Проект "Мулти-мама" - 3

• 28 019
  • 238
  •   1
Отговори
# 120
Извинявам се на тези, които очакват своите стикери "Близнаци в колата". В лудницата покрай календарите съм изпратила грешен файл в печатницата и сега имам 120бр. миниатюрни стикера.  Rolling Eyes Поръчала съм "нормални", надявам се до 1-2 дни да са готови.  Peace

# 121
Аз очаквам близнаци как може да си поръчам стикер близнаци в колата

# 122
Това са стикерите, които се подаряват на мулти-семействата. Който иска да получи, моля да ми изпрати точен пощенски адрес на ЛС.

Стикерите се разпространяват безплатно и са с размер 13/13/13/13 см. Залепват се от вътрешната страна на стъклото.

# 123
Стикерите са чудесни, малкия също много е пораснал  Hug Heart Eyes ! Румка ако има нужда от нещо спешно ми пиши, ще имам възможност да пращам след 14-ти! Hug
пп. Да ни стискате палци, в събота сутринта ще махат третата сливица на Криста!

# 124
ЗДРАВЕИТЕ!!! Аз съм от Казанлък и съм татко чакащ трио в началото на януари!!!За сега ще спра!!! Като дойдат почвам да пиша!!!

# 125
Там вече имате една тройка.  Wink Не забравяй, че бременните получават от нас безплатно хранителна добавка Вега Пренатал. Ако иска бъдещата мулти-мама ми остави адрес, за да й изпратя.  Peace

# 126
Михалко, какво става със стикерите за близнаци? Да не съм пропуснала нещо? Rolling Eyes

# 127
Нищо не си пропуснала, лошото е че много се бавят.  ooooh!

# 128
Ясно! Важното е че ще ги има, пък когато тогава.  Wink

# 129
Моля, подкрепете ни! Вижте подписа ми!!!
и тук

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=32328.0

Ситуацията динамично се промени, тъй като получихме по спешност медийната подкрепа на бтв и покана за участие в "Шоуто на Слави".
Дата - 15 декември 2008 г., 19,15 ч.
Място - пред пилоните на НДК
Цел - да запознаем обществеността с ползите от предлаганото финансиране на процедури от асистираната репродукция
Участници - Анна Зашева и д-р Стаменов в студиото, д-р Владимиров, д-р Табакова, Радина Велчева и всички, които са съпричастни с идеята, пред студиото на бтв.
Призив на сдружение Зачатие - знаем, че времето е ужасно кратко, но това е шансът все пак предложения законопроект да се приеме. Елате с празни колички, свещи и плакати. Можете да си напишете по едно пожелание с големи букви и да го сложите в количките. Можете да помолите приятели да ви подкрепят. Нека не залитаме към обидата, към оскърблението, а да се подготвим аргументирано и позитивно да защитаваме правата си.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 13:57 от Мира:)

# 130
Радина знае, че има пълната ни подкрепа когато реши да я използва. Имахме уговорка да направим нещо по темата от името на "Мулти-мама", но последно тя ми се обади и каза, че нещата са се променили много бързо, да изчакаме. Пожелавам ви успех утре, ще гледам на всяка цена предаването!

alert

# 131
Здравейте, аз съм Радост от Варна.Нашите слънца Антоан,Атанас и Аделина станаха на 1 годинка и 2 месеца.Ние също сме в програмата "Мулти Мама" и искаме да благодарим на Руми за усилията които влага в проекта.Поздрави
  bouquet

# 132
Броят на семействата с тризнаци нараства - бебета, по-големи...преброяването започна. Трябва да помислим върху нови задачи, които да поставим и евентуално да решим през 2009г. От майките не бебетата най-често получавам въпроси за памперси, ваксина Пентаксим и детегледачка. От майките на по-големите деца нямам информация. 

Да допълня....

Мисля, че успях да поканя всички, които прецених за Коледното парти. По едно време форумът се бъгна и е възможно не всички разписали се в темата да са получили покана. Поставям я и тук със следното уточнение, който желае може да си води децата и не е необходимо да носи нищо допълнително. Ще е добре, ако ми потвърдите в петък за броя на децата, за да не остане някое без подаръче.  Hug НЕ Е НУЖНО ДА ИМАТЕ ТРИЗНАЦИ! Събираме се мулти-семейства и приятели на инициативата.  Peace

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:29 от Михалко

# 133
Руме, благодаря ти за персоналната покана. Ния отново е болничка (пуста детска градина) и ако се оправи до тогава, там сме Simple Smile

# 134
По какъв начин да изпратя пюрета и някой други неща на мулти - мамите от Бургас , моля ако някой знае да ми пише . Никога не съм го правила и не съм запозната .

Общи условия

Активация на акаунт