Как да намеря любовта?

• 6 197
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
  • В страната на мечтите.
Според мен е нормално след 2-3-4 срещи (пак зависи на кого колко му е комфортно) вече да се стигне до секс и после да се стигне до връзка. Ако беше на 16 щях да разбера за връзките без секс, а само целувки, прегръдки и ходене за ръчичка в парка. Трудно можеш да разбереш дали с един човек сте съвместими, ако не искаш да правиш секс. Никой не ти казва да си лягаш всяка вечер с различен човек, но все пак ако секса ви не върви и единия иска едно, а другия съвсем друго, то просто трудно ще бъдете във връзка дълго време, а за семейство да не говорим. Мисля че имаш сериозен проблем с обвързването и затова имаш нужда от разговори с психолог.

Ако мислиш, че нас не са ни лъгали, изоставяли, наранявали, то жестоко се лъжеш, защото рядко се получава първата ти връзка да е за цял живот. Продължавали сме напред и сме срещали и други хора, докато не сме срещнали сегашните си половинки, които никой отново не ни гарантира, че ще бъдат за цял живот, но не може да имаш отношения без да се довериш на хората.

# 76
Може да опитате speed dating

# 77
А тези мъже знаеха ли, че си девствена? Те ли не ти предлагаха секс или ти се дърпаше? Не си представям защо ще седнете някъде да се целувате и той няма да се опита да те съблече цялата...

# 78
Тя твърди, че не е отказвала, обаче не се е стигало до секс. В продължение на няколко месеца. Не знам как е възможно.

# 79
Добре де, как се опази.. Сексът е прекрасно нещо... Целувахте се, прегръщахте се, мачкахте се и ти в един момент ставаш и си тръгваш...

# 80
Да само целувки и прегръдки, защо е толкова невероятно,, че не се е стигало до секс при положение, че искам да го напрявя с някой с когото имам по-дълбоки чувства а не само симпатия

# 81
Дълбоките чувства идват след симпатията и дори след като са започнали да правят секс.
Особено жените имат този навик да се влюбват силно в мъжа, с когото спят, дори и в началото да не е имало никакви чувства.

# 82
  • Paris, France
Особено жените имат този навик да се влюбват силно в мъжа, с когото спят, дори и в началото да не е имало никакви чувства.

Виждам обратното. Жените трудно лягаме с мъж, в когото не сме влюбени.

# 83
Да, бе... Я си спомни десетките теми за „приятели с екстри“, в които мадамата по някое време се влюбва и започва да страда, че той си държи на уговорката, ами не я мята на белия кон и да препусне към залеза...
Аз това и на живо съм го гледала и то няколко пъти.

# 84
Колкото си по-осъзнат, толкова по-трудно е да се влюбиш, защото им виждаш проекциите и механизмите на челата. Хората са станали много елементарни и прозрачни. Пък то как да се влюбиш в елементарен човек...

# 85
  • Paris, France
Приятелите с екстри са практикувани от осъзнати жени, които в момента не са свободни за връзка по някаква причина. Не мисля, че се влюбват след секс, а че са се влюбили, започнали са сексуална връзка и след време са се привързали.

Не съм го виждала на живо да се случи на жена. Приятелките ми, които имаха такива връзки бяха вече на възраст, изживяли любовта, с дете и ако имаше желание за задълбочаване, идваше от мъжа.

В темите за приятелите с привилегии половината жени писаха, че не биха започнали такава връзка.

# 86
  • София
Тук говорим за няколко месеца (май 2-3 бяха), в които уж е имало връзка, но не е имало секс. Е, каква връзка е това - три месеца без секс? На мен ми се струва много време, в което все е трябвало да се стигне до интимност.

# 87
  • София
Колкото и да е странно, колкото и да се е променил светът на срещите, любовта е по стария начин - пляяс, и се влюбвате.
Колкото и да се напъване и търсим, няма да я намерим. Тя ще си дойде сама.

# 88
  • Out of the Mix
Така е. С всичките ми досега така се е случвало.
Но трябва и да общуваш и да си отворен, в същото време да не очакваш нищо и да се забавляваш.
След една възраст трудно ще си нарушиш рахата иначе и малко или много гледаш и "практичност".
Иначе по-хубаво от чистите и истински двупосочни любовни отношения няма. Simple Smile

# 89
Звучи ми много нереално. Че ти си мечтаната жена за сериозен мъж. Запомни, че по пътя на успеха има много “тръни”. За да намериш любовта трябва да се разочароваш няколко пъти поне, за да я оцениш още повече. Ти ще зарязваш, те ще те зарязват. Ще плачиш ще се смееш. Това са човешки чувства и трябва да преминеш през тях преди да отсееш и да разбереш кое е твоето. Сигурен съм, че там някъде те чака твоето момче и ще ти даде цялата си любов която я е пазил за теб.
Успех и не се тревожи.

Общи условия

Активация на акаунт