Приятели с привилегии

• 3 882
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома... някъде
По-важния въпрос
Секс се намира навсякъде.. била съм в подобна на твоята ситуация .
Рядко отношения който са само интимни прерастват в по-сериозни.
Най добре го разкарай и не позволявай да те обърка[/spoiler]

Най-важният въпрос е как се държи мъжът с мен, уважава ли ме, показва ли ме на света, гордее ли се с мен, иска ли връзка с мен, държи ли се с мен, както бих искала да се държат с дъщеря ми, обича ли ме, милва ли ме, харесва ли ме като човек, добре ли си прекарвам с него или стоя на тръни, умен ли е, работлив ли е, има ли стабилна работа, приятелите му боклуци ли са, взима ли наркотици.
Той не изпълнява и половината точки, аз ще се чудя дали имам чувства. Трепетите минават и заминават. Времето, достойнството и менталното здраве са безценни.

Под това се разписвам с две ръце!
Напълно изчерпателно е и дори няма какво да добавя.

# 46
и прилична да е на вид, ако не е съвсем смотана, ще има достатъчно кандидати, по-добри от тоз

Аз кандидати имам много, но за съжаление когато един е в сърцето, един е и в очите. Всички други са ми безразлични.

# 47
и прилична да е на вид, ако не е съвсем смотана, ще има достатъчно кандидати, по-добри от тоз

Аз кандидати имам много, но за съжаление когато един е в сърцето, един е и в очите. Всички други са ми безразлични.

Скрит текст:
Такова отношение с разпити и забрани не би следвало да има дори във връзка.
Кажи му диретно, че така нещата не те устройват и ако не можете да имате отношения само за секс да си търси друга.
На колко години сте впрочем?
Такова отношение с разпити и забрани не би следвало да има дори във връзка.
Кажи му диретно, че така нещата не те устройват и ако не можете да имате отношения само за секс да си търси друга.
На колко години сте впрочем?

Аз съм на 22, а той на 28 г.

Казваш, че решението е негово, не твое.
Ако ти искаш да сте във връзка е друго нещо, но с такъв обсебващ човек, който само за месец е развил собственическо чувство към теб не е никак добра идея да задълбочаваш нещата.
Във всички случаи трябва да се изясните.

Днес опитах да поговоря за него, но неуспешно. Прекратих взаимоотношенията ни, което мисля, че е най-добре. Кандидати много, къде къде по-добре.

Любимата ситуация на днешната младеж - situationship. И трябва да си много куха, за да се вържеш - хем да ти пише от време на време, хем да те ревнува.

За съжаление не ми пише от време на време. Твърди, че иска само секс, а е обсебил цялото ми време. Днес например не му отговорих, за да отида до тоалетната, а той реши да ми напише над 20 съобщения през това време. Водих разговор с него, не иска да ме разбере и прекратих взаимоотношенията си с него. Такъв човек до себе си не желая

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 08:02 от bubanka

# 48
Честито, сега остава да устискаш ако (като) се опита пак да ти се примъкне, че да се оттървеш вече напълно и да си поемеш дъх малко.

# 49
Ти сама си се съгласила на такива отношения. Какво търсиш повече там? После мъжете са ви виновни. Ако търсиш сериозна връзка този мъж за какво ти е? Явно той не е за сериозна връзка. Губиш си времето и младините там. Ако все пак решиш да продължиш и да се опиташ да го накараш да стане сериозен - голяма грешка ще направиш.

# 50
  • По света и у нас
Любимата ситуация на днешната младеж - situationship. И трябва да си много куха, за да се вържеш - хем да ти пише от време на време, хем да те ревнува.

За съжаление не ми пише от време на време. Твърди, че иска само секс, а е обсебил цялото ми време. Днес например не му отговорих, за да отида до тоалетната, а той реши да ми напише над 20 съобщения през това време. Водих разговор с него, не иска да ме разбере и прекратих взаимоотношенията си с него. Такъв човек до себе си не желая

Типичен тъпунгер. Няма никакви граници никакво уважение. Надут з***к. Не вдигай дори и да си в овулация и да не можеш да мислиш трезво, по-добре се обади на някой резервен отколкото на този.

# 51

Затова колкото по-рано се отървеш от него, толкова по-рано ще го забравиш. Започваш да излизаш с други и забравянето става по-лесно. Не си струва да си губиш най-хубавите години с някой, дето само те използва и не те уважава. На мен би ми било грозно даже мъж да ми каже, че иска само секс с мен.. това е буквално да те използва като предмет, но не иска отношения, същевременно ти държи сметка, че с какво право?

Общи условия

Активация на акаунт