й разваля като й търси кусури.

# 19
Ами кажи му, че не спазва договорката. Нали сте само "приятели с привилегии" и ще търсиш друг.
Или му кажи "съжалявам, но си намерих гадже и вече нямам нужда от услугите ти".
За него е по-трудно да си намери безплатен секс.
Брей, че хитрец.

# 20
Вие не разбирате, авторката иска да ѝ кажете, че той всъщност я обича и затова я ревнува.

# 21
Не е читав този човек. Махай се от там по най-бързия начин.

# 22
Вие не разбирате, авторката иска да ѝ кажете, че той всъщност я обича и затова я ревнува.

Баш, баш!
Язък за съветите, ако е решила, че е влюбена.

# 23
Решението не е негово, а и твое.
Доброволно си се съгласила.
Свободна си да прекратиш контакти с този човек.

# 24
  • София /Абсурдистан

Баш, баш!
Язък за съветите, ако е решила, че е влюбена.
Със сигурност е. Иначе не би го търпяла.

# 25
Никога не съм разбирала 'приятели с привилегии'.
Жената винаги, ама винаги има чувства и очаквания.Не познавам нормална жена, която ще си ляга с мъж, който не я привлича, освен една особена група жени.
На мъжете им е важно да си задоволят нагона.
Тъжна картинка да си пропиляваш най-готините години по този нелеп, но модерен начин.
Не си губи prime годините в безплатно обслужване на мъже!    Това много ми хареса, Nevena.
Радвам, се че когато бях на 22 още не беше измислено приятели с привилегии и всичко беше по-интересно, искрено и вълнуващо.

# 26
Цяла тема имаше точно за приятелите с привилегии, достатъчно морал ни четоха там... айде и тука особена група дето не е от нормалните Grinning
Замислих се, от жените се очаква да нямаме нагон ли? Или нека си имаме, ама как тъй ще си го и задоволяваме... егати Grinning

Няма лошо какви ги вършат двама пълнолетни души, въпросът е че в случая не е каквото и двамата искат и наистина няма смисъл. Дори само това трябва да е достатъчно за авторката да го натири. Още преди да е почнал с тормоза.

# 27
  • Paris, France
Никога не съм разбирала 'приятели с привилегии'.
Жената винаги, ама винаги има чувства и очаквания.Не познавам нормална жена, която ще си ляга с мъж, който не я привлича, освен една особена група жени.
На мъжете им е важно да си задоволят нагона.
Тъжна картинка да си пропиляваш най-готините години по този нелеп, но модерен начин.
Не си губи prime годините в безплатно обслужване на мъже!    Това много ми хареса, Nevena.
Радвам, се че когато бях на 22 още не беше измислено приятели с привилегии и всичко беше по-интересно, искрено и вълнуващо.

Приятелят с привилегии привлича жената, но тя няма чувства към него и не желае обвързване.

На 22г точно такива приятели имах и не съжалявам. Алтернативата беше да седя сама като монахиня. Бях влюбена в мъж, с когото не можех да бъда и въпросните ми харесваха, но не достатъчно, че да им отдам душата си. Понеже знаех, че не предлагам вярност, нито чувства, ми беше добре и не съжалявам. Поне съм била честна.

Ясно е, че тази конфигурация не е за емоционално свободна жена, която иска да се чувства специална.

# 28
Не знам как да подходя с този човек. Моля за съвет, дами!
Късай!

# 29
  • По света и у нас
Той си е “резервирал” да може да си хойка а тя да не може. Егати тариката, а ти стоиш…
Моля ти се я се осъзнай.

Общи условия

Активация на акаунт