КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 37

• 22 439
  • 589
  •   1
Отговори
# 75
  • в малка спретната къщурка
Добро утро !
Тук съм,при вас и на работното място.Чакам събота с нетърпение.
Днес ще проверя за удобна -Мара шутка - до Варна и ще рапортувам на
Танита,за да се уговорим за първа среща.Ще си направим сутрешно матине
на автогарата във Варна.

Лек и приятен ден на всички !
  Обичам ви   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 76
  • Кубрат/ Пишурка
 Благодаря за линковете!Ще ги прегледам и ще ги запаметя.

Ох,момичета,кошмарна нощ изкарахме!Снощи Крисито пак вдигна "пентетура" и цяла нощ се мята.Ту му беше студено,ту топло.А в 1ч. повръща.Сега като че ли е по-добре след ударно бабешко лечение с оцетени кърпички и чайче.Е,и нурофен.Какви са тези вируси,какво е туй чудо!То цяло лято не измряха,бе!Днес щеше да му е последния ден на градина и майка му ще си го взема.Дано в Русе да е по-добре!
 ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!Аз започвам да разглеждам.

# 77
Добро утро и от мен.
Снощи бях сама и бях решила цяла вечер да прекарам във вашата  компания,но около 21часа за жалост тока ни спря/явно голяма авария е имало та чак до 01ч. 30 минути  нямахме ток.
Диди,благодаряти още веднъж за съвета.Много ни помогна newsm51Поръчахме си 8мм.ламинат ,доста е грапав с устоичивост 32.3.В събота ще ни го монтират.
Жабче,ръчичките ти са станали мн.хубави.Благодаря за хубавите ти пожелания-да ти се връщат.
Шпунц разкошна закуска  благодаря newsm68  bouquet

# 78
Добро утро!

Шпунц/ах ти ранобудно момиче/, мерси за закуската.

Сядам пред компютъра докато е свободен - да ви изчета и да поровичкам из нета.
Янче, дано детенце бързо да се оправи - аман от тези вируси  #Cussing out

# 79
  • Пловдив
Добро утро момичета .
Нямам време за писане защото гледам малкия преди обяд че Миши ходят на процедури за раздвижване ,а след обяд ходим на аквалент да се раздвижва Вики във водата..
Лек ден на всичик ви желая ... Hug Hug Hug Hug

# 80
  • тук и там
ДОБРО УТРО и от мен!
Шпунц,Благодаря за кафенцето и хубавата закуска.
Янке,дано Криси се оправи бързо.И при нас беше същото.
Последния ден преди да го вземат температура.
Хайде да свършват вирусите вече,че и ние сме болни покрай тях.
Диди,благодаря ти за линковете.Разгледах някои.
След малко ще продължа.
Снощи имахме гости.Бях донесла от морето рапани и миди.
Панирах ги,а приятелите ни бяха възхитени,тъй като не бяха яли такива вкусотийки.
Сега се захващам да оправям и общо взето днес ще почивам.
На всички пожелавам лек и спокоен ден!

# 81
  • тук и там
Яги,искам да ти благодаря за песента Comment Ca Va.
Преди известно време я слушах в едно заведение в Кубрат.Търсих я и не можах да я намеря.
Много ми харесва и съм много доволна,че днес я слушам.

# 82
Добро ви утро и от мен раннобудни момичета! Hug
Ден по-малко до събота!!!!!!!! Аз вероянто ще пътувам петък вечер и в събота по някое време направо на Балани или ако организираме среща в Габрово? Имам телефони на Деси и на Янка. Ако някой от софийската група иска да ми прати телефон на лични ще имам връзка със всички!
Хубав ден ви пожелавам ! smile3525

# 83
  • Кубрат/ Пишурка

Марси,ние с баба Мими се разбрахме - ще пътуваме от Русе в 9,30, линията за Момчилград.В 12,50 сме в Габрово.Преди това с варненки ще се срещнем в Търново ( Танке,там сме в 11,50) Така че Десито ще посреща  един автобус. Можеш да се включиш на всеки етап от маршрута.Дори в Габрово.
 В събота го дават да вали - взимайте чадърите!

# 84
Добър ден милички!

Радвам се, че снощи със стихчето съм ви доставила приятни емоции! Ама аз точно за това ги уйдурдисвам! Янче, правилно ли я написах думата? Приемам редактиране! Ха, ха, хаааа...

Янушка, днес да минава този вирус-това чудо, че това лято ни измъчиха пусти грипове!

Шпунц, благодаря за закускатаааааа.....хапнах си доволно!

Отивам на фризьор, имам час за подстригване. Всички правите нещо по външността си, аз нямаше още да се подстригвам, нооооо като чета, че всички се ДОКАРВАТЕ за срещата- хуквам и аз! Хи, хи, хииии...

ДО СРЕЩАТА НИ ОСТАВАТ ТРИ ДНИ!!!

# 85
Привет дружки!
Благодаря на Шпунц за закуската и кафенцето, а на Яжка за музикалното оформление. Hug
Янче, дано днес сте по-добре, че много неприятни са тези температурни истории. Praynig

Хайде, мъничко остана до Балани! Приготвихте ли тоалетите, направихте ли фризурите, маникУрите....

Чака с нетърпение Балани,
КГБ-то - бодри, весели, засмяни -
с щури танци, музика, игри,
песни, вицове и смях - чак до зори!

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 10:55 от didi***

# 86
Лелеееееееее, ще ме комплексирате с тези подготовки - то тоалети, то маникури, то прически! Пък аз нищо - нямам официален тоалет изобщо(то и да имам не мога да го намеря). , ни маникюр - само ощърбени нокти, ни прическа! Ама май и време нямам да си правя нещо специално - нали сега съм сама с кучо и ремонта , проблеми колкото искаш........ Ама каквото - такова. То  и в злато да се облека все съм си тая ...........

# 87
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет дружина!   bouquet

Яжка , все до центъра има някаква маршрутка. Ще ти звънна за евентуална среща и ще прецениш можеш или не.  Hug

Янче , вируса е това. Бързо да се оправя мъника.  Praynig

Иначе за подготовката за Балани - всики да сте с голи гърбове и без предница.  Joy Joy Joy

Кви подготовки бре , аз само се боядисах , а ръцете беше време да ги направя нещо , че с тез чистки и ремонти бяха се спаружили.  hahaha Иначе ще съм си натурална отвсЕкъде.  Hug

# 88
  • София
Момичета, нямам време да пиша, че днес мъжа ми е рожденник - поредната дева. Да ми е жив и здрав да ме радва, та дори и да ме ядосва - че живота само със сладко не върви. Трябва и кисело и солено, по малко горчиво и люто - да е весело. newsm44 newsm44

# 89
  • Видин
Хи-хи- хо, оправиха ми компютъра! newsm44

Мая, честит ти рожденник! Hug
Да е жив и здрави и корав!!! Mr. GreenМного да те обича и глези!

Янче, дано детенце бързо се оправи! Peace

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 12:27 от Жаклин

Общи условия

Активация на акаунт