Първи бебета се появяват, СЕПТЕМВРИйската ни тема озаряват!!!

• 14 532
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Съншайн Гери  -новата ни мама!!!! Да и е жив и здрав прекрасният  син Мартин

Тази нощ и това утро са плодоносни, а аз каква съм шашава Embarassed Стеле, нощес след 23.30 и звънях на Муцката... Crazy.
Тя жената раждала и то тази пухкава Марсианка, а аз и звъня, ама съм случила момент... типично направо.

# 211
Мариям  Hug Hug Hug

# 212
Честит Мартин на мама Гери!
Ей днешния ден започва невероятно хубаво - толкова много нови бебета! newsm44
А преди няколко дена се сетих за преди 8 месеца - как всяка тръпнеше да чуе пулс, а сега вече имаме истински
нови човечета. Каква по-голяма магия от това може да предложи живота.... newsm53

# 213
Лелеееееее ooooh!Колко бебета тази сутрин newsm68 newsm68
Честита дъщеричка на Муцата  bouquet
Честити да са юнаците на МИшленце,Съншайн Гери HugДа са живи и здрави всички новородени бебенца Heart Eyes Hug
Ама това се казва бебеносна сутрин Laughing

# 214
  • София
Лелеее  Hug
Муценце, добре дошла на бял свят на Марсиана  Hug
Мишленце, честит ти син Борис!
Съншайн Гери, честит ти син Мартин!
На бебетата - здраве и късмет. На мамите - бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet
Съншайнче, милата. Дано бързо ти минава този кръст, че си представям какво ти е  Cry
Аз щях да ви питам - сутрин се събуждам и всичко от кръста надолу ме боли - сухожилия, стави, мускули - болката е лека всъщност, по-скоро е като схнащане и скованост. Има ли друга с подобни оплаквания?  newsm78
П.П. А Мирето навярно спи, доколкото я познавам  Heart Eyes
Люска, на много места има малки разфасовки памперс - аз в първата аптека си взех. Гледам и в нашия магазин за хранителни стоки ги има. Номер 2 - от 3 до 6 кг. 24 броя

# 215
Иринче, и аз съм схванатичка Blush И то не само сутрин. Просто имам такива моменти. Вчера освен вечерните ми постижения
и цяла сутрин чистих и предполагам, че и това се отразява.
Мирка, 100% още подремва душата.

# 216
ЧЕСТИТИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА НА НОВИТЕ НИ МАМИ
МНОГО ДА ГИ РАДВАТ, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МНОГО УСМИВКИ НА ТАТКОВЦИТЕ ИМ

Аз вчера погнездих още малко, освободих тук там място за дрехите и натурийките на Точко и сега съм в очакване да се монтират едни етажерки и а продълж да подреждам книги, бумаги и папки по тях, че съвсем вече да светне вкъщи.
Супер е това, че имаме толкова много бебета. Иде и моят рееееееееееееееед.................

# 217
Стеле.  Hug от 10 вечерта на четвъртъка трябва да спра водата и храната. ама това за водата много ми тежи отсега, защото аз пия по много, ама наистина много  Mr. Green
иначе в четвъртък за вечеря имам само кисело мляко и после вече не знам след раждането едва ли ще ми е до хапване

щях да ви разказвам, в АГ-то дават бебока на 3, може да се изнуди и на 2 ден ако всичко е оки Mr. Green и си стои при майката през цялото време. акушерката каза, че учат майките да къпят, кърмят бебоците и т.н. трябва да им носим дрешки, ние си ги обличаме, събличаме, подменяме, което много ми хареса. при нормално раждане пък почти веднага ги дават в стаята при майката

като ходих в събота  ми показаха и операционната и акушерката и анестезиоложката викат - тъкмо се изчистили и дезинфекцирали всичко, изписахме бебетата и виж колко е спокойно в отделението давай да те мятаме - ама аз ...  Whistling

# 218
Мари а за колко ти е секциото мило?

# 219
Добро утро!
Честита дъщеричка на Муцито! Да расте здраво, щастливо, весело, умно дете за радост на мама и тати! Бързо възстановяване на мама!
Честит син Мартин на Съншайн Гери! Да ви е живо и здраво момченцето, много щастие, радост, да внесе във вашето семейство! Бързо възстановяване на мама!

