Тъкмо реших, че съм осиротяла, и... ей ме на.
Добре, че влизам във форума, за да хвърля едно око на темата за Черешката заради нашите хора, та видях, че имам поща.
В анкетата гласувах с "не"... Твърде много време и емоции вложих в това предаване и разочарованието беше помитащо, та... Можете ли да ми повярвате, че всеки епизод гледах поне по 3 пъти...
Веднъж, по време на самото излъчване, втори път, когато заспеше домочадието (вече на спокойствие) и трети път - сутрин, докато се приготвям за работа... Даже профил в Инстраграм си направих наскоро. Направо не мога да се позная. 

Веднъж, по време на самото излъчване, втори път, когято заспеше домочадието (вече на спокойствие) и трети път - сутрин, докато се приготвям за работа... Даже профил в Инстраграм си направих наскоро. Направо не мога да се позная. 
/, което мразя и затова реших да ти пиша тук. Радвам се, че си се зарадвала.
Още се сещам за онзи доказателствен материал, подкрепен със снимки, на който ясно се виждаше, че и Добринката си държи дъската /това за прословутата игра с плочките/. Признавам си, че аз толкова внимателно не съм се вглеждала, за гледане втори път на епизоди пък съвсем не може да става въпрос, освен за определени моменти разбира се. Ето това е фен, шапка ти свалям! 
Та това е същото според мен, или подобно. Той Юлиян се е поналял малко, толкова празници и трапези, няма как да е иначе.Препоръчани теми