КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 37

• 23 102
  • 589
  •   1
Отговори
# 345
  • в малка спретната къщурка
Дзак,пипера е опечен.И на мен преди три дни така ми миришеше вкусно,като се прибирах от работа , и ето вече през ден си пека пипер.Тъкмя го за салатка за довечера.
Сега ще се захвана с банята и после пак почивка тук и така до довечера,ще редувам.
Шпунц,ти до Рим отиде и папата не видя Laughing,така е,когато папата е зависим от началници.

# 346
Фурийке,ти къде си печеш пипера?На котлон,във фурна или в чушкопек?
Аз не можах да свикна да пека във фурната.Еми....не ми е вкусно,като го няма "пушения" вкус....Дали има някаква тайна дето не я знам?  newsm78

# 347
И аз не го харесвам във фурна - като сварен стои. Най си е хубав на огън и да замирише ......, пък вкусно,вкусно
Шпунц, дано се закрепи дечко бързо! Лека ти работа на теб и -  до Балани!( аз утре вечер съм на Габрово)  Hug

# 348
  • в малка спретната къщурка
В чушкопека,загрявам добре предварително,за да става по бързо печенето.Те сега едни големи гиганти тез чушки,махам средното и  две по две пека.Ама и аз,подействах ви на слюноотделянето.

# 349
Марси,
ти утре вечер ли пристигаш в Габрово?

# 350
В чушкопека,загрявам добре предварително,за да става по бързо печенето.Те сега едни големи гиганти тез чушки,махам средното и  две по две пека.Ама и аз,подействах ви на слюноотделянето.

То сега и пръст да ми покажеш пак ще слюноотделям  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Значи ще се купува чушкопек.То се видя!
Че на котлона става едно мазало  ooooh! ooooh! ooooh!

# 351
Жена излиза след серия от пластични операции. Нови гърди, нос, уста, бедра, дупе, крака и т. н.
Докторът я преглежда и доволен от резултата, пита дамата как се чувства.
-Всичко е чудесно докторе, но не може ли да ми направите очите по-големи и изразителни?
-Може! Сестра, дайте на дамата сметката!
--------------
-Трябва да съм бил голям идиот, когато съм се оженил за тебе!
-Не отричам това. Но аз пък сигурно съм била много влюбена, щом като не съм забелязала
---------------
Млада фолк звезда среща музикален критик:
-Знаете ли, че след като пуснах новия си клип, продажбата на телевизори се е увеличила два пъти!
-Разбира се! И аз продадох моя!
----------------
Отива Манго при доктора:
- Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам.
Доктора:
- Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях.
Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора:
- Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде..., пърди..., прави балончета... три деца умряха от смях...
----------------
Дълги години все се повтаряла приказката за гаргата и сиренцето, дето лисицата все успявала да я излъже и да й го вземе.
Най-накрая гаргата решила да не се вързва и да не си отваря устата като дойде лисицата.
И така, седи си на клона гаргата със сиренцето в уста. Лисицата се задава, гаргата още веднъж се зарича да не проговори този път.
Приближава се лисицата, взима един прът и без да пита удря слисаната гарга по главата, тя пада в несвяст и отново изгубва сиренцето.
След малко се свестява и си казва:
- Брей, те много съкратили приказката бе...

# 352
  • тук и там
Май по вечето днес сме на печени чушки.Аз пекох преди обяд и ги правих с соматен сос.Пека ги или на чушкопека или ако варя буркани на огъня.
Шпунц,дано Вили се оправа вече.Да пие много течности.
Мастерче,благодаря за вицовете.

# 353
[
Мастерче,благодаря за вицовете.[/color][/size]
Моля,моля  Grinning Grinning Grinning....То работа,работа,ама трябва и малко смях да има,че иначе къде му отива края?!

# 354
  • тук и там
Така е,но тези дни я карам по спокойно.
Вицове не помня много,но ги слушам с интерес.
След малко ще правя нещо за вечеря.Още не мога да измисля какво да е.Нещо в гювечета ще е .

# 355
Миме,
ако имаш сирене,домат,чушка
ги слагаш едно върху друго във фолио,
върху тях чукаш едно яйце
 и във фурната.  chef

# 356
  • тук и там
  У ,Деска,чудесна идея.Ще пробвам.Мерси!

# 357
Деска,а масълце има ли? И не тече ли това фолио? newsm78
Аз често правя сирене по шопски,ама в гювече...

# 358
Не Мастерче,
Не тече от фолиото,а слагам една две капки олио.
А сирене по шопски много ми харесва.

# 359
Ехаааа,колко народ сте на клонааааа..........

Общи условия

Активация на акаунт