Шейла, супичката стана много добре, отмаах си две купички вчера вечерта, та после едва дишах.
Мариам, най-разпространени са пИчурките. А пък и аз не съм кулинарен виртуоз и уменията и познанията по гъби ми свършват с печурките във вид на супа и задушени.
Отивам да си тегля един душ и да се приведа в цивилизован вид за работа, че днес ми е предпоследен ден.
Иринка аз съм вече като справочник - какви болежки могат да се появят при дърта бременна в областта на кръста и пелвиса. Така съм последните 3 месеца, като започна като дискомфорт а сега си е яка болка. Напарво се чувствам като инвалид. Дясната част на таза ( отпред пубисната кост) се изметва напред и леко приплъзва от ляво. От там се разцентрова всичко включително и мускули които се били опитвали да компенсират  ( та често имам крампи). Така поне ми обясни физиотерапевтката. Боли та чак ми се вие на моменти. На 3.09 ще ида пак да ме наместят и после след раждането и ми препоръчаха да се захвана сериозно с пилатес. Аз бая ферман изписах покрай болежките.

# 220
Стеле, честно не знам. В четвъртък отивам за изследвания някакви си и петък в 6 сутринта трябва да съм там, защото ще ми правят системи за алергиите дето излязоха към упойки. явно така се бях ошашавила че хич не съм се сещала да питам кога ще извадят бебка.... и аз ще си имам "неродена" мома

# 221
Добро утро, мамчета! Много хубаво утро е днешното! Чета, чета и не мога да се нарадвам! Grinning
Мишленце, честит ти син Борис! Да сте живи и здрави и много да се слушате! Вярвам, че Асенцето ти е помогнала и вече хапва малкият герой!
Муци, браво на теб, мила! Как бързо ни изненада и то с каква голяма и хубава госпожица! Ти си направо герой! Като Сидония! И тя пишеше, пишеше, зачезна към родилното и след 3 часа ХОП - малката Нона беше дошла на бял свят! Браво на теб! Желая ти бързо възстановяване и скоро да сте си у дома!
Съншайн, да ти е честит малкият Мартин! Ех, и ти ни изненада! А как обичаме точно такива изненади! Да сте здравички и бързо да се възстановиш и да ни разказваш как е минало всичко!  Hug
Аз мамета съм 2 в 1! Много ви благодаря за подкрепата и за всички съвети. Мерси, Ирини, че и тази сутрин си ме мислила! Добре сме. Цяла нощ имах течение със същия тревожен цвят и сега също имам малко. Надявам се днес да спре вече! Мерси за думите на Суит Кидс Мама: "Флучия, нормално е към края на бременността да ти се появи такова зацапване след преглед на шийката.  Общо взето, си е знак, че раждането наближава, но не се притеснявай- това не означава, че ей сега ще хукнеш към родилното.  Може след няколко дни, може след седмица." Надявам се всичко да отмине! Благодаря ви още веднъж! Hug Hug Hug

# 222
 newsm44 леле колко много бебета за 24 часа. Докато се сколасам да поздравя вчерашните мами и то вече има нови.
Честито на всички мами. Да растат дечицата здрави и щастливи за радост на мама и татко. А самите мамчета да се скоро пак сред нас в отлична форма

Ама Муцата разби всички с Марсианката. Такава голяма госпожица. Много да я радва.

# 223
Ко прайте вий, бе! ooooh!
Човек да не си отспи и да пропусне най-големия купон тука!
То наводнение от бебета вече!
Евала на всички мамета.
Да са ви честити малките мушмороци!  bouquet Hug

# 224
Йеее, още един бебешор!

Съншайн Гери, да ти е честит малкия юнак!

Аз отивам да готвя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт